Şimdi Ara

2016 yeni tiguan alnırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016 1.6 tdı comfortline yeni tiguan aldık sizce tercihimiz doğrmuydu passat ile kıyaslarsak ki farklı segment arabları ama konfor ve performans açısından diğer suv rakipleri ve passat la kıyaslarsak tercihimiz doğrumu olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maraz312 -- 18 Kasım 2016; 20:20:7 >

• Bize hayırlı olsun demek düşer.Guzel ferah arabadır.Gule güle kazasız belasız kullanın inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse olan olmuş,olanla ölene çare yok!

• aracı aldıktan sonra kıyaslama mi olur? Hayırlısı olsun.

• Led yoksa k bakmayın dustera benziyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tipsiz, ruhsuz, kazık fiyatlı. Kötü bir seçim olmuş.

Tucson, sportage ya da 3008 alınmalıydı.

• Performans, konfor sıkıntısı yok ama almak için tek sebep bence ikinci el kaygısıdır.
    Her bindiğimde mutlu olmak, görünce tebessüm etmek istiyorsam Sportage alırdım.
    Yakıt önemliyse aynı paraya dizel otomatik daha donanımlı Kadjar alırdım.
    O tasarımla Tiguan alıyorsam markası VW diyedir.
    Tabi aldıktan sonra konu açıp can sıkmaya gerek yok bize hayırlı olsun demek düşer.

• Bu saatten sonra alınmaz desek geri mi vereceksiniz...

• Aldıktan sonra ne yorumu, hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabada farlar cantlar ve hayalet gösterge opsiyon olarak var

• Led farlarla araç güzel oluyor ama o koltuklar rahat olsa da görüntüsü çok kötü iki minder atalım binsinler işte demişler sanki o yüzden highline dan yanayım
    Genel olarak değerlendirildiğinde kaliteli kullanışlı bir araç değerini de koruyor hayırlı olsun

• Hayırlı olsun. keşke highline olsaymış güle güle kullanın.
  • Olmaz, alınmaz diye yazılıyor genelde ama gördüğüm kadarıyla satılıyor. Her gün görüyorum, gittikçe yaygınlaşıyor. Geçen hafta karşıdaki apartmandan biri almış, otoparkında görüyorum.

İzmir oto fuarında R-line versiyon vardı. Meraklısı çoktu.

Alana hayırlı olsun.

• Hocam bir laf var argo o aklıma geldi. s. g davası olmaz :) kusura bakma almışsınız işte daha neyin davası bu kazasız belasız hayırlı sürüşler. Bence iyi ettiniz zamlar kapıdaaaa hatta salona bile girdi
  • Hocam suv da Mazda 1 bu araç 2 numaradır. Çok yerinde ve güzel bir tercih olmuş.

• R line aracı çok değiştiriyor.

• tiguan bilindiği gibi golfün suv versiyonu passat la malzeme kalitesi olarak çok fark olacağını sanmıyorum yere yakın olmayı sevmiyorsanuız doğru karar olmuş
  • kalite olarak çok fark etmez ama 1.6 tdi o araç için ne kadar yeterli orasını bilemiyorum! bende golf 7 tdi var bu araç bana ara hızlanmalarda yeterli gelmiyor. tiguanı beğenmeme rağmen bu motor yüzünden tercih edemiyorum. zevkler tartışılmaz size yeterli gelebilir yoksa araç güzel araç güle güle kullanın
  • Gayet güzel seçim olmuş hele de far ve gösterge ile..siz bakmayın burada bazılarının ettiği laflara..hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.