< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatalay -- 21 Kasım 2020; 17:43:14 > |
2.5 yıl fitness before \ after
-
-
Baya güzel ama karın bölgesini göstermediniz ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-238FE9738Baya güzel ama karın bölgesini göstermediniz ?
karın kası yok,ondan göstermemiş
-
Göğüslerin cok ayrı ortayı doldur -
Hocam açıkçası karın bölgemi beğenmiyorum ama koyayım.
-
Malesef dostum genetik öyle göğüslerimi beğeniyorum benim için sıkıntı yok ama göğüs ortası falan dolmaz orada kas yok çünkü
-
Tebrikler, özellikle omuz gelişimi baya iyi.
Omuz çalışması için Tavsiyeleriniz var mı ? -
Hocam lateral raise hareketini makarada tek kol şeklinde en az 7 set çalışın ve tekrar saymayın gücünüz bitene kadar yapın son 3 sette drop set yapın yani tükenince ağırlığı hemen azaltıp tekrar tükenene kadar hareketi yapın.
-
boy kilo kaç?
-
Boy 1.79 kilo 85-86 arası
-
quote:
Orijinalden alıntı: FatalayBoy 1.79 kilo 85-86 arası
75 kg gibi druyorsun
boyda ya da kiloda yanlışın var bence. kol kaç?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 16 Temmuz 2020; 16:50:55 > -
39 soğuk
-
Bacaklar çok kötü -
Bacak verimli çalışamıyorum hocam sevmiyorum verimli geçmiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fatalay39 soğuk
Yağ oranın güzel ama dediğim gibi birader 75 duruyorsun bana kalırsa
Ayrıca kol 39 biraz az değil mi 2.5 yıl için
-
ooo pussy magnet gelmiş
-
Kol genetiğim çok kötü hocam çok büyümüyor. Bu arada yarısını kestiğim kırmızı atlet fotoğrafı 85.5 kg diğerleri 81 -83 civarı
-
quote:
Orijinalden alıntı: FatalayBacak verimli çalışamıyorum hocam sevmiyorum verimli geçmiyor
Hocam deli misin vücudu gösteren bölge bacaktır, bacak yoksa samimi söylüyorum hiç çalışma daha iyi
-
quote:
Orijinalden alıntı: FatalayKol genetiğim çok kötü hocam çok büyümüyor. Bu arada yarısını kestiğim kırmızı atlet fotoğrafı 85.5 kg diğerleri 81 -83 civarı
Son bir soru daha sormak istiyorum
Bu 2.5 yıllık süreçte insanların tepkisi nasıl değişti ?
Sosyal açıdan nasıl avantajlar elde ettin?
karın kası yok,ondan göstermemiş |
Tek yumrukla bayıltırım |
kas kütlesi yoğun bir doku olduğu için hacmine göre görünenden daha ağır olması normaldir diye düşünüyorum |
adınızı bilmiyorum, yaşam hikayenizi bilmiyorum, nerede yaşadığınızı bilmiyorum, hayır yüksek mertebe bir melek kankam da yok ki kim olduğunu bile bilmediğim bir adamın liseden beri spor yaptığını söylesin karşımdaki tanımadığım muhattabımı ortalama bir insan kabul edip bu bilgiyi bilmediğinizi farzederek insan gibi cevap verdim, tabi insanımız ne anlar illa laf sokmalar illa şov lisidin biri sipir yipiyirim bini mi iğriticin yahu ben nerden bileyim sizin liseden beri spor yaptığınızı, hakkınızda tek bildiğim şu fotoğraf |
Sana tek bir şey söylüyorum kendini kandırıyorsun, bu işlerden anlayan kişi ilk bacaklarına bakar. Bakma burada ooo güzel yapmışsın, tebrikler falan diyene hiçbiri bir şeyden anlamıyor O eşofmanlı resminin şunlardan hiçbir farkı yok hatta daha bile kötü. Neyse daha başka bir şey yazmıyorum, yukarıdaki adamlar sana normal geliyorsa böyle de devam edebilirsin |
|
Benzer içerikler
- tezsiz yüksek lisans ne işe yarar
- okul değiştirenler için tavsiyeler
- yunanlıların genetik özellikleri
- oyak astsubay emekli ikramiyesi
- kyk çamaşırhane saatleri
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- penis nakli
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
- elon musk roket
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X