Şimdi Ara

2. mezunluktan ve eşit ağırlıktan bezmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar ben 2022 yksde sınav anını (tytde) iyi yönetemediğim için mezuna kaldım havada karada tm yi hallederim zaten diye ama derslerden fazlasıyla bıktım artık aynı konulara 2. kez çalışıyor (ilk yıl çalışmadım) olmak bezdirdi bir de ortam arkadaş yokluğu vs gibi diğer sebepler tabi. yeni bir şeyler öğrenmeyi çok seviyorum ama sıfırdan öğreneceğim konu (ayt adına söylüyorum) pek yok tmde sorun burada diyebilirim. bu yüzden düzenli çalışamaz hale geldim. ayt fen çalışsam dört ay sizce saçma mı olur dediğim gibi gerçekten aynı gereksiz şeylerden bıktığım için ders yapasım gelmiyor ama fenler fazlasıyla ilgimi çekiyor özcan aykın paraksilen kimya ve senin biyolojin i zaten tyt fende izliyordum baya memnundum. bir de böyle yaparsam tm sıralaması daha rahat yükseltebilirim gibime geliyor ayt fen videoları izlemeye başlamıştım ufkum açıldı kimyada. bari böyle sıkılmam görüşündeyim. sizce ne yapayım saçma olabilir son 5 ayda ama hiç çalışmamaktan iyidir zaten sayısalda ilk bilmem kaç bin hedefleyecek biri değilim. bu arada ayt matta iyiyim ama tyt matta değilim şimdilik. tmde hedefim çok değişken, bunun da etkisi var gibi bir gün ybs istiyorum bir gün hukuk ama tr de yaşıyor olmamız sebebiyle hukuk okuyasım kalmadı artık temel sebep belki de budur bilemiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hocam aynı şeyleri tekrar kaldıracak psikolojin kalmayacak o yüzden çok iyi düşünüp vaktin varken karar ver gerekirse mf den hazırlan önemli olan ne olmak istediğin kendini nerede gördüğün bu süreç elinde sonunda bitecek. Seni çok iyi anlıyorum benim de 2.mezun senem ve aynı şeyleri tekrar tekrar çalışmak çok bayıyor ama yapacak bir şey yok malesef.

• Sayısal neysede ea da bir zamandan sonra yapacak birşey kalmıyor 4 5 gündür ders bakmıyorum baydı artık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam konular bittiyse ilginizde varsa 2. Dünya savaşı belgesellerine sarabilirsiniz hem keyifli olur hem de konu tekrar etmiş olursunuz ayt fen kısmına gelirsek EA dan tercih yapacaksanız hiç bulaşmayın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belgesel izlenebilir çünkü tarihte her detayı görmüyoruz bi de ilgin varsa edebiyatta geçen yazarların güzel kitapları oluyo onları okuyabilirsin sırf sıkıldın diye fenle uğraşmak eadan bir bölüme kararlıysan çok saçma bence

• imlosingmysanity kullanıcısına yanıt
    (matematiği 30+ sabitledin olarak varsayıyorum)
    2. mezun aynı şeyleri yaşayan tm den sayısala geçmiş biri olarak geçen sene de bunu şubat martta düşündüğüm için sayısala girişmeyen biri olarak ve pişman olmuş biri olarak kafasını duvardan duvara vurmuş biri olarak eğer içinde en ufacık bi kıvılcım varsa geç gitsin.
    2. senaryo
    mat (20-30) fen (5-15) ise konu görmekle konu kavramak farklı şeyler eksikliklerini kapat ve hedefini yüksek tut bu çalışma hevesi verir.

• Yks2023SonSans Y kullanıcısına yanıt
    hocam kendimi nerede görebilirim konusunda net bir sonuca varamıyorum ne yazık ki. tr ve gelecek kaygısı olmasa zorlanmazdım bu kadar gibime geliyor. size de başarılar ve sabır diliyorum bugünler de geride kalacak çabucak umarım, teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulpro kullanıcısına yanıt
    hakikaten öyle. kafa dağıtmalık birkaç gün mola vermek bile yaramadı bende de. hocam siz nasıl ilerlemeyi düşünüyorsunuz

Bilmiyorum , şuan tek düşündüğüm witcher 3 te kaynatılmış sakkubus özü yapmak için geyikdikeni ile adamotu şurubunu nerede bulacağım

• hocam tam olarak bitmedi konular, bitirsem de son 5 ayda o kadar çözecek deneme bulamam diye çok hızlı ilerlemiyorum geçen yıl da erken bitirmek işime yaramamıştı. belgeseller güzel fikir ama ayt fen çok mu zorlar dar vakitte acaba

• ouroborosx O kullanıcısına yanıt
    eada net bir hedefim yok hocam normalde hukuk için seçmiştim ama artık çok bir isteğim kalmadı maalesef. boşluğa düşmüş gibiyim kısaca

Ayt fen konuları tema olarak ilgi çekici keyifli konulardır ama iş konuyu çalışma ve soru bankası kısmına gelince o keyif yerini eziyete bırakır eğer fen konularına ilginiz varsa bunu tyt düzeyiyle sabit tutun ayt öğrenmeye çalışırsanız asıl hedefinizden sapabilirsiniz. Eğer sayısala geçme gibi bir fikriniz varsa onu bambaşka bir şekilde değerlendirmek gerekir. Son olarak belgeseller cazip geldiyse edebiyat için dönemleri anlatan film izleyebilir ilginizi çeken kitapları okuyabilirsiniz coğrafya için YouTubeda çok kaliteli video hazırlayan kanallar var (32.gun vb.) onların videolarını izleyebilirsiniz tarihte de birkaç tane belgesel tavsiyesi verip bırakayım Netflixiniz varsa age of tank, kubanin özgürlük hikâyesi, eğlenceli tarih dersleri, renklendirilmiş 2.dunya belgeseli ; YouTubedan ise sayılarla birinci ve ikinci dünya savaşı, National geographicin great War belgeselleri güzeldir

• tavsan31 kullanıcısına yanıt
    hocam henüz sabitlemedim ama mat hallolur gibi geo eksikleri gidince zaten seviyorum ayt matı. ayt fene gerçekten çalışasım var ama bir yandan da dar vakitte olsa olsa ne yapabilirim de diyorum kafam çok karışıyor. yine de çalışmaya karar verdim sanırım sözel derslerin bıkkınlığıyla çalışamamaktan daha iyidir sonuçta. teşekkür ederim hocam peki siz ne yaptınız geçen yıl yerleştiniz mi yoksa sayısaldan mı hazırlanıyorsunuz

alan seçimi bence hafife alınacak bir şey değil iyi düşün çünkü zaten 2.mezunluk zor kendimden biliyorum o yüzden ne yapacaksan yap bu süreci bu sene bitir istisnalar elbette vardır ama kimse yola tereddütsüz çıkmıyor

yok işte geçen sene sayısala geçmedim bu sene geçtim. bence tm den devam et knk. matematiğe geometriye aban sıkılacaksan bunlardan sıkıl mart gibi 35+ sabitle. sos1 in de okeyse en kötü 4-5k boşver sayısalı.

• çok teşekkür ederim hocam bu tavsiyeleriniz için hepsini inceleyeceğim

Önemli değil hocam iyi çalışmalar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.