Şimdi Ara

2.el Fiat Doblo 2011 Model 1.6 Primio 38.000 km

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler. Bursa inegölde 38.000 km 2011 model doblo buldum. İlk sahibinden 40.500 dü 39.500 e anlaştık. Araçta 922 Tl hasar kaydı var. Bide tavanına buz kütlesi düşmüş. Ama ne kadar doğru bilmiyorum. Acaba bu araç alınırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnc007 -- 31 Mayıs 2017; 3:50:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Km orijinalse kazası yoksa tavanda oynama,boya yoksa alınabilir tabi piyasa fiyatını araştırın yinede ayrıca bende 2014 model var ilk sahibiyim sadece işim olduğunda kullanırım 3 yılı dolmak üzere 22 bin de aracım araçla gezen biri değilim bu aracın km inşaALLAH doğrudur.7 yaşında araç 38 binde.Km sorgulamasını fiat yetkili servis ve tuv den sorgulatın bence.Almadan önce ekspretiz yaptırın.
  • Hocam satıcıyla şahsen ben görüşmedim babam görüşmüş. Sol kapı ve tavanda çizikden kaynaklı boya olduğu söyledi ilanda bende babama yönlendirdim ona aracın tavanına kar kütlesi düştü o yuzden tavanda işlem var demiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sondan önceki fotoda sağ ön çamurluk renk tonu farklı gibi görünüyor.
    Doplo! gibi asfalt çapkını bir arabanın 6-7 yılda 38.000 km de kalması ihtimali, först leydimizin bir sonraki NATO zirvesinde Lüxemburg devlet başkanının eşiyle! yan yana poz verme ihtimalinden düşüktür. Direksiyonu incele, lastiklere bak. Buralardan ipucu verebilir km oynaması varsa...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aaguler kullanıcısına yanıt
    Evet hocam onu bende farkettim. Gün içinde bende arayıp konuşucam satıcıyla dün müsait değildim babam konuştu. Dediğiniz gibi ise bu km de bir araç bu fiyata zor hatta imkansız bence. Bakalım ALLAH hayırlısını nasip eder İNŞALLAH.

• Yabani boyalı arabayı satarken ugrasirsin taklali muamelesi görür.

• o fiyatlara aynı arabanın temizini bulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tavan boyalı araç riskli
    6 yaşında arabanın üstelik dizel bir doblonun 38 binde olması da inandırıcı değil.
  • Teşekkürler aracı almaktan vazgeçtik.

• 43bine full donanım mavi renkte dacia dokker aldık. Bayide test sürüşü aracı olarak kullanılmış sıfırdı yani 80km'de . 1000km'yi bizde gördü.
  • Tamam doblo da çok kaliteli degil ama bir dokker de değil yani.Arada dağlar var.
  • Aynı model aynı donanım 1.6 dobloyu 36500 TL'ye satın aldık kuzene 80 bin kmde tavanda boya işlem varsa almayın fiyat yüksek

• 2012 model fiorinoyu 19 bin km de geçen yıl satmıştım

Neden olmasın

• Tavanında işlem olan arabaya ülkemizde cüzzamlı muamelesi yapılır,satarken binbir sıkıntı.
  • Aynen hocam almışken temizini alalım diyoruz. Şuanlık acelemiz yok. Fakat bir sorum olacak acaba ne zaman piyasalar durgunlaşır ? uygun araç bulmak için.

• Araba acil ama piyasasinin fiyatinda 38 binde degilde 80 90 binde olsun boyasiz kazasiz olsun 6 sende o km cok az yatan arabada iyi degildir doblo bu araba sonuçta her yıl 10bin de mi yapmadı madem öyle neden aldiniz bu arabayi diye sorarlar adama elbette ilandaki hersey doğruda olabilir fakat bu paraya arabayı taniyan yakınına satar anca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimlerin çekildiği yere bakılırsa pekte sağlıklı gözükmüyor

• Dedemin connect 2003 model 50.000 kmde

• Çok km li araç gibi az km li araçda alınmaz tehlikeli. Tavanıda boyalı zaten. Birde anlamadığım aracın tavanı boyabilir , kaputu değişebilir herkezin başına gelebilir ama neden fotoğrafını çekip saklamazsınız ! Kaputuna buz düştü taş sıçradı değişti boyandı diyenlere fotoğrafını gösteremiyosa inanmıyorum.

• cedric... C kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi sorduk fakat caydıgımız için dönüş yapmadı. Uzu lafın kısası Allah nasip ederse hayırlısını nasip etsin sadece biz değil herkez dişinden tırnağından artırarak alıyor sonuçta.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.