Şimdi Ara

2 POLİS, 2 BEKÇİNİN yanında silahla adam vuran eşkiya.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam silahla tatar ramazan gibi racon kese kese gidiyor adamı vurmaya, polis adama hala laf anlatmaya çalışıyor. Arkada da 2 tane bekçi, 1 polis olayı izliyor, silah sıkıldıgında da kaçışıyorlar... O kaçısan bekçilerin maaşı 40-50 bin TL. 2024 Türkiyesi.

x (formerly twitter)
    ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) on X
    https://x.com/haskologlu/status/1828134256016781499?s=46&t=lkGd2aUA7zDTYJ_2rf28hg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 27 Ağustos 2024; 2:0:18 >

• Bu bekçiler ve polisler bizim vergimizle maaş alıyor işte. Bunlar arasında eğitimli veya kendini eğitmiş kimse yok. Hepsinin derdi devlete kapağı atıp yıllarca boşa para kazanmak. Bu polislerin ortası yok. Ya maganda olup kendini halktan üstün görüp masumlara zorbalık yapıyorlar yada böyle silahlı adam görünce adamı ikna etmeye çalışıyorlar.

• videoda silahı elinde tutan kişi için aklımızdan geçen muhtemel düşünceler; "gram zeka belirtisi olmayan salağın teki, topluma faydası olmayan bir oksijen israfı daha, ne kadar boş ve gereksiz bir insan, bunun ve bunun gibilerin ülkeye ve çevresine ne faydası var? v.s."

adam suç işlemenin yanı sıra kendini rezil bir duruma düşürüyor. aklı başında biri şu hareketi yaptıktan sonra utanır... geçenlerde bende yaşadım bu durumu ve böyle aptal bir duruma insanlar düşmesin diye yaptığım rezilliği yazdım bu foruma. bende böyle tatmin ediyorum kendimi, hani utanıp ve toplumdan özür dilemenin ayrı bir şekli bu.

@@Six Feet Under. benimle dalga geçmişti, yaşadığım olayı kısaca anlatıp insanlara "benim gibi salaklık yapmayın"... sakin olun derken bu konuyu anlatan arkadaş dalga geçmişti benle... abi yukarıda bakın videoya, gördüğünüz gibi birini vurmak kolay, peki ne oldu? sonuç ne?

ben insanlara "hırsla hareket etmeyin, sakinlik ve soğuk kanlılık için kendinizi eğitin, ego denilen şeyi yok edin, bu sizi büyük yapar" gibi şeyler söylerken bu konu sahibi geldi "arkadaş laleye dönmüş burada kıvırmaya çalışıyor" falan dedi... ben önemli biri değilim sorun yok, laf edin bunu dert etmem ama toplumumuz bozuk ona üzülüyorum. bende dahil hepimiz güzel bir çevre istiyoruz ama dillerimiz zehirli ve düzelmemiz gerek.

• Balıkesirin çılgın eşekleri rahat duramıyor.
    Ben devlet olsam ikisinide........
    Tabi ayaklar baş olunca
    Böyle görüntüler normalleşiyor.

Su saç traşları, ve sakal
    Herşyi anlatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 27 Ağustos 2024; 7:40:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekçilerin ve polislerin tırsak tırsak kaçışları şaka mı? Bu ülkede polisin gücü sadece düzgün vatandaşa artistik yapmak herlade, biraz zoru gören aha böyle kaçıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bekçiler ve polisler bizim vergimizle maaş alıyor işte. Bunlar arasında eğitimli veya kendini eğitmiş kimse yok. Hepsinin derdi devlete kapağı atıp yıllarca boşa para kazanmak. Bu polislerin ortası yok. Ya maganda olup kendini halktan üstün görüp masumlara zorbalık yapıyorlar yada böyle silahlı adam görünce adamı ikna etmeye çalışıyorlar.

• latin amerika.Bolivya meksika brezilyada sıradan bir gün.Böyle halka böyle ülke.Oynat devam

• Polis ve bekçi vursa 60 tane soruşturma geçiriyor kimse de mahkeme mahkeme gezmek istemiyor o yüzden vurmuyor

Sen polisten yetki alırsan silah verip aman ha kullanma yakarım başını dersen olay bu olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Polise de bir şey diyemiyorsun, silahla adam vurmaya gideni bacağından vursa hayatı kayardı.

