Şimdi Ara

2. El araç seçimi hakkında (cerato,focus,tiguan,cactus ve 2008)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süreden beri araç bakıyorum ve düşer düşer diyerek fiyatların yükselmesini izlemekten sıkıldım.
    130-140 civarında bütçem var. 5 yetişkinin rahat sığabileceği ve otomatik olan araçlara baktım ve sonucunda aşağıdaki gibi bir liste oluşturabildim.
    Araç konusunda bilgili değilim tarz ve ihtiyaç dahilinde hazırlamış olduğum listeye göre ,hangi aracı seçmeliyim bir fikir verebilirseniz memnun olurum

2. El araç seçimi hakkında (cerato,focus,tiguan,cactus ve 2008)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalürjist -- 8 Haziran 2020; 15:25:19 >

• yeni kasa 2008 daha mantıklı
  • 2015 den sonraki pejo şanzımanları tam otomatik, bu yüzden tiguan filan cok riskli(dsg! :)), diger seceneklerden focusun arkası olabildiğine dar. cactusunde on arka kapıların altı paslanma şikayeti var. kontrol edip yine tam otomatik seceneği alınabilir. cerato bu araçlara rakip olamaz. içlerinde yürüyen alt takım olarak focus hepsinden iyi. tutumlu motor bol oyuncak sorunsuz şanzıman nedeniyle cactus ve 2008 den biri tercihim olurdu. ben gidip 2008 alırdım. piyasası da cok hareketli bu modelin.
  • Tiguan eleyin veya manuel alın. Piyasası çok iyi zarar ettirmez. 2008 iyi fakat yeni kasayla uçurum var bu saatten sonra eski kasayı satarken zorlayabilir. Cactus zaten leş hiç gerek yok. Cerato yorum yapamıyorum araca hakim değilim
  • Focus 2015 1.6 TDCi bak, LPG düşünme.
  • Cactusleri çıkar , cerato mpileri çıkar , ağır hasarlı aracı çıkar.

Kalanlar arasından seç ben 2008 e-hdi allure veya Cerato crdi alırdım. Düşük km olan focusta iyi seçenek...
  • Cevaplarınız kesinlikle faydalı oldu benim için, hepinize teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.