Şimdi Ara

2009 focus titanyum yardım !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-acill-2009..1.6.titanium-triptonik-full-full-31250-tl-142017843/detay

arkadaşlar şu ilana bakar mısınız ben fiyata göre uygun buldum .motorun km sine göre fiyatı nasıl sizce? siyah araç zor satılır diye duydum ? focusun bu otomatiklerin geçişi nasıl biliyor musunuz ? kısaca fikirlerinizi alalım.

• arkadaşlar hiç mi kimse yardım etmeyevek bi bakın ya size zahmet fırsat ise kaçırmayalım LÜTFEN YARDIMMMMMMM
  • Hocam bu aracin piyasasini bilmiyorum fiyat konusunda bisey diyemem. Istersen ford focus bölümüne de yaz belki orda saglikli bir bilgi alirsin. Fakat tecrubelerime gore ne zaman bi araci firsat olarak girsem ve kacirmamak icin acele ettiysem kazik yedim. Bu islerin acelesi olmaz arac aliyorsun dikket et. Bi de ilanda bi kac parca boya var demis ve hangi kisimlarinda oldugunu dememis. Bu tipik uckagitci cumlesidir. Boyanin nerde oldugunu siylemez onemsiz der. Araci ekspere goturursun ya kaputta yada tavanda boya cikar. Lutfen dikkatli olun arac alırken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve sasi noya gore tramer sorgusu yapmayi ihmal etmeyin. Plakada bazen cikmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kano-parezer-4734

Ve sasi noya gore tramer sorgusu yapmayi ihmal etmeyin. Plakada bazen cikmiyor

bu sorgulamayı sadece sms ile mi yapabiliyoruz .eskiden tramerden yapabiliyorduk kalktı galiba yada yeni adres varsa paylaşabilirmisiniz.
  • konu ilgili alana taşınmıştır
  • yanlıs hatırlamıyorsam otomatikler 100hp. cok yakar az kacar yani.ayrıca araba onden iyi yemis ve duzgun toplamamıslar bile.insan titanium farı alır

• eseseses E kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yazikki 4 tl karsiliginda 5664 e sms gondereceksin baska yolu yok. Arac aliyorsan 4 tl ye kiyip mesaj atacaksin. Ben arac aldigim ay sadece tramer e 120 tl ye yakin para odedim. Ama yararini da gordum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.