Şimdi Ara

2005 PEUGEOT 307 HK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çalıştığım yerde mesai arkadaşım bi abim var. Kendisinde 2005 model 307 dizel sunroofsuz full paket araç var.
    Araç 140.000km de ve 2-3 parça önemsiz yerlerde boya olduğunu söylüyor ve bana 2 yıl mekanik aksamında sıkıntı çıkarsa ben yaptırırım garantisi veriyor. Ben aracı alacak olursam yinede expere sokacağım zaten. Fiyat olarak 28.500 dedi düşünceleriniz nedir. Alınır mı, almalımıyım
    Teşekkürler.

Edit : arabaya bindik bizim arkadaş beğendi al diyor. 1. vitesi biraz hantal dedi ama benim ilk arabam olacağı için onuda sıkıntı etme 2. viteste toparlıyor dedi.
    Araç 163 bindeymiş bu arada bu bişey ifade edermi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunwall1 -- 3 Şubat 2017; 13:27:24 >

• şimdi hocam araç 12 yaşında..
    hangi ilde yaşadığınıza bağlı olarak(nemli-nemsiz iller) boya garantisi zaten o araçlarda 10-12 yıl.

boya koruma vs yapılmadıysa 1-2 yıl içerisinde aracın boyaları yanabilir, yeni bir boya isteyebilir.

motor'da 140.000 km hiçbirşey değil, taksiler hiç motor yaptırmadan 700-800.000 gidiyor..

sadece motora bakılarak karar verilemez..

yürüyen aksamına , şanzımanına, bakımlarına vs bakmak lazım..
  • Temizse al. Ben 2007 makyajlusını aldım bi hafta oldu çok memnunum.
  • liebermann L kullanıcısına yanıt
    Hocam Kahramanmaraşta yaşıyorum. Aracın tüm bakımlarını yakın zamanda yaptırmış genelde eşi kullanıyor aracı zaten çok temiz olduğunu söylüyor sıkıntısız bi araç diyor. Acelem yok zaten 10 gün kadar sürem var aracı alıp kullanacağız arkadaşla birazdan, acele etmiyorum. Yakıtı da iyi diyor memuruz zaten biz.
  • 140000de peugeot mutlaka alursanız masraf yaparsınız bence uzak durun .
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    yakın zamanda sıkı bakıma soktum şu an sıkıntısı yok diyor hocam... bütçem de kısıtlı olduğu için buna bi bakayım diyorum tanıdık güvenilir bi abim
  • 1.4 mü 1.6 mı?

1.4 se alınır ama fiyat yüksek
    1.6 ise alınır.

1.4 düzelini 2012 de 180 bin km de 17000 TL ye satmıştım.

Konforlu ama narin arabadır pejo, 1.4 motor rampalarda çok yetersiz kalmaktaydı
    Böyle saçmalık görmedim. 150000 de c3 sattım 2005 model alan kişi dua ediyor. En ufak sorun masraf yok. 22000 e verdim o zaman. Adam bir de garanti vermiş. Sözünde duracak ise güzel teklif. Sonuçta dizel araba Turbo enjektör gibi her zaman RİSK vardır. Bunun yanında masraf çıkmasın diyorsan 50-60-70-90 bin e yenileri var tabi
  • 1.6 Benzinli olanını yıllarca kullandım küçük elektrik arızaları verdi ,özellikle cam açma kapama tuşları sorunlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

Böyle saçmalık görmedim. 150000 de c3 sattım 2005 model alan kişi dua ediyor. En ufak sorun masraf yok. 22000 e verdim o zaman. Adam bir de garanti vermiş. Sözünde duracak ise güzel teklif. Sonuçta dizel araba Turbo enjektör gibi her zaman RİSK vardır. Bunun yanında masraf çıkmasın diyorsan 50-60-70-90 bin e yenileri var tabi

