Motor ve şanzıman olarak beni üzmeyecek, bagajı 1 çocuk için yeterli seviyede çok da eski olmayan (en az 2021) en fazla 1.1m’e araç önerilerinize ihtiyacım var. Eşimim ehliyeti var ama pratiği bu arabada öğrenecek. O yüzden boyut olarak büyük arabalara yönelemiyorum (2008 mesela) Fakat boyut açısından büyük olmaması ile birlikte bagaj konusunda da sıkıntı yaşamamalıyım. Araştırdığım kadarıyla 2022 Polo 1.0 Life (dsg ve 1.0 olması düşündürüyor) 2022 Scala 1.0 (bu 110hp ama yine dsg) 2022 C3 Aircross 1.2 shine (puretech motor triger sorunu, şanzıman kusursuz) 2022 mokka elegance (c3a ile aynı platform. Biraz daha pahalı ve yakışıklı bence) 2022 captur 1.3 tce (f/p gibi ama tercih edilmiyor) 2023 bayon style (1.4mpi düşündürüyor) liste bu şekilde gidiyor. Genel olarak boş donanım araca binmek istemiyorum. En azından carplay, ön arka sensör, geri görüş kamerası vs gibi temel şeyler olmalı. 1-2 sene sonra aracı değiştirmeyi düşünebilirim. Bu nedenle 2. Eli de kuvvetli olması gerekiyor. Yılda en fazla 10bin km yapıyorum. Triger maliyetini göze alabilirim gibi görünüyor. bu şekilde sizin başka araç öneriniz veya uzak dur dediğiniz araçlar var mı? Ya da bu listeden hangi araç en mantıklısı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim