Şimdi Ara

2001 passat,pejo 407, 2006 toyota avensis?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2. el bi araç almak istiyorum seçeneklerim arasında 2001 passat, 407 ve avensis, dizel olarak bir araştırma yapıyorum, herkes için olduğu gibi benim içinde sağlamlık ve yakıt tüketimi önemli. sizden görüşlerinizi bekliyorum seçimimde çok işe yarayacağını düşünyorum ( araçların + ve - lerini yazarsanız çok sevinirim) herkese teşekkürler. bütçe 25 bin tl civarı.

• Bence dizel olarak pek araştırma yapmamak lazım. Hatırladığım kadarıyla 2000-2001 yılında Eurodiesel diye bir şey yoktu. Gerçi kırsal motorinle o kasa Passat'ın sorunsuz çalıştığını biliyorum; ama yine de kirli yakıt sonuçta. İyice baktırmak lazım

Başlıkta 2006 avensis yazıyor, ama konudan sanki hepsi 2001 modelmiş gibi anladım. Eğer Avensis 2006 model ise onu tercih edin. Yok değilse, benim tercihim Passat olurdu. Motor biraz gürültülü; ama araba konforludur. Bir de ön takımlara baktırmak lazım. B5 kasanın daha hassastı.
  • Avensis
    407
    Passat ( model yılından dolayı son sırada)
  • benim ilk tercihim passat tı ama dediğiniz gibi 2001 model bi passat genelde 200bin km yi devirmiş oluyo yani motor bi hayli yorulmuş. geride 2006 avensis ve 2006 407 kalıyo şuan ağır basan avensis ama oda yaklaşık 30 bin tl oda bütçeyi biraz zorluyo tabi
  • Avensis > Passat > 407

Benim tercih sıralamam bu şekilde.
  • 25 bine 2001 dizel passat bulamazsınız bulsanız bile 250 bin olur kmsi. dizel avensis 30binden aşağı bulamazsınız. avensis 2.0 dizel motorlar 116 beygirdir zaten. geriye 407 kalıyor onuda 25e zor 100 bin altı bulamazsınız. bence dizelden vazgeçip benzin/lpg ikilisine yönelin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 23 Temmuz 2011; 11:52:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.