Şimdi Ara

2.El Araçlarda Birikmeler Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
7.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık ikinci el araçları şişmeye başladı, araçlarını satamıyorlar. Bir yerden sonra zaten son al satçının elinde patlayacaktı bu durum. Umarım sıfır arabayı bayiiden alıp üzerne koyup satmaya çalışanların elinde kalır.

• Çoğunun elinde patlayacak o arabalar yakındır. İnşallah iyi bir zarar eder o fırsatçılar. Yaklaşık 1 aydır galericinin birinde bir passat takip ediyorduk arkadaş için adam 140 dan açtı ilanı en son yükselte yükselte 158 bin TL ye çıkardı bugünde fiyatı güncellenmiş Fırsat Aracı İlk Gelen alır diyerek 132 bin TL düşmüş yazık vallaha yazık halada duruyor ilan satamazda artık

Bir zahmet biriksin beter olsunlar, 2012 ibiza sahibiyim ilanları açıp bakıyorum adamlar 120 yazmış.

Bu arabaya 120 verenin aklından şüphe ederim.

İlandaki bütün araçlardan daha iyi bir aracım var km olarak, temizlik olarak, ekstralar olarak ama ben bu fiyatı yazmaya utanırım.

2018 Mayıs ayında 40 bine aldım ben bu aracı.

Bak geldi yine galerici. 3 ay sonra ne olacakmış bizide bilgilendir bilelim. Çok şükür 2 aracım var 11 ayda aracım senin hesabına göre 250 bin değerlenmiş. Ben sevinmem bu işe ötv indirimi cart curt işim olmaz param varsa alırım. Ha sen galericiysen o ayrı. Malımın fiyatı yükseldi diye gidenlerin hesabını yapmayacak değilim. Dünyanın neresinde var ikinci elin sıfırından pahalı olduğu.
    quote:

Orijinalden alıntı: BenjaminGreen

Bir zahmet biriksin beter olsunlar, 2012 ibiza sahibiyim ilanları açıp bakıyorum adamlar 120 yazmış.

İlandaki bütün araçlardan daha iyi bir aracım var km olarak, temizlik olarak, ekstralar olarak ama ben bu fiyatı yazmaya utanırım.

satmak istediğin takdirde utandırmayacak fiyatı nedir? ona göre bakalım...
  • Ben 11 koyup ege sattim alan galericidr 11 koymus 190.000 liraya egea satiyor kim niye alsin .Almayin kardesim yeni arabaniz varsa arabanizi degistirmeyin.Simdi seni linc eder forumdaki alsatcilar
  • Eskiye nazaran talep az, ekonomi bakanı istifa edince millet Bir panikledi, ne oluyor sorgulamaya başladı, uyuyan tilkiyi niye uyandirdiniz ki, ne güzel üstüne kar ekleyip ekleyip satıyorduk piyasayı gazinoya çevirmiştik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 16 Kasım 2020; 21:12:53 >
  • Biriksin napacan elalemin malını , zenginin malı fakirin çenesini yorar misali

Elemanlar sıfır araba alamıyor koşuyor internete içindeki nefreti kusmaya :)

Çıldırıyorlar galerici al-satçı vs diye doları 2 liradan 8.5 liraya çıkaran hükümete mail atın bence

• Çoğunun elinde patlayacak o arabalar yakındır. İnşallah iyi bir zarar eder o fırsatçılar. Yaklaşık 1 aydır galericinin birinde bir passat takip ediyorduk arkadaş için adam 140 dan açtı ilanı en son yükselte yükselte 158 bin TL ye çıkardı bugünde fiyatı güncellenmiş Fırsat Aracı İlk Gelen alır diyerek 132 bin TL düşmüş yazık vallaha yazık halada duruyor ilan satamazda artık
  • Fiyatların bir yerde şişeceği belliydi, maaşlar artmıyor, kredi musluğuda kesildi ne olmadı bekleniyor ki başka. Egea nın 190 fluencen 180 yazıldığı yerde insanlar durur artık.
  • ötv indirimcilerinden sonra bunlar çıktı birde. he ya he fiyatta şişme var. sen bekle 3 ay sonra düşecekmiş fiyat.

