selamlar herkese. boy 1.78 , kilo 79.. 1,5 seneden beri evde yatıyorum, inanılmaz yaglandım. Yanlarım çok kötü çıktı çok rahatsız ediyor. hem 2-3 kilo vermek hem de yağlarımın yakımı için herkesin efsane dedigi insanity workout veya p90 antremanını yapmalı mıyım ? artık yediklerime dikkat ediyorum,çok nadir yağlı yemekleri yiyorum fakat dedigim gibi göbek + yanlarım çok çıkmış durumda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brünett -- 5 Temmuz 2021; 22:1:9 > |
2-3 kilo için insanity workout veya p90 gerekli midir?
-
-
Öncelikle 2-3 değil daha fazla kilo vermen gerekebilir. p90x programına hakimim. Onun üzerinden konuşacağım. Çok basit herkes yapabilir imajını verselerde o iş öyle değil :) Çok zor ama azimli olan herkes yapabilir. Burada azimlinin altını çiziyorum. Çünkü yapamayacaksın zor gelecek hareketler ama yılmaz yarım yamalakta olsa bir şekilde her gün programına uyarsan 2-3 hafta içinde ama en kötü 1 ay içinde adapte olursun. ama 3 ayın sonunda istediğinden az kilo bile versen "hadi bir 90 gün daha tamamlıyayım" diyeceksin :) Ve emin ol ilk 90 günde bile vücudundaki değişim fark ediyorsun. Ama tekrar ediyorum çok fazla azim ve kararlılık gerektiriyor. Zihninde bu işi bitirip yüzde 100 ünü verirsen emin ol faydalı bir sistem.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MCA90Öncelikle 2-3 değil daha fazla kilo vermen gerekebilir. p90x programına hakimim. Onun üzerinden konuşacağım. Çok basit herkes yapabilir imajını verselerde o iş öyle değil :) Çok zor ama azimli olan herkes yapabilir. Burada azimlinin altını çiziyorum. Çünkü yapamayacaksın zor gelecek hareketler ama yılmaz yarım yamalakta olsa bir şekilde her gün programına uyarsan 2-3 hafta içinde ama en kötü 1 ay içinde adapte olursun. ama 3 ayın sonunda istediğinden az kilo bile versen "hadi bir 90 gün daha tamamlıyayım" diyeceksin :) Ve emin ol ilk 90 günde bile vücudundaki değişim fark ediyorsun. Ama tekrar ediyorum çok fazla azim ve kararlılık gerektiriyor. Zihninde bu işi bitirip yüzde 100 ünü verirsen emin ol faydalı bir sistem.
Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için.
2 haftadır insanity yapıyorum. Yediklerime de dikkat ettigim için 2 haftada az da olsa değişimi gördüm.
Çoğu kişi p90x e başlamadan önce mutlaka insanity yap, kondisyon kazan diyordu. İyi ki de böyle yapmışım, ilk hafta antremanı zor bitirirken şuan çok daha iyi haldeyim. Bittigi zaman p90x e baslayacagım.
Dediginiz gibi zor , tükenmişlik vs umrumda degil, ne olursa olsun antremanı bitirmeye calısıyorum.
Tekrar teşekkürler cevap için
-
Aslında yakın programlar. İnsanity e çok fazla hakim değilim ama yanlış hatırlamıyorsam 60 günlük bir programdı. Ve felsefeside p90x e benzer bir program. Nasıl istersen öyle başla hocam. Kesinlikle zararı olmaz. Bunlar kendini kanıtlamış programlar. P90x i ise insanlar defalarca kez bitiriyor. Artık hayat felsefesi haline getiriyorlar :) 3 kere 4 kere bitirenler var. İnanılmaz değişimler var. Dediğim gibi sadece irade. Sende kendinde bu isteği görüyorsan zaten başaracağına eminim. Şimdiden başarılar ve bol ter akıtmalar :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: MCA90Aslında yakın programlar. İnsanity e çok fazla hakim değilim ama yanlış hatırlamıyorsam 60 günlük bir programdı. Ve felsefeside p90x e benzer bir program. Nasıl istersen öyle başla hocam. Kesinlikle zararı olmaz. Bunlar kendini kanıtlamış programlar. P90x i ise insanlar defalarca kez bitiriyor. Artık hayat felsefesi haline getiriyorlar :) 3 kere 4 kere bitirenler var. İnanılmaz değişimler var. Dediğim gibi sadece irade. Sende kendinde bu isteği görüyorsan zaten başaracağına eminim. Şimdiden başarılar ve bol ter akıtmalar :)
Çok çok teşekkür ederim yorumunuz için.
2.doz aşı yüzünden 3-4 gün mecbur bırakmak zorunda kalmıştım. tekrar kaldıgım yerden devam edecegim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X