Bildirim
2004 VW BORA Fiyat konusunda acil yardım
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gerçekten 70 bin km ise ve temiz, değişensiz ise eder. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company
gerçekten 70 bin km ise ve temiz, değişensiz ise eder.
Evet araç gerçekten 70 bin kmde kapalı garaj arabası sahibi zaten 75-76 yaşlarında bir amcamız oğlu artık araç kullanmasını istemediği için satılığa çıkarmışlar -
Ederi max. 22
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AkdenizLee
Ederi max. 22
bende o şekilde düşünüyorum ne kadar temiz olursa olsun sonuçta 9 senelik araba 22.500 teklif ettim bakalım 10 güne kadar satılmazsa alıcam o paraya -
quote:
Orijinalden alıntı: VW BORA
quote:
Ederi max. 22
bende o şekilde düşünüyorum ne kadar temiz olursa olsun sonuçta 9 senelik araba 22.500 teklif ettim bakalım 10 güne kadar satılmazsa alıcam o paraya
Hayirlisi olsun.
quote:
quote:
quote:
Ederi max. 22
bende o şekilde düşünüyorum ne kadar temiz olursa olsun sonuçta 9 senelik araba 22.500 teklif ettim bakalım 10 güne kadar satılmazsa alıcam o paraya
Hayirlisi olsun.
Sağolun ama hala o paraya verseler bile alıp almamakta gidip geliyorum çevremdekiler sakın alma 2 sene sonra 15e zor satarsın diyorlar napıcağımı bilmiyorum -
quote:
quote:
quote:
quote:
Ederi max. 22
Hayirlisi olsun.
Sağolun ama hala o paraya verseler bile alıp almamakta gidip geliyorum çevremdekiler sakın alma 2 sene sonra 15e zor satarsın diyorlar napıcağımı bilmiyorum
Cevrenizdekiler komik insanlarmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Ederi max. 22
Hayirlisi olsun.
Sağolun ama hala o paraya verseler bile alıp almamakta gidip geliyorum çevremdekiler sakın alma 2 sene sonra 15e zor satarsın diyorlar napıcağımı bilmiyorum
Cevrenizdekiler komik insanlarmis
Öyledirler
-
Dediginiz gibi hatasizsa adresini verin 25'e ben alayim.
Pacific diyorsunuz. Hatasiz diyorsunuz. Vw sevmem ama piyasa da ortada. 2 sene sonra yine aldiginiz paralara gayet rahat satilir..
Dediğiniz gibi bende bora aliyoduk sadece çamurluğunda boya vardı 80binde çok temizdi 23,5 verdik vermedi 24,5 istedi anlaşamadık bu olay 3 yıl önce yaşandı yani seneye 15e satarsın diyenlere inanma eğer içinize sinerse 24 verin vermezse boşverin
Bütçem maximum 25 bin lira 22den fazla verip alamam daha kaskosu var lpgde takıcam toplamda 25i bulcak maliyeti
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X