Şimdi Ara

2010 model aracı GARANTIDEN tamir ettirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2010 model dizel yeni nesil dsg polo aracımin bugüne kadar ki 5 bakımı da yetkili servislerde yapıldığı için Almanya ya yazı yazdım, 4 yıllık arabamın mekatronik basıncının bittiğini arabadan çok soğudumu 2 bin dolar masraf çıkarttılarini ve arabayı yakmayı düşündüğümü söyledim. 1 ay sonra cevap geldi bi kod la birlikte altur A gitmemi söyleyen bi kod. müdür yardımcısıni buldum direk durumu anlattım gururlu gururlu almanyadan bedava tamir kaptım diye :) adam dedi ki bize söyleseydin biz de yapardık dedi..

Toyota da da denenmiştir. eğer en ufak bişey için dahi bugüne kadar hep yetkili servislere gittiyseniz garantimiz bitse bile Toyota ve wv sanzuman arizalarinda garanti kapsamında destek vermektedir..

not : olay 5-6 ay önce yasanmistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıkıntı hep yetkili servise gitmek zaten. 206+ aracımın 55.000 bakımına gittim. 2 fren pabucu ve diğer genel bakım işlemleri yapıldı 510TL. Bu da benim acı dolu bir hikayemde. İşinizin sorunsuzca halolmasına sevindim.
  • 10 Yıl garanti verilen Çin ve Amerika'dan sonra 2+2 ye bile binlerce lira isteyen Doğuş , iyi niyet garantisi veriyor . E Bizim halk da bir şey araştırıp , protesto etmediği için bunu nimet sanıyor .

İyi niyet garantisinde yanlış bilmiyorsam İşçiliği ödüyorsunuz
  • dsg poloda damı sorun çıkarıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

dsg poloda damı sorun çıkarıyor?

Dsg`nin sorun çıkartmadığı araç daha üretilmedi.
  • quote:

hocam mekatronik basıncı bitmiş öle bi muhabbet varmış ama 90 bin bakımda beraber yaptırdık valla yeni bi araç oldu kondisyon arttı arabada toplamda 5-6 lira gidecekken 1 lira falan harcadım

• Bunlar hep dgs' nin oyunlari

• quote:

Orijinalden alıntı: enzo_mcfly

quote:

hocam mekatronik basıncı bitmiş öle bi muhabbet varmış ama 90 bin bakımda beraber yaptırdık valla yeni bi araç oldu kondisyon arttı arabada toplamda 5-6 lira gidecekken 1 lira falan harcadım

geçmiş olsun. aracı satın almadan önce dsg ile ilgili araştırma yapmış mıydınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xerker

quote:

passatta birebir yaşadım mekatronik değişikliğinden sonraki gün aracı sattım. poloda hiç duymamıştım açıkcası :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enzo_mcfly

quote:

geçmiş olsun. aracı satın almadan önce dsg ile ilgili araştırma yapmış mıydınız?

hayır. polo lar hakkında bilgiliydim sadece. aslında vizesine bakmadan aldım ilk nesil dsg olsaydı da alırdım sanırım. çünkü Türkiye cumhuriyetinde 1.6 105 beygir dizel. çelik nikelaj Çelik jant dijital klima sis farı Çelik jant kombinasyonunda full arabayı ilk defa gördüm hemen aldım. 2 sene önce 2006 Toyota auris imin üstüne 5 bin usd koyup almıştım o zaman 2 liraya yakın falan di dolar....şimdi 42 bin teklif ettiler. müşterim gördü abi nikelajlisini ilk defa gördüm araban çok güzel satsana bana dedi :) dedim ne kadar vercen. dedi 42 veririm. aslında iyi fiyat ama ben bu arabayı kullanılmayacak hale gelinceye kadar satmicam. şehir için 100 TL lik mazotla 410 km falan gidiyo aracım yakıtından da çok memnunum özellikle şu son bakımlardan sonra yakıt tüketimi de çok da az olsa düştü sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enzo_mcfly -- 18 Nisan 2015; 11:24:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xerker

quote:

passatta birebir yaşadım mekatronik değişikliğinden sonraki gün aracı sattım. poloda hiç duymamıştım açıkcası :)

hocam yanlış anlamazsan ben de bi tane de 220.4 67 model mercedesim var(14 bin e almıştım klasik) bu ikisinden başka bi araca daha da hayatım boyunca binmem de arabaya para vermem de gibi duruyo

• quote:

Orijinalden alıntı: farks

Sıkıntı hep yetkili servise gitmek zaten. 206+ aracımın 55.000 bakımına gittim. 2 fren pabucu ve diğer genel bakım işlemleri yapıldı 510TL. Bu da benim acı dolu bir hikayemde. İşinizin sorunsuzca halolmasına sevindim.

aslında o fren pabuclari sefakoyde 30 40 TL ye satıyorlar delircem ya. şu bakımı dışarda yaptırsan 150 tl maximum

• yine dsg yine dsg
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.