Şimdi Ara

2015 hyundai i20 mi 2013 Ford fiesta mı (otomatik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İki araç arasında kaldım. yorumlarınızı bekliyorum
    Hyundai i20 yeni kasa 2015 model, style ya da elite modeli
    Ford fiesta 2013, iki araçta 45 50 bin tl bandında ikisi de otomatik ve benzinli olacak
    Arkadaşlarım yerli araca 50 bin tl basma diyorlar ford daha dayanıklı konsol vs. diyorlar
    hyundai parça vs. ucuz, fakat fiesta da yola daha iyi tunuyor vs. diyorlar
    Araç Aile aracı olarak kullanacak ve bayan da kullanacak +1 çocuk var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgdas_ua -- 30 Mayıs 2017; 15:55:50 >

• Birazdan bir üye kıçı başı oynayan fiesta diye gelirse, dikkate almayın onu. Fiesta segmentinin en keyifli, en iyi yol tutan aracıdır. Dayanıklılık konusunda fark yoktur iki araç arasında. İ20 de geniş iç hacmiyle, bagajıyla ve daha yeni bir araç olmasıyla öne çıkıyor. Zor karar iki araç da gayet iyi, ama ben fiesta alırdım büyük ihtimalle, 1.6 motorla oldukça keyifli bir araç olur.
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    şöyle söyleyeyim otomatik benzinli nin zaten çokta az yakmasını beklemiyorum,
    İ20 otomatik 4 ileri olması evet sıkıntı yakıt açısından ama 9 10 lt bir yakıt tüketimi varsa ok yim:) sıkıntı olmaz iki araçtada
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    sağol usta,
    aynen i20 iç hacimde daha iyi, şöyle söyleyeyim bayan da kullanacak(hangisini daha rahat kullanır karar veremiyorum boyutlarında çok fark yok ama), ve bir de çocuk var fiesta nın arkası sıkıntı yapabilir mi sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgdas_ua

sağol usta,
    aynen i20 iç hacimde daha iyi, şöyle söyleyeyim bayan da kullanacak(hangisini daha rahat kullanır karar veremiyorum boyutlarında çok fark yok ama), ve bir de çocuk var fiesta nın arkası sıkıntı yapabilir mi sizce

Çocuk varsa geniş hacim daha çok işinize yarar, özellikle bagaj. Kullanım kolaylığı bakımından fark olacağını sanmam, dediğiniz gibi boyutlarda fazla fark yok. Çocuk koltuğu kullanıyorsanız fiestanın arkası tek kişilik oluyor bilginiz olsun, i20'de durum nedir bilemiyorum tabi.
  • Bayan da kullanacaksa i20 daha iyi bir tercih bence. Sorunsuz şanzıman ve ferah iç mekan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşit fiyatlarda olduğu varsayımıyla yeni kasa elit paket i20 yi düşünmeden alırdım. Dıştan yakışıklı, iç hacmi ve bagajı geniş, tam otomatik.

Fiesta konusunda da yine 2 çocuklu (kendim misal) bir aile için yeterli bir araç. Ş. dışı gitmeyecekseniz ya da giderken çocuk arabası almayacaksanız bagaj da yeter. Hoş ş. dışı çocuk arabası ile kolay kolay hiç bir hb arabanın bagajı yetmez zannederim.

Fiesta kullanıcısı olarak sizin durumunuzda olsam İ20 yi alırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yav arkadaş ne çok ford-çu varmış yorum yapıyoruz yorumumu siliyorlar.

yorum yapmakta suç ne çok zoruna giden üye varmış
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    sağol dostum, tatmin edici bir cevaptı
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Birde elite olursa demişsiniz, style modeli kurtarmazmı

• Şuan ben de aynı kararsızlığı yaşıyorum. Ancak ek modeller ekledim. Elimde ki corsayı satıp otomatik benzinli (ileride ki duruma bağlı lpg taktırmak) bir araç araştırıyorum.

Önce aklıma Honda 1.4 Sport modeli geldi. (Lpg uyumlu, otomatik i sıkıntısız, yakıtı az, görüntüsü hoş)

Sonra Mazda 3 (Donanım olarak çok iyi, Debriyaj çekiş yorumlar güzel, ancak yakıtı fazla ve lpg için uzun vadede de mawraflı)

Aklıma ayrıca c4, bmw 1.16 ve auris geldi ama yaş ve fiyat farkları var.

Bugünse özellikle ilgimi Skoda Fabia 1.2 TSI 110 hp araca yönlendirdim. Dizel kadar tasarruflu ve style paketi ile tatminkar duruyor.

Bence eklemek isterseniz bu bir kaç modeli de düşünün derim.

• cgdas_ua C kullanıcısına yanıt
    7" DOKUNMATİK EKRANLI NAVİGASYON (CD/DVD/MP3/SD CARD ÇALAR)
    BLUETOOTH BAĞLANTISI
    OTOMATİK YANAN FARLAR
    OTOMATİK KATLANABİLEN DIŞ DİKİZ AYNALARI
    YAN VE PERDE HAVA YASTIKLARI

GİBİ FARKLARI VAR KARAR SENİN
  • Aynı durumdayım.

Ekran, navigasyon, bluetooth,tam otomatik, görünüş(göreceli) ve daha gebiş renk skalası olduğundan(ankaradaki otomatik fiestalar full beyaz) i20 ye yakınım bende.

• İ20 candır

• cnryldz kullanıcısına yanıt
    valla dostum makine güzel satış rakamları da fiestaya göre yüksek. ama görünüş olarak ikisi de güzel insanı zorda bırakıyor:) aynen bende beyaza karşıyım abi ne o öyle şirket aracı gibi
  • biryeregitmiyoruz2 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler yorumun için dostum, valla bmw 116 ilk göz ağrım 2010 2011 model yani eski kasa baya niyetliydim fakat fabrika verisi 11 lt olan bir araç istanbulda ciddi anlamda üzer. bir de premium bir araç olduğu için illaki masrafı da yüksek oluyor duygusal yaklaşmak ilerde üzebilir:)
    şimdi bir de şöyle bir sıkıntı var aracı ben tek kullanmayacağım eşim de kullanacak yani bayanın rahat kullanacağı bir araç olması adına bu iki aracı örnek gösterdim. yoksa kendiniz için alıyorsanız tabiki dediğiniz araçlar da mantıklı. alfa gulieatta vs. mazda 3 bunlar efsane arabalar tatmin ederler ama dediğim gibi bayan için biraz büyük kasa bunlar sokak aralarında parklarda sıkıntı yaşatabilirler.
    Ben tek kendim kullansam alfa gulietta 170 beygir ile yürür giderim ama:) bu kadar az yakıp bu kadar kaçan araç nadir görüntü vs. zaten efsane keza mazda 3 de tatmin edici makine, yani uzun lafın kısası kendin için alacaksan genç arabası benim verdiğim araçları yani i20 fiesta çok sonradan gelir benim için:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.