Yorum yapıyoruz saçmalıklar filan hakaretler senin araç sırunsuz oldu diye tüm buaraçlar sorubsuz diyrlim herkesin bildiği bir durum.Bu araçların kaportası zayıftır,ön düzen saatli bomba mekaniğine zaten bir şey diyemiyorum .sen git yeniden c3 al o zaman
    O zaman mutlaka masraf yaparsınız şeklinde yüzde yüz arıza garantisi vermeyin. Çıkabilir de çıkmayabilir de. Ya da o fiyata benzer araç tavsiye edin faydalı olur
  • ntticaret N kullanıcısına yanıt
    1.6 hocam
  • https://youtu.be/agRynRxS75s

Bu videoyu izleyin kronik sorunlarina deginmisti.
  • dunwall1 D kullanıcısına yanıt
    Tüplü mü ? Manuel mi ? Full paket derken deri koltuk,dijital klima,6 lı cd changer... premium paket mi ? XR var XS bilmem ne var.

1.6 110 beygir iyi kaçar arkadaşımda otomatik vitesi vardı,spor moda alınca araba yokuş mokuş dinlemeden gidiyordu.İçi çok geniş ve parçası uygun fiyatlı,yakıtı Alfa Romeo vb. gibi fazla değil.

. It was awarded the European Car of the Year title for 2002

Avrupa'da yılın arabası seçilmiş eskiden
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    hocam heralde yanlış terim kullandım. Premium paket dijital klima 6lı cd çalar falan var. koltuklar deri değil.
    Manuel 1.6 110 beygir dizel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunwall1 -- 3 Şubat 2017; 13:39:46 >
    Diesel daha iyi turbolu motor. Ama km orjinal mi ? Onu iyice araştır , benim almaya çok niyetlendiğim ama bir türlü temizini bulamadığım nasip olmayan araba.

Hor kullanımı sevmiyor çabuk dökülüyor,ön takımı nazlı . Ufak tefek kronik sorunları varda çözülmeyecek şeyler değil. İlk arabası olunca insan daha titiz,özverili davranıyor. Bende de 98 clio vardı,ilk arabamdı bir yeri bozulsun sabah akşam bakardım nasıl tamir edilir diye internetten

Adam 2 yıl garanti veriyorsa demek malına güveniyor ama ne kadar delikanlı adam tartışılır. Herkes malına garanti verir , iş paraya gelince kimse elini cebine atmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunwall1

Hocam Kahramanmaraşta yaşıyorum. Aracın tüm bakımlarını yakın zamanda yaptırmış genelde eşi kullanıyor aracı zaten çok temiz olduğunu söylüyor sıkıntısız bi araç diyor. Acelem yok zaten 10 gün kadar sürem var aracı alıp kullanacağız arkadaşla birazdan, acele etmiyorum. Yakıtı da iyi diyor memuruz zaten biz.

yakıtı üzmez, HDI motor PSA grubunun kendini kanıtlamış motorudur. en az DCI kadar ekonomiktir..

Şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liebermann -- 3 Şubat 2017; 13:47:2 >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    163.000 km çok değildir değilmi? satacak adam güvenilir ama yinede expere sokacağım zaten. Alınabilecek bi araç diye düşündüm sonuçta 0 araç almıyoruz.
  • liebermann L kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Belki 1.000 tl daha ucuza bulabilirim ama tanıdığım mesai arkadaşım olan bi abim olduğu için benimde içim sindi. Araç 163 binde imiş bu bi sıkıntı çıkarırmı. yakın zamanda tüm bakımlarını yaptırmış.
    180.000'de ağır bakımı var, 2-3.000 lira da ona gidebilir.. şanzıman vs de içine koydum..

bence çok değil.. düzgün çalıştığı sürece, turbo yağlamasında sorun olmadığı sürece, araba yağ yakmadığı sürece, iyi bakıldığını düşündüğün bir abin ise, al arabayı..

yeter ki tanıdık kazığı olmamış olsun.. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.