Şimdi Ara

20-25bin lira arasında araba tavsiyesi..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba..25bın lıraya kadar araba almak ıstıyorum..ılk arabam olacak..arabadan cok fazla anlamam..cok farklı arabalar surmedıgım ıcın alacagım arabaya sundan yada bundan ıyıymıs yada kotuymus dıyecegımı sanmıyorum..cok fazla beklentım yok arabadan dedıgım gıbı cok fazla anlamam zaten..3-4 yıl kullanıp degıstırecem..basımı agrıtmıcak benı aldıgıma pısman etmıcek sorunsuz yada en az sorunlu bı arac ıstıyorum..bu zamana kadar seat leon2004-2005 model,golf 2004 model ve arkadasım c4 1.4 sx satıyo aklımda bırde o var ortalama 24-26 arası bu araclar..sızınde yardımlarınızı beklıyorum..

• 2010 2011 c3 al manuel kmside 50 bini gecmemis olsun .benimde ilk arabam
  • peugeot 206+ HDI, 1.4 70bg, dizel...
  • 2009 c4 sx 17000km de düşünürsen yeni kasa diesel alacağımdan satıyorum. gerçekten biniciye, dosta gidecek bir araç. kesinlikle boya, kaza yok, km orjinal
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizgece_M

2009 c4 sx 17000km de düşünürsen yeni kasa diesel alacağımdan satıyorum. gerçekten biniciye, dosta gidecek bir araç. kesinlikle boya, kaza yok, km orjinal

hocam araba hakkında biraz bilgi versen olmaz mı? bende c4 almayı düşünüyorum şuanda..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    70-75 bin TL araba tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.