Şimdi Ara

2 gb ram pc ye Windows 10 kurulur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, elimde yaklaşık 10 yıllık masa üstü bilgisayarım var şuan eba için aktif olarak kullanılıyor. Pc de xp yüklü ben Windows 10 yüklemek istiyorum forumlarda biraz araştırdım kimisi olur diyor kimisi olmaz diyor. Ben sizlerin de fikrini merak ediyorum eminim ki bu konuda tecrübeli arkadaşlarımız vardır yardımcı olursanız sevinirim. Pc resimde 1 gb ram görünüyor ama sonradan +1 gb ram ilavesi yaptım şuan 2 gb ram var. Pc özelleklerini fotoğraf olarak paylaştım ekran kartı olarak dahili ekran kartını kullanıyorum.
    2 gb ram pc ye Windows 10 kurulur mu?p

• ransomware1234567 kullanıcısına yanıt
    Yardımınız için teşekkürler. Pc en fazla 2 gb ram kaldırıyor malesef yükseltme şansım yok. Windows 10 olmayacak gibi onun dışında en iyi alternatif sanırım Windows 7 olacak
  • Aşırı kasar win 10. Sanırım boş masaüstünde bile hiçbişey açık değilken bile win10 2gb ram kullanıyor. Chrome falan açmaya çalışsan kirlenir kalır
  • 32 bit sürüm kurulabilir ama çok fazla verim bekleme.

Şuan bende 64 bit Win10 Pro kurulu ve sadece masaüstündeyken değerler bu şekilde:
  • Oynanmış lite win10 sistemler var. Gereksiz şeyler silinmiş vs. Denenebilir belki..
  • Official (MSDN) sürümler muhtemelen 2 GB RAM ile can çekişir ama kırpılmış custom sürümleri belki düşünebilirsiniz güvenlik vs. orjinallik gibi kaygınız yoksa. Şurada konusu var:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/140059370
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.