• Ruddervator R kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Galericiler 10-15 bin fiyat düşürmeye başladı. İlandaki bazı araçlara mesaj bile atılmıyor. Yılda bir araba 4 el değişirse olacağı buydu. Telefoncu adam bile araç al satçı olmuştu
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Bak geldi yine galerici. 3 ay sonra ne olacakmış bizide bilgilendir bilelim. Çok şükür 2 aracım var 11 ayda aracım senin hesabına göre 250 bin değerlenmiş. Ben sevinmem bu işe ötv indirimi cart curt işim olmaz param varsa alırım. Ha sen galericiysen o ayrı. Malımın fiyatı yükseldi diye gidenlerin hesabını yapmayacak değilim. Dünyanın neresinde var ikinci elin sıfırından pahalı olduğu.
  • Wanpo W kullanıcısına yanıt
    Haha aynen birisi damladı yakında üşüşürler. Bizim insanımız kadar zeki bir millet yok.. kendi malı değerleniyor diye yerine koyacağı malın yerinde saydığını zannediyor. Galerici işindedir. Onlar bir süre sonra piyasaya hükmedemez. Fiyatları şişiren sarı sitedeki 1-2 araç al satçı kişiler
  • Bir zahmet biriksin beter olsunlar, 2012 ibiza sahibiyim ilanları açıp bakıyorum adamlar 120 yazmış.

• Zarar etseler nolur, yapıştıran yapıştırmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenjaminGreen

satmak istediğin takdirde utandırmayacak fiyatı nedir? ona göre bakalım...
  • 18 eylülde favoriye eklediğimde 91.250₺ idi şimdi 108.500₺. Dolar artarsa fiyat artıyor, düşerse aynı kalıyor
    2.El Araçlarda Birikmeler Başladı
  • Fiyatlar her gün daha da uçuyor.

• Bir zaman sonra mecbur inecek .3000 ,5000 TL maaş alan insanlar nasıl versin o paraları o araçlara.10 yıllık araçlara 100 bin TL istiyorlardı, el insaf yani. Krediler de pahalandi hem, 19 unda birde 400 500 baz faiz arttırırlarsa o zaman iyice durulur satışlar. Zaten yasaklarda gelmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 18 Kasım 2020; 12:35:47 >
  • Ne kadar inebilir ki? Sıfırının fiyatı belli!

• Yarın şöyle faizler bi artsa da piyasa iyice düşse diye dua ediyorum. Hem müteahhitler hem araç sahipleri ve galericiler, bi tarafları kalkmış bir şekilde koydukları o ilanların düşüşünü görmek istiyorum. Hatta yüksek faiz devam etsin ki bunlar beter olsunlar. Acil acildiye koyulan ilanlar bile yalann piyasanın çok üstünde. Devlet bunları kurtarmasın, ddevlet bunları batırsın ki, bize gerçek halk tabanına hizmet etmiş olur ve sevap kazanır.

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Sıfırı artan aracın 10 yıllık 15 yıllık versiyonları neden artıyor ?

Sıfırındaki teknolojik gelişmeler 10 yıl önceki araçta var mı ?

Bu nasıl kafa ya

İşte bu kafa yüzünden araçlar düşmemeye direniyor. Direndikçe de direnenin elinde patlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: runeterra

Sıfırı artan aracın 10 yıllık 15 yıllık versiyonları neden artıyor ?

Sıfırındaki teknolojik gelişmeler 10 yıl önceki araçta var mı ?

Bu nasıl kafa ya

İşte bu kafa yüzünden araçlar düşmemeye direniyor. Direndikçe de direnenin elinde patlıyor.

Girişte kafanızı neden bıraktınızki?

40k lık araç neden 80k oldu? Sıfırlar arttı.

80k lık araç be kadar düşebilir? Sıfıra oranla düşer!

umarım yanılırım. Umarım siz haklı çıkarsınız.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.