2004 Model Megane 2 Sedan ( Sunroff da bulunmakta araçta ) ( Gri Renk )
Parça parça toplam 3 buçuk milyar hasar kaydı bulunmakta araçta
4 parça yerinde boya bulunmakta ( kaputta , arka sol ve arka sağ taraflarda ve bagaj kapağında ) AMA değişeni yok satıcının dediğine göre
190 binde kmsi
Fiyatı ise 27 milyar istemekte araç alınabilir mi ??
Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum..
hocam dizelse dikkat etmek lazım . dci motorlar pek uzun ömürlü olmuyor . 2005 yılında sıfır olarak almıştım ben 1.6 benzinli çok güzel bir araçtı , kesinlikle tavsiye ederm.
detaylı bir sekilde aracı bilmiyorum ama bu hasar kaydı ve boyaları düşündürüyor beni 3 parça boyası arka da bi diğer boyası ise kaput kaput boyalı bu araç kesin arkadan kazalı arkadan çarpmış olabilirler 3 buçuk milyar neresinde hasarı kaydı var onu da sormayı unuttum ama bugün sorucam bakalım
1.6 benzinli araç arkadaş sanayi de kendi dükkanı götürdük açtırdık dükkanı baktı araça alınır diyor bakalım bi sorun olmazsa yarın da ekspertiz e soktururum arkadas gerek yok dedi ama ben yine de yaptıracam salı günü de alıcam aracı 27 milyara inş. bende herhangi bir sorunu cıkmaz :))
Arkadaş dedi çok yakıcak dedi benzinli oldugunda dolayı dedi bunu bilerek al dedi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme