Bildirim
2015 Ford Focus ------ 2017 Fiat Egea
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2015 focus -
Titanyum Focus.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle focus en azından güvenli bir araça binmiş olursun ama bana sorarsan premium Megane
dün iş adamıyım yoğunum diyordun bugün burdasin. Hatta yoğunum dedikten sonra 59 mesaj atmışsin. Şirket battı galiba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Seçeneklerimiz içine dacia duster blackshadow edc dizel de geldi 2017 0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levitasyon123 -- 31 Ağustos 2017; 1:42:42 > -
Focus. -
quote:
Orijinalden alıntı: auto_man
dün iş adamıyım yoğunum diyordun bugün burdasin. Hatta yoğunum dedikten sonra 59 mesaj atmışsin. Şirket battı galiba
59 sefer premium megan mı yazmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 31 Ağustos 2017; 7:8:3 >
Focus
Focus tabikide. -
quote:
Orijinalden alıntı: orhan1461
quote:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hem focus hem titanyum
1000 kere focus
Hatta şöyle söyliyeyim
Focus un en boşu olsa yine de focus
Egea ya da bindim o yüzden yorum yapıyorum
Zerre kadar "araba sürerken zevk de almak lazım" diyorsanız
Focus
Egea Ncap 3 yıldız (maalesef) -
quote:
Orijinalden alıntı: orhan1461
quote:
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Focus
Focusun yanina ayni segment her araç konur karşilaştirma için ama egea tenekesi konmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Egea manueli belirli aralıklarla kiralayan, 300-500 km yapan biri olarak aracın motorundan şanzımanına kadar linea ile aynı olduğu hissi yaratıyor bende devamlı. Konfor namına bir şey yok. Kesinlikle focus segmentinin hakkını veriyor. Kimse kusura bakmasın egea bu segment arabası değil.
Bu soruyu ben de haftalarca düşündüm. Focusla ilgili sadece tek bir çekincem var o torpido tarafı. Oturunce resmen kucagımın üstünde. Koltugu arkaya ceksem arkadaki sıgmıyor. Bu nasıl bir torpido... -
Amac sürülen arabadan keyif almaksa 1000 kere focus.
Amac ayağım yerden kesilsin A noktasından B noktasına gideyim diyorsan egea tabii
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X