Şimdi Ara

2. El Araç almak için kredi mi senet mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç almak istiyorum ucuz yollu ama bazı galericiler yarısı peşin kalanı senetle araba satıyorlarmış. Kredi faizleri malum çok yüksek. Bu dönemde araba için en uygun borçlanma yöntemi nedir? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wlkannn -- 6 Ekim 2018; 13:56:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O senede ne kadar yazacaklar, hatta rakam yazacaklar mı onu da bir sorman lazım.
  • Bu devirde kredi ve senetle araç mı alınır yav! Çok büyük bir ekonomik kriz geliyor diyoruz , bir çok kişi işten çıkarılacak diyoruz , yiyecek ekmek bulamayacaksınız diyoruz millet hala kredi ile araç alma peşinde bu millete herşey müstahak!

• Arakadaşım demekki işim garantiki borca girebiliyorum. Bizim Türk milleti atıp tutmasını ancak bilir senin gibi

• 6 defa aldım ve kesiikle ihtiyaç kredisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş almamak gibi bir seçenek yok mu? Ya kredi ya senet mi? Allah allah yav demekki şuan alacak durumda değilsin arkadaşım
  • Herkes peşin araba alıyor . Ya arkadaşım boş muhabbet yapmayın. İhtiyacım var demekki. Sorduğum soruya cevp veremiyorsan yazma kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işin uzmanını çağıralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: wlkannn

Herkes peşin araba alıyor . Ya arkadaşım boş muhabbet yapmayın. İhtiyacım var demekki. Sorduğum soruya cevp veremiyorsan yazma kardeşim
    yav bu kadar çok biliyorsun da arabayı nasıl alacağını mı bilmiyorsun derim o zaman. Kredi faizleri belli işte hesapla kaç lira fazla ödeyeceğini kafana yatmazsa git 50 tane senet imzala öde arkadaş neyin cevabını arıyorsun
  • Senet daha kolay olur ama genelde o tür satışları çok yüksek fiyattan yaparlar. Banka faizi yıllık yüzde 10 civarı iken galerici arkadaşlar yıllık yüzde 30-35 fazla fiyat vererek araç alıyorlardı. Yani 30 bin liralık aracın için 40 bin veriyorlardı senet çek kabul edersen, seneye 40 bini gel al diyorlardı. Şimdi faiz olmuş yüzde 25-30 , bu adamlar yüzde kaç fark isteyecek?!

• Ben bankadan araç finansmanı çekerek almıştım.

10 bin nakit vermiştim 30 bin banka ödemişti.

Bankaya geri ödememde 36 bin olmuştu. (Vade 24 ay)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 6 Ekim 2018; 20:19:30 >
  • Kısa ve net galericiye güvenmektense kredi çekerim daha iyi. Yine de 3. seçenek hiçbiri olması daha iyi olurdu çünkü 2 si de faiz ekleyecek. Faiz dışında taksitli ödemeye her zaman varım ama bu devirde faizsiz kimse para vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wlkannn

Arakadaşım demekki işim garantiki borca girebiliyorum. Bizim Türk milleti atıp tutmasını ancak bilir senin gibi
    Üstat aldırma sen bunlara birşey bildikleri yok. Kesinlikle senetle alınız firmaya güven vermek içinde boş senede imza atmak istediğinizi söyleyiniz.

• Senetle alınan araçta bildiğim kadarı ile ödeme bitmeden aracın satışını yapmıyorlar.
    Seneti ödeyemezseniz arabayı alıyorlar direk elinizden ödediğiniz paralarda yanıyor düzenli ödeseniz bile adamlar batar kaçar yine başınız yanabilir.

Ben olsam kredisiz bütçeme uygun bir şey alırım yok nakit param yok illa kredi veya senet olacak derseniz 10 bin fazla öderim yine de kredi ile alırım senet işlerine bulaşmam

Bu devirde kimseye güvenmeyeceksin kusura bakmasından heleki butür senetle araç satanlara
  • Dolar euro altın borç alma da ne yaparsan yap diyecem ama,senet se çok sakat olabilir.En garantisi ihtiyaç kredisi,taksitin belli olur,ödeyeceğin rakam belli olur...

• Senetle verilen araçlar pazarda internette hiçbir yerde satılamayan milyon sorunlu araçlardır. Sakın almayın parası olmayan araba almaya çok hevesli arkadaşlara senetle geçiriyorlar. Bir araba parasıda tamir için ayırın. Dikkat edin. Ben olsam senetle satılan araçları bedava verseler almam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir miktar peşin kalanı senetle satan temiz vicdanlı galerici varsa söyleyin ben de alırım ama galerici deyince insanın aklına üçkağıtçılık geliyor maalesef

• Yorumlarınız için teşekürler. Anlaşılan senet işi baya sıkıntılı. Çok sağolun. Ayrıca şu internetten araştır vb gevezelik yapan arkadaşlara sesleniyorum. Burası neresi? İnsanların tecrübelerini forum sitesinden almayıpta nereden alayım? Arkadaş boş muhabbet yapmayı ne kadar çok seviyorsunuz!

• Moueson kullanıcısına yanıt

Yemin ediyorum tebrik ederim. Usta 2-3 maç verirsen oynayıp yolumuzu bulalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.