Şimdi Ara

2 yıllıktan AÖF ile 4'e tamamlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Marmara Üni. Bilgisayar Programcılığı'ndan mezun oldum. Açıktan işletme okuyarak 4'e tamamlamak istiyorum.
    Yapmam gereken işlemler nelerdir, yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler.

• Dikey geçiş var. Keşke bu konuyu 1 ay önce açsaydın yazık olmuş :(
  • Temmuz ayında ÖSYM'nin yaptığı Dikey Geçiş Sınavı'na girer ve sınavın tercihlerinde AÖF yazarsınız. Örgün bölümlerin aksine AÖF kontenjanlarının bol tutulacağını tahmin ettiğim için yerleştirilmeniz o kadar da zor olmaz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 28 Ekim 2015; 18:11:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Temmuz ayında ÖSYM'nin yaptığı Dikey Geçiş Sınavı'na girer ve sınavın tercihlerinde AÖF yazarsınız. Örgün bölümlerin aksine AÖF kontenjanlarının bol tutulacağını tahmin ettiğim için yerleştirilmeniz o kadar da zor olmaz diye düşünüyorum.

Ne gibi bi' zorluk oluşabilir ki? Belli bir barajı aşmak mı gerekiyor?
  • Kontenjan kıtlığı nedeniyle bu sınavda bir yükseköğretim programına yerleştirilmek kolay değil. Bunun için sınavda yüksek puan + yüksek diploma notu elde etmek gerekiyor. Ancak bu dediğim sıkıntı AÖF için o kadar da geçerli olmaz. Çünkü yukarıda da belirttiğim gibi tahminimce AÖF kontenjanları bol tutulur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 Ayda TOEFL'DAN 60 almak?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.