Şimdi Ara

2000 Seat cordoba 1.9 tdi signo veya alternatifleri için görüşleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar max 16.000 tl lik sedan otomobil arıyorum
    96-98 opel vectra 2.0 cd
    96-99 renault laguna
    97-99 nissan primera
    2000 seat cordoba 1.9 tdi - gibi modeller var bu fiyatlara tercih edilebilecek. Şu ilana göz atabilir misiniz pazarlık payı da vardır.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-azyakan-temiz-arac-212195277/detay Bu ilanla ilgili ve genel olarak görüşleriniz, önerileriniz, uyarılarınız nelerdir ? Teşekkür ederim...

• serpico23 S kullanıcısına yanıt
    yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar uzun zamandır araç bakıyorum 2000 seatlar sıkıntı çıkarır mı buyuk masrafların altından kalkamam
  • Bu bütçeyle dizele girmeyin. Benzinle kullanılmış bir araç alın ve siz lpg uygulatın. Hem km orjinalliğinden emin olursunuz, hem de lpg'yi kendiniz taktırdığınızdan karşınızda muhatap bulursunuz. Çok temiz olmadıkça Vectra'ya yönelmeyin, elektronik bakımdan oynanan araç boldur. Primera ya da Laguna alınabilir, Fiat Stilo ya da Marea incelenebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun tavsiyeler için. Bundan önce 98 passat 1.9tdi vardı. Çok memnundum, sıkıntısız performanslı motordu, nakit ihtiyacından sattım. Bu seatlarda da VW motoru var bildiğim kadarıyla. Tüple uğraşmaktansa hem performans hem sağlamlık açısından mantıklı olmaz mı?
  • Jantlardan, filmlerden, ses sisteminden arabanın apaçi birine ait olduğu ve hor kullanıldığı anlaşılıyor. Eski model dizellere de bulaşmayın. Laguna, Primera iyi seçim olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.