Bildirim
2.El Araç Fiyatları Neden Bu Kadar Arttı
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
10 ay önce aldığım corolla liste fiyatında 33.000 TL zam görmüş
doğal olarak 45.000 TL olan bir araba rahatlıkla 20-30 bin zamlanır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 2 Şubat 2020; 22:41:1 > -
Benim 98 e almadığım 2014 64binde passat cc 140 bin şuan. Yine cla200 vardı 2015 150 bin tl idi. Şuan 180 e bulamazsın. Sebebi çoğu kişi göremiyor fakat faizler. Faiz düşünce inanılmaz talep arttı. 2 ay satılmayan araçlar 1 haftada satılır oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlarda bir düşme falan olur mu önümüzde ki zamanlrda ötv indirimi vs etkiler mi acaba
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şimdi 60 bin yazdıkları araca 3 ay sonra 75 bin isteyecekler. Bence elini çabuk tut hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ötv kdv hurda teşviği tekrar fiyatları 5-10 indirir arkadaşların dediği gibi sıfır araçlara endeksli fiyatlar tekrar yapılırmı yakın zamanda sanman ekstra vergi peşindeler
Girdi çıktı maliyetlerde yükseldi
Ya sürekli aynı konuyu açıyosunuz sence ne olabilir güzel kardeşim? Paran değer kaybediyo piyasa her gecen gun yukseliyo sıfır araç yok piyasada
0 araba yok-paramızın değeri yok-şahin bile 15 benim araba 20 -x 20 benim araba 25 .bu ve bunun gibi sebepler piyasayı şişirdi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X