Şimdi Ara

2012 Opel Astra Anlayan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle bir araç var ama benzinli ama işte satmaya kalsamda zarar etmeden cıkar mı elimden fiyatı nasıl ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-sahibinden-servis-bakimli-orjinal-231823294/detay/

• Hocam Astra H, Kasım'dan itibaren iki eski kasa olacak. 2004'te üretimi başlamış bir araç ve teknoloji ve konfor olarak geri kalmış bir araç.

Satarken zarar edebilirsiniz, ama Türkiye şartlarında rahat kullanılacak, güzel bir araçtır.
  • hem benzin hem boyali hem 40 bin çok para dizelini al 5-6 daha koy hemde boyasiz degisensiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bana pek akıl işi gibi gelmedi
    Boyalı olabilir , kaporta bu elbet olur , benim 2 aylık arabamda boyalı mesela.
    Ama çok istiyor gerçekten de
  • dün şu arabayı inceledim galeride.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-konya-osmanli-galeriden-astra-otomatik-70-bin-km-ilk-sahibinden-232463429/detay

elindeki arabanın aynısı.hem düşük km hem otomatik hem daha ucuz.araç hatcback olsa direk alacaktım.bendeki ise 2005 aynı kasa astra.araç sıfır gibiydi.ilanla alakam yok sadece benim arabayı verdiğim galeride gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rozetmen

dün şu arabayı inceledim galeride.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-konya-osmanli-galeriden-astra-otomatik-70-bin-km-ilk-sahibinden-232463429/detay

elindeki arabanın aynısı.hem düşük km hem otomatik hem daha ucuz.araç hatcback olsa direk alacaktım.bendeki ise 2005 aynı kasa astra.araç sıfır gibiydi.ilanla alakam yok sadece benim arabayı verdiğim galeride gördüm.

Benim 2012 farkındaysan

• 2012 astra 40bin çok diyorsunuz yani ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 2012 Yardım.
    12 yıl önce açıldı
    Opel Astra vs Vw Golf
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim292

2012 astra 40bin çok diyorsunuz yani ?

2012 astraya 40 bin çok değil bu araba icin 40 bin çok boyalar var hasar kaydı var benim tavsiyem ayni modelde cdti bakın 5-6 bin fazla verirsiniz alem dizel olur hem daha temiz bulursunuz

• Bu arabanın ekmeğini yemişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cridor

Hocam Astra H, Kasım'dan itibaren iki eski kasa olacak. 2004'te üretimi başlamış bir araç ve teknoloji ve konfor olarak geri kalmış bir araç.

Satarken zarar edebilirsiniz, ama Türkiye şartlarında rahat kullanılacak, güzel bir araçtır.

Astra H GTC 1.6 Turbo 2008 Panaromik kullanıcısıyım, herhangi bir konforsuzluk ya da teknoloji geriliği göremiyorum?

Yeni araçlarda olan özelliklerin çoğu bende mevcut? Gaza basınca da TR standartlarına göre tonla para verilmiş lüx sayılan araçların çoğunu da geride bırakıyorum? Eee nerede teknoloji ve konfor olarak geri kalan araç?

Yorumunuzu sevemedim bir türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

quote:

Orijinalden alıntı: cridor

Hocam Astra H, Kasım'dan itibaren iki eski kasa olacak. 2004'te üretimi başlamış bir araç ve teknoloji ve konfor olarak geri kalmış bir araç.

Astra H GTC 1.6 Turbo 2008 Panaromik kullanıcısıyım, herhangi bir konforsuzluk ya da teknoloji geriliği göremiyorum?

Yeni araçlarda olan özelliklerin çoğu bende mevcut? Gaza basınca da TR standartlarına göre tonla para verilmiş lüx sayılan araçların çoğunu da geride bırakıyorum? Eee nerede teknoloji ve konfor olarak geri kalan araç?

Yorumunuzu sevemedim bir türlü.

Astra G 1.6
    Astra H 1.3 Cdti
    Insignia 1.6T'nin eski kullancısıyım.

Şuan da Astra J kullanıyorum, Ultra lüks bir şey değil. Opel'i de anlayacağınız üzere gerçekten severim. Kendi aracınız 1.6 Turbo 180hp, buradaki 1.6 atmosferik. Aracınızda muhtemelen Ids+ da vardır. Birbirlerindne çok farklı araçlar ilandakiyle.

Ana muadili Golf 6'ya nazaran (ki onun da son senesiydi) konfor olarak geride. Çekiş gücü zayıf, motor sesini fazlaca içeri alıyor, süspansiyonu fazla sert.

Ibiza Cupra, Peugeot 106 da bir çok ultra lüks aracı geride bırakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cridor -- 29 Eylül 2015; 10:35:22 >

• fiyat fazla. dizeli +2 veya 3 bin fazla verip alınabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.