|
Bildirim
|
Aynı arabanın sıfırı şu an 160.900 tl. biz 79 a aldık. Nasıl yapalım. Keşke sıfıra yaklaşabilsek.
|
Ben naçizane bu konuda bildiklerimi yazayım
- Asla satıcının önerdiği yerde expertiz yaptırmayın, Oraya gelemem, vaktim yok, ne olacak buda expertiz, sana 150 ye yaptıracağım parana yazık, gibi safsataları duyduğunuz an o arabadan vazgeçin. - Gerçek expertizler aracın ruhsatı yoksa expertiz yapmaz, expertizi durdururlar, ruhsat beklerler. Sizde ruhsatını görmediğiniz aracı almaya kalkmayın. - Satıcı her zaman hikaye anlatabilir gülüp geçin, Hikayelerinin yazılı delillerini araştırın. - Araca expertiz yaptığınız an eğer almaya karar verdiyseniz hemen alın sakın bir sonraki gün alırım hatasına düşmeyin. Lastikler gider yerine 10 yıllık çıkmalar gelir, orjinal silecekler gider yerine doğan görünümlü şahinden silecek takılır...vb buradan en az 2000 TL karları var ve bunu YAPARLAR. - Araç plakasına dikkat edin en son noterde, aldığınız aracın plakasıyla sözleşmede yazan plaka uyuyormu bakın adam plakayı değiştirmiş olabilir. - Tramer çok önemli bir verdir ama oda tek başına yeterli değildir. Tramerde sadece çarpma yazan değer yazmayan yada hiç trameri olmayan arabada PERT olabilir mutlaka ama mutlaka expertiz yaptırın. |
Warning VAG Fan Detected !
|
Adam büyük bela atlatmış millet niye sıfır almadım Poloya o para verilir mi sıfır faizli kredi çeksene diyor...
Geçmiş olsun hocam. Parası olan konuşuyor takma sen. |
Ne kadar saçma. Hatasız boyasız ilk sahibinden düşük km araç bulur iyi bir expere her detayına kadar baktırır alırım. Egea ne Allah aşkına. Passat binecekken guvenemeyip gidip sıfır egea mi alalim 😀
|
Öncelikle geçmiş olsun. Tuzağa düşmemiş olmanıza sevindim.
Ben insanların ikinci ele bu kadar ilgi göstermesini yanlış buluyorum. Pahalı araçların ikinci elini almak yerine, gidip "sıfır km boş ve ucuz araba" alan kişiler, hep salak yerine koyuldu burada bir kesim tarafından. |
Sonra egea neden tutuluyor? Millet 2. elde bu tarz olaylarla uğraşacağına, 65bine(ötv indirimi var iken) boş paket sıfır egea almayı tercih ediyor(mantıklı da).
|
Hocam cidden çok ucuz atlatmışsınız. Hiç dert etmeyin o 300 lirayı. Yaşadığınız olayın benzeri benim de başına geldi. Daha önce forumda yazdım. Ben dert sahibi oldum. 47'ye aldığım araç bir yıl sonra 35 bile etmiyordu. 150 bin km düşürülmüş,aracın motoru değişmiş ,hava yastiklari açılmış.vs. vs. Bir yıl sonra ihtar çektim de öyle verdim 49 a aracı.Buyuk bir dertten kurtuldum. Bu aci olay bana epey tecribe kazandırdı. Arac alirken;
1- Al satçidan ve galericiden uzak duruyorum. 2- Alacağım aracın şase numarasını alıp geçmişini sigortacımdan sorgulatiyorum. Plaka değişikliği,kaçıncı sahibi gibi. 3- Önden ağır kazalı ve pert kaydı olan araca bakmıyorum. 4- Araç çok eski değilse servis kayıtlı araçlara bakıyorum. 5- İstanbul,Adana,Gaziantep,Şanliurfa gibi bazı illerden kesinlikle araç bakmıyorum. |
bi keriz bulmuş kakalamışsınız..
marketten domates alırken bile düzgününü seçer insan. o kadar para ödüyoruz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|