Şimdi Ara

2007 2008 civic dream-2006 2007 2008 wolsvagen jetta-2011 ford focus hb conford

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 22 yaşındayım. ilk defa araba alacağım.25 ile 30 bin arası araba almayı planlıyorum.max 31 bin tl.
    honda civiv 2007 2008 dream,wv jetta 2006 2008 arası ve sıfır ford focus hb confort.arasında kaldım.arabadan fazla anlamam.lütfen yardımcı olurmusunuz.problem çıkarmayan 2. eli sağlam yani ( satıyorum dediğimde satmak için beni yıpratmasın )
    yukarıdakilerden hangisini önerirsiniz.veya başka önerebileceğiniz varmıdır.özellikle tecrübeli arkadaşlardan ricam beni aydınlatırsa sevinirim.
    ( hepside benzinli modelleri arkadaşlar ) çok teşekkürler.. takriben 1 ila 3 ay içersiinde bir araba alacağım.sonradan kafamı duvarlara vurmayayım.neticede para kolay kazanılmıyor.bugun üye oldum gayet başarılı bir site ayrıca umarım doğru yere yazdım yazıyı :)) LÜFFEN YARDIMM

• honda civic al. kolay satılır.sorunsuz.
  • dostum civic dream modele ne kadar verilir.ne kadar fiyata alırsam uygun olur..bu araçta trigiyer 250 bin de değişiyo sanırım öyle ağır bakımıda olmuyor değil mi ?
  • 2007-2008 kazasızsa 31e kadar verilir.triger zincir olduğundan 100binde değişmez.ağır bakımıyok.ama premium almaya bak.dreamin jantları tüm karizmayı bitiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radiologist -- 14 Haziran 2011; 22:54:11 >
  • eyvallah dostum.. acaba başka yardımcı olacak uyaracak birileri var mı ?önerisi olan ?
  • ???
  • özellikle benzinli olsun diyorsanız honda alın kendi sınıfındaki araçlardan perfrmans olarak çok iyi , focusun ghia yada titanium ları 115 beygir trendleri 100 beygirlik motora sahip ve bence trendlerde bulunan benzinli motor berbat , vw nin kullandığı 102 hp lik motorda 15 yıllık motor ve performans yonünden miadını çoktan doldurdu . hondanın motoru çok iyi turbosuz olarak 125 beygir ve sınıfında en iyisi diyebilirim .
    dizel düsünseydiniz kesinlikle focusun dizelini derdim , ama benzinli focus almak pek mantıklı değil helede 100 hp lik motoru .
    hondayı tercih edebilirsiniz ve pisman olmazsınız ,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010-2014 Opel Corsa Otomatik
    7 yıl önce açıldı
    Opel Corsa 2007+
    9 yıl önce açıldı
    AVEO 2009-2011 HB
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • esasında çok hız meraklısı değilim ilk arabam olacak, 30 bin gibi bi birikimim var.kendim bu üç araç arasında kaldım,çok fazla arabadan anlamam ama şimdi arkadaşlarımda opel astra sedan dizel alabilirsin ekonomik ve sağlam araç olduğunu ikinci elide üzmez dediler ve ailede 30 binlira arabaya bağlanmaz delinin biri arabana vurur moralin bozulur. hyndai accenr era 20 bin lira gibi al.onu kullan 10 bin yatırım yap .dyorlar.izmirliyim arabayı izmirde kullanacağım.mesleğim acil tıp teknkeriym.memurum.anlıycağınız durum bundan ibaret. siz bu karmaşamda birazcık beni AYDINLATIRSANIZ sevinirim dostum teşekkürler arkadaşım.

• arabadan keyif almaya bakın, güvenli olsun, sağlam olsun konforlu olsun. era civicin yanında konuşulacak bir araba değildir. yaşınız genç, biraz karizmatik birşeyler almanız daha iyi our. bu konuda civic aradığınız arabadır. hayat bir kere yaşanır. doya doya yaşanmalı bence. civic dreamden ziyade premium donanımlı bulunur o fiyata. km side çok olmuyor zaten. motor konusunda 2008 aldığınızı varsayıyorum 2014 'e kadar garantili olacak. zaen honda motorları çok iyi motorlardır dayanıklılık ve sorunsuzluk yönünden. ikinci elide iyi bir araba. civic iyidir. 10.000 e ne yatırımıymış o bidon bidon benzin mi alacaksınız?
  • hmmm zor gbi dream harıci o fiyata temiz bulmak premium 33 ten başlıyor dostum ya..ayrıca bu ikinci el fiyatları neden bu yıl tavan yaptı anlamadım biz araba almaya çalışınca mı uçuyo anlamadım geçen yıl arkadaş 2004 model toyota corolla aldı 20 tl ye şimdi 23 25 arası sedanlar...şimdi alcam o fiyata arabayı kesin araba fiyatları düşecek ama cicic başka yaaa ama işte sııfır ford focus hb comfort 31 l civarı 100 beygir...antalyada sıkı pazarlık yapıp 29 a alanlar olmuş internete yazmışlar 2 3 aya kadar bir kampanya patlatırlarsa birrdaha onuda düşünebilirim ama ...abi bu araba alma işi çok zormuş ya oonu farkettim yalnız gerçekten zor ya da ben paranoyağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ege112 -- 16 Haziran 2011; 16:21:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.