Şimdi Ara

2.El Araç Fiyatları Neden Bu Kadar Arttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 aydır 45 civarı araç bakıyorum. 3 ay önce 45e satılan araçlar şimdi 60 yazılıyor. Bunun sebebi nedir beklemek gerekir mi fiyatlar düşer mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 10 ay önce aldığım corolla liste fiyatında 33.000 TL zam görmüş
    doğal olarak 45.000 TL olan bir araba rahatlıkla 20-30 bin zamlanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 2 Şubat 2020; 22:41:1 >
  • Benim 98 e almadığım 2014 64binde passat cc 140 bin şuan. Yine cla200 vardı 2015 150 bin tl idi. Şuan 180 e bulamazsın. Sebebi çoğu kişi göremiyor fakat faizler. Faiz düşünce inanılmaz talep arttı. 2 ay satılmayan araçlar 1 haftada satılır oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlarda bir düşme falan olur mu önümüzde ki zamanlrda ötv indirimi vs etkiler mi acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi 60 bin yazdıkları araca 3 ay sonra 75 bin isteyecekler. Bence elini çabuk tut hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maholan kullanıcısına yanıt
    Ötv kdv hurda teşviği tekrar fiyatları 5-10 indirir arkadaşların dediği gibi sıfır araçlara endeksli fiyatlar tekrar yapılırmı yakın zamanda sanman ekstra vergi peşindeler
    Girdi çıktı maliyetlerde yükseldi

• Ya sürekli aynı konuyu açıyosunuz sence ne olabilir güzel kardeşim? Paran değer kaybediyo piyasa her gecen gun yukseliyo sıfır araç yok piyasada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Focus neden bu kadar pahalı !
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 0 araba yok-paramızın değeri yok-şahin bile 15 benim araba 20 -x 20 benim araba 25 .bu ve bunun gibi sebepler piyasayı şişirdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.