Şimdi Ara

2011 Corolla'da beklenmedik sorun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bugün evden çıkıp her zamanki gibi arabaya bindim. Sonra debriyaja bastım ardından düğmeye arabanın marşı çalıştı, çalıştı ama araba çalışmadı. Tekrar denedim yine aynısı tekrar denedim yine aynısı. Marş motoru çalışıyo ama ateşlemiyor. Sonra bi abi var ona sordum benzini yoktur dedi. Gittim benzin aldım koyduk yine çalışmadı. Sonra abi arabayı salladı falan tekrar bastık bu sefer çalıştı ama canı burnunda gaz pompalayarak falan kendine zor getirdik. Eski kartallar gibi. Şimdi sorum şu o abi bana benzini yok dediği zaman 2 çizgi benzin var gösteriyodu. Benzin olduğu halde neden çalışmadı? Koyduktan sonrada çalışmadı sallayınca çalıştı sorun nerde? 2011 Corolla benzinli düz elegant

• Öncelikle geçmiş olsun aynı araca sahibim böyle bir durum hiç başıma gelmedi..İlk aklıma gelen akü mü ateşlemiyor oldu. Tabi garantisi de devam ettiği için servise bir gösterin derim.
  • ateşlemede sıkıntı var olabilir kabloların bağlantılarını kontrol edin bence
  • turktasarim kullanıcısına yanıt
    2011 bendede var corolla.Kaç yıl garantili bunların acaba hep merak ettim.Bi türlü sormak nasip olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre4335

2011 bendede var corolla.Kaç yıl garantili bunların acaba hep merak ettim.Bi türlü sormak nasip olmadı.

Arabada lpg var mi?Varsa tam tupe gecerken kontak kapatmissiniz.
    Yoksa:
    1) Aku zayif
    2) Atesleme kablolarinda iletim hatasi var
    3) Cok dipte kalan benzinle gelen pislik tikama yapmistir ki bence kesinlikle oyle.Cunku arabayi sallayinca calisti diyorsunuz.
    Korkmayin bu bir sorun degil

Araciniz 2011 bence 3. Şık.Kesinlikle hemen kalite bir yerden 95 oktan benzin alin yarim depo.Bir de enjektor temizleyici katin depoya sorun duzelir.5-6 bin km bir daha olmaz.Ama size tavsiyem ozellikle benzinli arabayi ceyrek deponun altina dusurmeyin.
    Garanti 3 yil yada 100 bin km dir.Hangisi once dolarsa.
    undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecz_mel -- 8 Mart 2014; 16:46:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.