-Abime sedan veya hatchbag olabilir, ama sedan daha çok ilgileniyor yine de belirtiyim. -Clio' ya binen bir babanın çocuğu olarak KM/L yakıt konusunda 10 litreyi geçmesin lütfen. -En az 5-6 sene boyunca sorunsuz binmek istiyor o yüzden modeline göre öneride bulunun arkadaşlar. -İyi bir klasmanda yüksek KM' mi yoksa Orta bir klasmanda düşük KM' mi diye düşünüyoruz yardımcı olursanız ? -Aklımızda neler var ; Honda Civic 2017 ve üstü modelleri. Ford Focus 2017 üstü olabilir. -Cidden yorumlarınıza ihtiyacımız var en az kötü 1 ay içinde almak istiyoruz. |
200.000 TL - 280.000 TL arasına ne alınır?
-
-
Egea cross lounge
-
quote:
Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayatEgea cross lounge
2017 A3 Sedan 1.0
2016+ Passat Trendline
-
Sorunsuzluk ön planda ise civic tavsiye ederim. Focus düşünmeyin çünkü o kasasın dolusu (titanium) bile boş. İnsignia grand sport veya passat 2015+ da düşünebilirsiniz. İkinci elde kesinlikle zarar ettirmezler -
Sorunsuzluk istiyorsanız civic veya corolla alabilirsiniz satacağınız zamanda değerini iyi korur
Insignia üst segmentte bir araç aynı fiyatlarda bulabilirsiniz ikinci eli diğerleri kadar güçlü olmaz -
Bende öyle kararsız kaldım 200-260 arası
Listemde civic megane ve vw cc var :)
-
max limit 280 ise direkt ikinci ele girmeden 0 km tekna paket Qashqai 1.33 turbo benzinli-otomatik 160hp alınır geçilir. 5-6 sene sonra satarkende kolay gider 2.eli hızlı model.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 8 Nisan 2021; 21:29:12 > -
Corolla dream al gec
-
megane dizel edc 2. el, veya 1.3 benzinli edc oneririm.
-
passat impression dizel otomatik 60 km civarı boyasiz bulabilirsiniz bu rakamlara 2017 ve üstü imkan varsa comfortline 100 km civarı bir iki parca boyalıda olabilir -
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2020-toyota-corolla-1.6-passion-x-pack-sifir-km-full-paket-917854384/detay
Alınabilir bence bu kasa Corolla gayet başarılı. -
-
bunun wagonuda var sanırım güzel araç. kianın servisleri karın ağrısı ama hepsi öle.
-
280 liram olsa yine 15 16 passat highline alirdim.. Cam tavan olmasada olur.. -
Kalite eşliğinde ikinci el değeri ve prestij istenirse bu bütçe Golf diye bağırır. -
quote:
Orijinalden alıntı: jubeiibunun wagonuda var sanırım güzel araç. kianın servisleri karın ağrısı ama hepsi öle.
Cee'd diyorsunuz sanırım. Tabi Ceed'den çok Cerato'ya benziyor, haklısınız aslında. Servis konusunda ilk kez Gül Al'da 45.000 bakıma soktum; ilgiliydiler. Eskiden benzinli GSL cvt otomatik modelini kullandım, bu ikincisi. Hiçbir sorun yaşamadım. Kia kullanıcılarının bazıları Kia'dan başka arabaya binmem derlerdi, haklılarmış. Ama yine de yarı otomatik DCT şanzıman olduğu için DSG ya da EDC kadar olmasa da hep bir şüphe var.
-
200/280 arası çok geniş aslında 200e jetta öneririm aile için 280e en iyi seçenek f/p oranı ile insignia ve ya superb olur benim fikrim
-
i30 elit plus dizel otomatik -
-
Lpg takacaksanız civic, corolla takmayacaksanız golf, focus arasından begendiginizi seçip alınız.Pisman olmazsınız.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
max limit 280 ise direkt ikinci ele girmeden 0 km tekna paket Qashqai 1.33 turbo benzinli-otomatik 160hp alınır geçilir. 5-6 sene sonra satarkende kolay gider 2.eli hızlı model.
|
Benzer içerikler
- dacia logan en çok tutulan modeli
- bmw 316i kronik sorunlar
- volvo v40 yorum
- honda civic 1.5 ex
- 2.4 transporter neden tutulmuyor
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X