Şimdi Ara

2001 MODEL DOĞAN SLX 1.6 İE- BİNENLER NE İŞ YAPIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklım almıyor o nasıl para nasıl bir lükstür. Bu araçları nasıl çalışarak alıyorlar anlamış değilim.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-kordon-guzeli-880422290/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-2001-kusursuz-slx-ie-873939326/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-acelesi-yok-875498808/detay

Kimse fakirim demesin millet ne arabalara biniyor görün. Ülkede açlık yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bir akrabam japon bir iş makinası, traktör markasının bölge servisi. Çıraklık zamanlarında hayali Renault 12 sahibi olmakmış. Şimdi hem Mercedes' i hem Renault 12' si var. Mercedesi' n pul kadar değeri yok gözünde ama Renault' u vazgeçilmez. Direksiyona geçtigim zaman çocukluğum yan koltukta oturuyor der hep. Misal benim içinde Broadway öyledir.
    Doğan şahin bu ülkenin en dar zamanları bu ülkenin yükünü çekmiş modellerdir.. hala kartallar anadolunun Karadeniz'in yükünü taşır..

O yüzden Türkiye de belli bir yaş üstünde çoğu insanın istediğin kadar zengin ol , entelektüel ol çocukluğunda gençliğinde geçmişinde doğan şahin amcasında dayısında babasında olmuştur bir anısı vardır.

Bazı zenginlerin garajında ikinci üçüncü araba olarak bulunur geçmişinden anı olduğu nostalji olduğu için..
  • toplumun en alt gelir grubundan en üst grubuna herkes bu araçlara karşı bir yaşanmışlık hissediyor.

ve temiz olanları para etmeye devam edecek.

açıkcası bende haftasonları keyif için doğan slx kapımda olsun isterim.

canın sıkılınca aç dağıt heryerini temizle tekrar topla.

güzel bir uğraşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix1212 -- 22 Kasım 2020; 23:20:18 >
  • Doğan şahin bu ülkenin en dar zamanları bu ülkenin yükünü çekmiş modellerdir.. hala kartallar anadolunun Karadeniz'in yükünü taşır..

O yüzden Türkiye de belli bir yaş üstünde çoğu insanın istediğin kadar zengin ol , entelektüel ol çocukluğunda gençliğinde geçmişinde doğan şahin amcasında dayısında babasında olmuştur bir anısı vardır.

Bazı zenginlerin garajında ikinci üçüncü araba olarak bulunur geçmişinden anı olduğu nostalji olduğu için..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir akrabam japon bir iş makinası, traktör markasının bölge servisi. Çıraklık zamanlarında hayali Renault 12 sahibi olmakmış. Şimdi hem Mercedes' i hem Renault 12' si var. Mercedesi' n pul kadar değeri yok gözünde ama Renault' u vazgeçilmez. Direksiyona geçtigim zaman çocukluğum yan koltukta oturuyor der hep. Misal benim içinde Broadway öyledir.

• borsacı

• Pilot hepsi.

Ama lpg gibi elektirik dönüşüm kitlerine izin varseler ne güzel olur bu kuş serisi

• Çoğu pilottur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatlar saçmalık ama tofaş kuş serisinin sürüşü zevklidir ben 2011 araçta alamadım o zevki.

• zaqwear Z kullanıcısına yanıt

Çocukluğum yan koltukta oturur sözü çok hoşuma gitti :)

• Eskiler farklı oluyor. Psikolojik mi bilmiyorum bende 1.8 Mazda 323 familia da aldığım zevki sürdüğüm hiç bir arabada alamadım. Koltuğuna oturduğumda haah arabaya bindim işte diyordum. Değişik bir duygu.

• Aynı şekil de benim 2019 Model Dacia Duster ım var, fakat aynı zaman da Geçen yıldan beri 2. Araba olarak TOROS almak istiyorum maalesef fiyatları uçtu. Ben de TOROS lara bayılıyorum, gençliğim için de geçti, bir alabilsem, gözüm gibi bakarım, çok seviyorum.

• Enki kullanıcısına yanıt

Ben en çok kaput kısmının görünmesini seviyorum manevralarda çok iyi oluyor aracın önünü rahatlıkla görüyorsunuz keşke şaseyi tempra,tipo gibi daha sağlam yapsalardı bugün daha popüler olurdu.

• Adam yazmış İstanbul trafiğinde yorulmamış bir araçtır... Şaka gibi.

• Tofastan ziyade iq su düşük kullanici kitlesi yüzünden bu araclarin adi cikti, dikkat edin Hep soğuk presle araçların ön helezon yaylari basılmış nasıl bir sinek bunlar arkadaş ya oksijen ısrafları

• rahmetli dedemin kartalı vardı ben küçükken. 98 model 1.6 ie gri renk. o arabayla çok anılarımız oldu, az mı yolculuk yaptık bagajında :D . bir yanımızda oksijen tüpü büyüklüğünde lpg tankı, karşımda kuzenim. karadeniz ve trakya gezilerine çıktık bol bol. dedem dandirik araba durduğu yerde çürüyor diyerek satmıştı  . sıfır almıştı üstelik.

kartal rahmetli dedem ve anneannemi hatırlatır bana, çocukluğumu hatırlatır. zaten kartal'ın kullanıcı kitlesi de şahin doğan gibi değil birazcık daha farklı, apaçiler kartalı pek sevmiyor sw olduğu için olsa gerek. kartal'ı genelde mazbut aile babaları filan kullanıyor ya da iş güç için yük taşıyanlar. kartalı keko modifiyesine çeviren sayısı şahin doğan'ı çevirenlerden biraz daha az. bir gün ucuz bir araba alsam kesin kartal alırdım. doğrudur çürüyor, kaportası peynir tenekesinden bile daha dandik olabilir ama ayağını yerden kesiyor bir şekilde. kaza yapmamaya bakacaksın. kaza geliyorum demez tabi kaderde kazada ölmek varsa kaderden kaçış yoktur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 23 Kasım 2020; 14:31:4 >

• Bu arabaya ne binen ne iş yapıyor buna giren ne iş yapıyor bu konular troll amaçlı mı ?

• iş adamı veya süper ligde futbolcu olabilir.

• Herkes istediği arabayı alır ve biner ' neticede bu bir tercih meselesidir. Tofaş'ın avantajlı tarafları da var ' mesela yedek parça ve bakım fiyatları uygun. Modifiye yakışıyor😁😁 Eski model araçlar olmasına karşın' dış görünümü hos.Almanya'daki kuzenim' yalvardı amcama ' amcam almadı izne geldiğinde hep söyler bi tofasa binemedim gitti diye adam orada BMW ye biniyor 'ama tofasa hayranlığı var 😂 Elbetteki yeni araçlar ile kıyaslanmaz Tofaş arabaları o ayrı birşey. Ancak ' şahsi düşüncem ' eğer maddi durumum çok iyi değilse milyarlarca parayı bir araca baglamam. Biri gelir vurur değeri düşer ' kaskosu sigortası vergisi vs bir çok şeyle uğraşmak gerek.' araç takıntım yok. Tabi ki gönül yenileri tatmak ister. Ancak ayağını yorganına göre uzatmak gerekli diye düşünüyorum ben.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.