Arkadaşlar bu araba bir abimin ve satmak istiyor. Sunrooflu m paket full. Ancak şöyle birşey var, arabanın 30000 TL daha ödenecek kredisi var. Bu yüzden piyasa fiyatından biraz daha düşük bir fiyata verip kredisini kapatarak satmayı istiyor. Birkaç galericiye sorduk, adamlar "kelepir düşürdük" modunda ve aracı çok çok düşük fiyatlara almayı teklif ediyorlar.
Şimdi bu kredi durumundan dolayı piyasa fiyatından birkaç bin TL düşük fiyatla bu arabayı satabilir miyiz? Nasıl bir yol izlememiz gerekir?
Araba 16.000 KM'de ve bırakın değişeni boya dahi yok. Lütfen bu işlerden anlayan arkadaşlar tavsiyede bulunabilir mi? Veya almak isteyen arkadaşlar varsa bana burdan ulaşabilir, tüm samimiyetimle söylüyorum araç sadece ihtiyaçtan dolayı satılıktır. İstenirse resimleri felan ekleyebilirim..
Yorumlarınızı bekliyorum.
Sahibinden.com a ilan verin. Piyasasının 2-3 bin lira altına koyarsanız gayet çabuk satılır
quote:
Orijinalden alıntı: airbrq_23
Sahibinden.com a ilan verin. Piyasasının 2-3 bin lira altına koyarsanız gayet çabuk satılır
Sağolun öneri için, ancak aracın anlattığım kalan kredisinden dolayı insanlar mesafeli yaklaşmaz mı? Sonuçta oradaki ilanlarda birsürü alavere dalavere dönüyor ve yine galerici veya benzer kelepirci tiplerin "abi 5000 düşüğüne alayım" tarzı fırsatçı telefonlarına maruz kalmak istemiyoruz.
aracınızın piyasası nedir ve galericiler ne kadar teklif ediyorlar
Kredi borcu olduğuna göre araç rehinli sanırım. Normal ederi üzerinden satabilirseniz büyük şans olur. Galeriler zaten her arabayı ölü fiyattan almaya bakarlar.
quote:
Orijinalden alıntı: astra-Elegance
aracınızın piyasası nedir ve galericiler ne kadar teklif ediyorlar
Aracın piyasası, araştırdığım kadarıyla 58-60 bin TL. M paket olmayan sunroofsuz parça boyalılara 55-57 bin TL istiyorlar ilanlarda. Galericiler 50 bin TL veriyorlar ayrıca takasta araç almak kaydıyla. Resmen ölü muamelesi yapıyorlar anlayacağınız. Bu durumda ne yapmamız gerekir sizce?
Sanırım yapılacak çok birşey yok. Sahibinden'de ilan verip bekleyip göreceğiz. Başka önerisi olan arkadaş varsa bekliyorum, yardımlarınız için teşekkürler.
Beklentiniz tam olarak nedir? bana düşündüğünüz fiyatı trafiğe çıkış tarihini iletin ben bir düşüneyim.
quote:
Orijinalden alıntı: Alfredo
Beklentiniz tam olarak nedir? bana düşündüğünüz fiyatı trafiğe çıkış tarihini iletin ben bir düşüneyim.
Beklentimiz şu: Aracı satacak ama yukarıda yazdığım gibi galericilerin arabanın kalan kredi durumundan dolayı önerdikleri 8-10 bin TL düşüğüne değil de 2-3 bin TL düşüğüne satıp kredisini kapatmak. Adamlar resmen pirana gibi fırsatçılık yapıyorlar. 2-3 bin TL düşüğüne satma düşüncesi de sadece ve sadece kalan kredisini kapatmak içindir, yoksa araç gerçekten temiz ve dolu bir araç. Aracın trafiğe çıkış tarihi haziran 2011
özel ileti gönderdim.
quote:
Orijinalden alıntı: Alfredo
özel ileti gönderdim.
Cevaplandı.
quote:
Orijinalden alıntı: Logical
quote:
Orijinalden alıntı: hasanmerto
Şimdi burada yapılacak nedir biliyor musun?
Abin hemen 30bin liralık tüketici kredisi çekecek, masrafsız olacak, ve o parayla aracın borcunu kapatacak, temizleyecek, sonra aracı satacak normal bir fiyata...
Satışını yaptıktan sonra ele geçen paranın bir kısmıyla krediyi kapatırsınız... Böylece ucuza satmak zorunda kalmazsınız.
Araç otomatik mi? ne kadar istiyorsunuz ? Belki taliplisi çıkar buradan...
Kredi çekecek durumu olmadığından zaten böyle bir durum oluştu. Evet araç otomatik ve 57 bin TL istiyoruz. Benim araştırdığım kadarıyla bu kondüsyondaki ve bu özellikteki eşdeğerleri en az 60 bin TL. Daha çok km ve lokal boyalı, sunroofsuz vs. olanları 57-58 bin TL civarında. Bir miktar daha düşebilir sanırım ama çok fazla da olacağını sanmıyorum. İlginiz için teşekkürler.
2. el forumundaki konuşmamız.
Beklemekten başka çare yok sahibinden.com'a koy 1 haftada satılır
Teşekkürler, sanırım dediğiniz gibi yapacak.
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hasanmerto
Şimdi burada yapılacak nedir biliyor musun?
Abin hemen 30bin liralık tüketici kredisi çekecek, masrafsız olacak, ve o parayla aracın borcunu kapatacak, temizleyecek, sonra aracı satacak normal bir fiyata...
Satışını yaptıktan sonra ele geçen paranın bir kısmıyla krediyi kapatırsınız... Böylece ucuza satmak zorunda kalmazsınız.
Araç otomatik mi? ne kadar istiyorsunuz ? Belki taliplisi çıkar buradan...
Kredi çekecek durumu olmadığından zaten böyle bir durum oluştu. Evet araç otomatik ve 57 bin TL istiyoruz. Benim araştırdığım kadarıyla bu kondüsyondaki ve bu özellikteki eşdeğerleri en az 60 bin TL. Daha çok km ve lokal boyalı, sunroofsuz vs. olanları 57-58 bin TL civarında. Bir miktar daha düşebilir sanırım ama çok fazla da olacağını sanmıyorum. İlginiz için teşekkürler.
2. el forumundaki konuşmamız.
birde kredi için faiz ödersin ozaman.. bu haliyle alıcısı varsa bence böle sat en kötü ihtimal krediye ödeyeceğin faiz kadar indirim yapıp satarsın krediylede uğraşmamış olursun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme