Şimdi Ara

2014 istanbul'da hukuk kazanmak için edebiyat ve coğrafya kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sayısalcıyım ikinci üniversitemi okumak için giriyorum. Henüz edebiyata başlamadım. Geç kaldım mı acaba kaynak seçimi için? Peki bir sayısalcı için ağır olmayacak ve eksik bilgi içermeyecek edebiyatı ve coğrafyayı sevdirecek bir kitap ne önerirsiniz? Ygs 5 sıralamam 35k ve İstanbul'da bir hukuk istiyorum.

• Bende şimdi başladım edebiyata hocam , mf yemelliyim üniversite bıraktım.
    Yetişir umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu gun basladim edebiyata 50 civari yapan arkadaslara felan sordum yetisir dediler.
    Cunmhuriyetle tanzimata saglam calismak lazimmis. Bakalim hayirlisi.

• Fem el kitabı ve zamanınız bolsa guvender edebiyat konu anlatım öneririm. Hafızaya atmada sıkıntınız yoksa rahat 45 net yaparsınız. Ayrıca Anka yayınlarının edebiyat denemesini ileriki aşamalarda öneririm. Gerçekçi bir sonuç için en ideal denemedir kendileri . Haa bir de unutmadan söyleyeyim, çok ince detay çalışmanızı onermem. 2-3 soru için ki onun da garantisi yok eldekinden olmayın :) bol bol tekrar

• Sağol kardeşim ancak bir işte çalışıyorum. O yuzden fazla vakit bulamiyorum. Güvender çok detaylı sanırım daha kapalı ama yeterli bir anlatımı hangisindrn edinebilirim?

• Vandal135 kullanıcısına yanıt
    Günde kaç saat çalışmalı hiç bilmiyorum ancak bir işte çalışıyorum ve yaklaşık 10 saatimi alıyor. En fazla 4 saat çalışabileceğım ve önümde hiç bilmediğim edebiyat coğrafya konuları var artı dort senedir hiç bakmadığım mat 2 ve geo var. Günde 4 saat çalışıp da hukuk kazanmak hayal mi acaba???

• GÜVENDER YERİNE ; ŞİFRELİYORUM - KANAT YILDIZ KESİNLİKLE HER TÜRLÜ ÖĞRETİR YETİŞTİRİR

FEM EL KİTABINIDA KİTAP YERİNE ONU OKUYUN BİTİNCE TEKRAR BAŞTAN OKUYUN COK İYİ ROMAN GİBİ :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtsttkn

Günde kaç saat çalışmalı hiç bilmiyorum ancak bir işte çalışıyorum ve yaklaşık 10 saatimi alıyor. En fazla 4 saat çalışabileceğım ve önümde hiç bilmediğim edebiyat coğrafya konuları var artı dort senedir hiç bakmadığım mat 2 ve geo var. Günde 4 saat çalışıp da hukuk kazanmak hayal mi acaba???

Oyle dusun memek lazim saat olayina takilma bence

• HolyMucus kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim ancak bir işte çalışıyorum. O yuzden fazla vakit bulamiyorum. Güvender çok detaylı sanırım daha kapalı ama yeterli bir anlatımı hangisindrn edinebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreozcan38

GÜVENDER YERİNE ; ŞİFRELİYORUM - KANAT YILDIZ KESİNLİKLE HER TÜRLÜ ÖĞRETİR YETİŞTİRİR

FEM EL KİTABINIDA KİTAP YERİNE ONU OKUYUN BİTİNCE TEKRAR BAŞTAN OKUYUN COK İYİ ROMAN GİBİ :)

şifreli yorum çok abartılı geldi kardeşim inceledim onu. Fem el kitabı mı öneriyorsun ikinci cümleni anlamadım?
  • up

• Yok mu ya bir edebiyat bir cografya kitabı öneren?

• Cografya için birey ve fdd arasında kaldım ben hocam.Açıkcası güvender hoşuma gitmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: master804

Cografya için birey ve fdd arasında kaldım ben hocam.Açıkcası güvender hoşuma gitmedi

Artıları eksileri neler paylaşır mısın?

• Daha almadığım için bilmiyorum hocam aldığımda söylerim
  • bu nasıl kullanan var mı?
     2014 istanbul'da hukuk kazanmak için edebiyat ve coğrafya kaynağı
  • fem el kitabı konu anlatım için çok bile
    soru bankası : körfez , limit veya güvender bunlardan 2 sini çöz 50 yapmassan burdayım
  • edebiyat için altınanahtar konu anlatımı tartışılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duglas

fem el kitabı konu anlatım için çok bile
    soru bankası : körfez , limit veya güvender bunlardan 2 sini çöz 50 yapmassan burdayım

Ben bunu aldım ya. Buna ek onları da mı alayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtsttkn

quote:

Orijinalden alıntı: Duglas

fem el kitabı konu anlatım için çok bile

Ben bunu aldım ya. Buna ek onları da mı alayım?

El kitabi ve saydığım kaynaklardan en az 1 I'ni çöz yapamadıklarını yaz biyere bak hergun bu kitaplar dısında sende olan kitabida cozebilirsin ama tavsiye ettiklerim bunlar forumda bı ton edebiyat siteleri dolaşıyor yok pratik bilgiler yok pratik ders notlari , yazar eser eslestiemeler falan.faydalanın bunlardan sınav sonu mesajınızı bekliyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.