• Vay arkadaş olaya bak güvenlik güçleri guvenligi saglayamiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Protesto hakkını kullananlara tekme tokat dalarsınız ama dimi, elinde silah olan adama müdahale edeceğiniz yere arkadaki iki bekçi bir trafik polisi korkak tavuk gibi kaçıyor.

• adnansetek kullanıcısına yanıt

böyle olduğu anlaşılan bişiy zaten artık.. öğrenci olsa hakkını arayan birileri olsa tekme tokat jopla dalıp ters kelepçeyle göz altı yapılırdı

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Konu dışına gella

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tamamen kadrolaşmak kendi kitlesini gelir sahibi yapmak üzerine kurulan bir düzen var. Siz kpss üniniz falan çok mu önemli sanıyorsunuz. O yüzden bu liyakatsiz tablolaları izliyoruz.

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

Bir ülkede adalet ve eğitim yoksa boş kümedir.

• Niye vurmuş bilmiyorum ama ona o silahı satanda da suç var. Birine silah satmadan önce acaba gerçekten ihtiyacı var mı diye araştırmak lazım. Sosyal medyada şiddeti savunan bir tip mi öğrenmek lazım. Yakın çevresinde şikayetçi olan var mı bakmak lazım.

Adamda silah olmasaydı belki de kendi dayak yiyecekti kavgada. Belki de olayın iç yüzü bambaşka. Bazen şiddetten kaçamayız. Olasılığı en aza indirmek en etkili savunma. Belalı tiplerle iletişim kurmamak gerek.

Ayrıca, yan bakınca ne oluyor? Hayatı zındana mı dönüyor? Anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 27 Ağustos 2024; 16:55:36 >
  • Yani işte kpss yle sınavla polis yaparsan böyle olur.Polislğin ayrı Üniversitesi olmalı bu kişiler silah atışından tut insanlarda karakter tiplerine kadar ayrıntılı şekilde eğitim almalı.Şimdi Yurt dışına bakıyorsun bütün polisler böyle kaslı fiziği düzgün afedersin herşeyden korkan insanı polis bekci yaparsan durum böyle olur işte.Polislere şeyde zorunlu tutulmalı bence kaslı olucak spor yapılması zorunlu olucak adam yağ fıçısı polis olmuş mesela Memlekette hiçbirşey düzgün değil malesef.Bunlarda değil suç bunları polis bekci yapanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 27 Ağustos 2024; 18:56:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

Birine şöyle bir baktın, sonra adam sana dediki ne yanyan bakıyon birşey mi oldu...

Bu durumda ne yaparsın.

a) sana bakmadım kusura bakma pardon

B) sana bakmadım da baksam ne olcak lan

C) sana baktım ne var kardeşşş.

Hangi cevabı vetirdim.

B ve C nin sonu yukardaki gibi bitebilir. A cevabını verirsen hiçbirşey olmaz ama egonuz buna izin verir mi..

• Bekçilik Türkiye'deki en boş meslektir. Polis ile hemen hemen aynı görevi yapması beklenen daha az yetkiye sahip bir alt mesleğe ihtiyaç neden duyulur ki? Sömürü bölgelerimzi olsa hadi neyse milis güç diyeceğim.

• coolman06 C kullanıcısına yanıt

Şu masalı bir kenara bıraksanız diyorum artık kabak tadı verdi yok hayatı kayardı yok yetkisi yoktu boş beleş bahaneler bunlar.

• Kimse polisi, bekçiyi eleştirmesin. Suç tamamen AKP'de. Avrupa'da olan yasayı alıp getirmişsin, iyi de uymuyor bize. Ha diğer taraftan çok komik, adam bedelli askerlik yapmış ama polis, bekçi olabiliyor. Böyle komedi olur mu?

Amerika örnek alınarak polisin görev ve yetkileri düzenlenmeli. Sadece görev ve yetkileri de değil tabi ki verdikleri eğitim de örnek alınmalı. Amerika'da olduğu gibi polise sendika hakkı da verilmeli. Ayrıca liyakat, liyakat, liyakat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 27 Ağustos 2024; 23:54:3 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.