Şimdi Ara

2 aylık değişim. Şimdilik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sizlerin fikrini bu konuda almak istedim. İlk başlarda 81 kiloydum azim etti 68 e kadar düştüm. (Fakat hala gövdemde 6 kilo yağ var) Daha sonrasında bu spora yazıldım. Bu fotoğrafların ilki spora başladığımın ya ilk haftası yada ikinci haftası ikincisi ise 3. ayımın 1. hafta son gününe ait. Yani düne. Sizce yeterli midir? Daha çok nerelere ağırlık vereyim? Birde ek olarak kafamda tam bir antreman programı yok. Bu konuda prof abiler varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. Şuan ki antreman programım.

GÖОÜS - OMUZ

oFF

BİCEP-TRİCEP

OFF

SIRT - BACAK

BİCEP-TRİCEP

PAZAR GÜNÜ salon kapalı

2 aylık değişim. Şimdilik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKThisLife -- 7 Ekim 2014; 17:57:47 >

• İlerlemen çok iyi. Tüm vücut veya üst/alt vücut programlarını öneririm, gelişimin hızlanır.
  • Şöyle düşünüyorum şuan.

Bacak

off

göğüs-bicep

off

sırt-tricep

omuz

Uygun mudur sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKThisLife

Şöyle düşünüyorum şuan.

Bacak

off

göğüs-bicep

off

sırt-tricep

omuz

Uygun mudur sizce?

Omuzu dolu bir gününe sıkıştır bence. Vücudun toparlanması için en az bir gün şart.

Not: Bacak ve sırtı aynı güne alıp omuzu triceps gününe taşımanı tavsiye ederim Boş günlerinin ikisini veya üçünü kardiyoyla değerlendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Sandoz -- 7 Ekim 2014; 19:39:30 >
  • Haftada 2 gün aynı hareketi yapmaktan korktum açıkçası. Cumartesi boş kalıyordu çünkü onu da full kardiyoyla mı doldursam diye düşündüm. Fakat vazgeçtim çünkü her antremandan sonra 30 dk hızlı tempo yürüyüş yapacağım. Gövdemdeki yağ oranını azaltmak için. Fakat bu alternatifte geldi aklıma. Hafta içleri 2 gün salona gidemiyorum müsait olmuyorum. Yoksa illa her günü doldururdum :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.