Bildirim
2012 dizel corsa aldım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
start stop lu 95hp lik mi? -
HAYIR 75 HP NORMAL DİZEL -
fiyatta bece biraz daha indirim yaptırabilirdin .aynı aynı model corsadan bende yeni pazarlığı bitirdim 37400tl -
bilmiyorum ya her bayiyi aradık ıyı fiyat almışsınız dendi siz hangi abyiden alıyorsunuz acaba üzüldüm açıkçası daha ne yapabilirdik bilmiyorum 700 tl indirim yaotılar ve park sensörü verdiler birde kol dayama isteyecez o kadar keşke daha çok bastırsaymışız -
Temmuz 5'de aldım 36150 aynısını. 4000 Km de şu an. Hangi bayi ? 2012 2. yarısından sonra alanlar olarak takip edelim birbirimizi
Ortalama 6 Litre harcıyor,karışık. Yakıt Shell. GTL alırsanız sessiz çalışıyor denendi. -
ARADAKİ FARK UÇURUM YA HER BAYİYİ ARADIK 38000 TL İYİ FİYAT ASLA DÜŞMEYİZ DEDİLER SİZİN LİSTE FİYATI NEYDİ PEKİ DİZEL ENJOY DİMİ ? -
ARKADAŞLAR BU FİYATA ALIM SATIM DA DAHİL 800 TL GİBİ Bİ RAKAM YANİ -
Hayırlı olsun, ben de geçen sene mayısta aldım,75'lik enjoy 16" jantlı 34000TL
Geçen servise gittiğimde uğradım satışa, 38-38,5 civarı veriyoruz demişlerdi.
20 bin km oldu, 20 bin km'nin ortalaması 5,2 lt.Genellikle ş.içi kullanım
Yol bilgisayarı verisi değil, excel tablonun verisi. -
0 Kmde alım satım olmaz. Bayi ile anahtar teslim anlaşırsın,vw gibi saçmayan firmalar ivir zivir detayı yazar.
Enjoy evet,ben rastgele aradığımda bayileri 37 son fiyatti Opel çalışanı sayıldığım için o fiyata geldi. Park sensörü 90 lira,bisey değil. Krater koruma haricinde hersey orijinal ne cam filmi ne kol dayama istemedim. Arabanın jantina bile fırça sürdürmedim daha. Boya korumaymis şeffaf filmmis yaptırmadım 300 500 onlara vereceğime gider orijinal tampon alırım aynı paraya eger olursa tas çiziklerinide böyle gideririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 ay olmadı 95hp lik için 39 fiyat aldım
bence 1000tl fazla verip 95 lik almak daha mantıklı -
quote:
Orijinalden alıntı: lamina propria
1 ay olmadı 95hp lik için 39 fiyat aldım
bence 1000tl fazla verip 95 lik almak daha mantıklı
Aynen
Ben 95'lik almadığıma çok pişmanım, o zaman 2000 TL fark vardı.Zorlayamadım ama şimdi keşke diyorum. -
valla aracı aldık peperdust kahve 38000 tl den kr aşağı inmiyorlar başka bayileride aradım iyi fiyat almışsınız bundan başka bişey yapamayız dediler...biz çok beğendik aracı Allah isteyen herkese nasip etsin -
hayırlı olsun...eşimde de var,çok memnunuz araçtan ama şahsen 1 yıla yeni kasası çıkacak Corsa yerine 208 yada Clio 4 tercih ederdim... -
YA KASA DEĞİŞMESİ ÇOKTA ÖNEMLİ DEĞİL AÇIKÇASI BENIM İÇİN BÜTÇEMİZE EN UYGUN OLANI ALMAYA VE BEĞENDİĞİMİZ BİŞEYİ ALMAYA ÇALIŞTIK -
Arkadaşlar bende bu hafta sonu Enjoy modelini 370001e alacağım. Konfor ve performans konusundaki düşünceleriniz nelerdir? -
Hayırlı olsun -
Ocak ayında Dizel Opel Corsa Enjoy aldım. Şehirlerarası yolda sürat 110"u geçince inanılmaz ses alıyor.Motor, yol ve rüzgar sesi. Acaba benmi abartıyorum...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X