Şimdi Ara

2000 Model Golf mü A3 mü ??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakadaşlar topikleri inceledim benim aklımdaki sorulara cevap alamadım şimdiki aklımdaki kriterlere göre soracaklarım gibi yada benzeri varda ben görmemişsem moderatör arkadaşlar beni uyarıp o sayfaya yönlendirirse sevinirim baştan söyleyeyim.

gelelim soruma;
    başlıktanda anlaşılacağı gibi yakın zaman içinde arkadaşıma almak için 2.el bi araba aramaya başladık. bütçeye uygun olrak 19-21 YTL arası sevdiğimiz hoşlandığımız arabaları araştırmaya başladık en son 2000 model A3 ile Golf arasında kaldık.piyasada hemen hemen birbirine yakın fiyatlar istiyorlar örneklendirme yapacak olursak

Golf 1.6 Comfortline 55.000 ile 65.000 km arası 2000 modellerine istenen fiyat 19bin ile 20bin YTL,
    Audi A3 1.6 Ambiente 50.000 ile 70.000 km arası 2000 modellerine istenen fiyat 20bin ile 22bin YTL,

bu konuda, bu araçları şu an kullanlarınız yada kulanmış olanlarınız veya kulanmasa bile tercih yapacak olsanız hangisini neden seçeceğiniz hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

şimdiden teşekkürler...

• A3 hocam tabi onun havası bile başka yaw
  • kardeş bütçe yeterli ise
    tabiki a3 al derim.
    aralarındaki fark az.
    her zaman audi vw den kalitelidir.
    fakat aralarında pek te fark yoktur.
    0km alacağım deseydin golf derdim.
    çünkü 0 km de aralarında fiyat olarak çok fark var.
  • bende audi derim
    neden diyecek olursan bence vw'debn daha kaliteli audi
    hem nereye baksan golf görüyosun a3 o kadar fazla yok
    havan olur
  • şeçim yapmak taki çok zor ama burada mantıklı olmak gerekirse golf alınmalı ileris düşünülerek..ama o paraya daha fazla seçeneklerin olduğunuda unutmamak gerekbence
  • A3.
    İleride satmaya kalktığında Golf'e daha kısa sürede müşteri bulman dışında Golf'ü tercih etmeyi gerektiren bir sebep göremiyorum.
  • A3 ama vatandaş haklı
    quote:

Orjinalden alıntı: hesheit

A3.
    İleride satmaya kalktığında Golf'e daha kısa sürede müşteri bulman dışında Golf'ü tercih etmeyi gerektiren bir sebep göremiyorum.
  • ikiside birbirine yakın arabalar hangisini alıyosan al ama içim a3 a3 diye haykırıyor
  • cevap veren arakadaşlara çok teşekkür ediyorum,birbirine yakın oldugu için bir noktadan sonra bizde tıkandık . ama görüyorumki genel itibariyle çoğunluk A3diyor,Golf de A3te kaliteli çok güzel araçlar orta sınıfta ama yukarıda dile getirildiği gibi golfe gözler birazcık daha aşina oyuzden A3 belli bir farklılığı simgeliyor gibi geliyor bana da ne yalan söyleyeyim buyüzden bizde araştırmalar sonucunda bu arabalara karar kıldık iptas arkadaşın dediği gibi bu fiyata daha değişik arabalarda var en basidi 1.4 2000 den yüksek model az kmli astra alabilirz yada yine bu araçlar gibi 60bin yapmış2003 c3 dizelde alabiliriz ve bunun gibi verilebilecek bir çok örnek var ,bu söylediğim arabalarda özellikle astra duruşuyla özellikleriyle etkiliyici arabalar ama dediğim gibi bu arabalar duruşuyla özellikle a3 farklı ve kalite kokuyor buram buram . astra yada c3 kalitesiz demiyorum kullanan memnun olan arkadaşlar darılıp gücenmesin bi gerçek varki bu araçlarda karar kılmasaydık aklımızdaki 3. araç astraydı

peki şimdi arakadaşlar bide sizden bu araçların farklı boyutlarına bakmanızı rica edeceğim. ,
    örnegin hangisinin yedek parçı daha uygun ,bakıma giridiğim vakit bu 2sininden audi bana nekadarlık fatura çıkarır golf ne kadar fatura çıkarır?

bide ileride düşünülen bir ihtimal araca abartı olmayan sade bir bodykit uygulamasında golf daha çok oldugundan onun ürenleri seri üretimden dolayı bana daha mı ucuza mal olur??

bide bunları cevaplandırısanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAUZ -- 19 Temmuz 2006; 14:25:58 >

• Body Kit hakkında bir fikrim yok. Bakıma gelince; en önemlisi aracı ne durumda aldığın. Ben 2 ay önce araç bakarken kazasız A3'e rastlamamıştım. A3 kullananlar Golf'e göre bir miktar daha seri (!) şoför oluyorlar İlk bakışta A3'ün bakımı daha masraflı olur ama dikkat! Bu sadece şu demek: aynı parçaları değiştiğinde parça+işçilik A3 daha fazla tutar. Ancak A3 Golf'e göre daha kaliteli malzemeden üretildiği için Golf'te daha sık daha çok parça vs. değişirsin. Bu nedenle benim görüşüm, anlık düşünmezsen kalite her zaman daha ucuzdur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hesheit

Body Kit hakkında bir fikrim yok. Bakıma gelince; en önemlisi aracı ne durumda aldığın. Ben 2 ay önce araç bakarken kazasız A3'e rastlamamıştım. A3 kullananlar Golf'e göre bir miktar daha seri (!) şoför oluyorlar İlk bakışta A3'ün bakımı daha masraflı olur ama dikkat! Bu sadece şu demek: aynı parçaları değiştiğinde parça+işçilik A3 daha fazla tutar. Ancak A3 Golf'e göre daha kaliteli malzemeden üretildiği için Golf'te daha sık daha çok parça vs. değişirsin. Bu nedenle benim görüşüm, anlık düşünmezsen kalite her zaman daha ucuzdur.

haklısın,golfe bu konuda sıcak bakmamızın nedeni Türkiye çok olduğundan bizim yerli üreticilerinde yedek parça sağlamasından dolayı uygun fiyata gelmesi .tabi audi de dediğin 1 kere çıkarır ama tam çıkarıp aynı fiyata gelir. böyleliklede zırtpırt servise gitmeyiz.

eyvallah düşüncelerin için saol

• Çok uzun zaman kullanmayı düşünmüyorsan golf, uzun vadeli düşünüyorsan A3 daha uygun olur bence
  • abijim o paraya sole full donanimli sunrofflu 2004-2005 bi stilo al!!! hem yeni modeldir!! hem masraf yaratmaz!! hem daha cok donanim var!! hem daha sekil!! benden demesi!! suan bendeki stiloyu bahsettigin 2000 model a3 de golf e de degismem!!
  • ARKADAŞIM 20000 YTL YE GİT SIFIR KM BİR DACİA AL DAHA RAHAT EDERSİN
  • yuh be kades ne dacia si
    yok tata indica alsin!! hem dizel rahat eder
  • Kesinlikle AUDi A3. Audi wolswagenen her zmn üst bir aractır. Audi klamanında birincidir tavsiyem Audi A3.
  • A3
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.