2017 1.6i vtec yeni kasa honda Civic 880 bin tl ye alınır mı babam arkadaşlarına sordu tutulan model değilmiş zor satılırmış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
2017 1.6i vtec yeni kasa honda Civic 880 bin tl ye alınır mı babam arkadaşlarına sordu tutulan model değilmiş zor satılırmış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Civic satılmıyorsa ülkede hiç bir araba satılmıyor demektir |
Emsalleri 70-100 bin daha pahalı ondan şüphe ediyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Emsalleri 70-100 bin pahaliysa o Civic çok ucuz kalmış demektir. İhtiyar arabadan anlamayan dayıları dinlemeyin. Gidin alın hemen o aracı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
araba pert cıkmasın |
Ben bir tane arabadan bahsetmiyorum hocam. Amcanın teki o kasalar satılmıyor demiş ya. O kasayı da alırım demek istedim. Civic te satmayan kasa yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bende bunu babama anlatmaya çalışıyorum sağolun hocam |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Babana tarcanlar expertizin yolunu tarif et < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yamanlar olmaz mı 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3 hafta sonra yazacaksan canımızı yormayalim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özür dilerim çok kullandığım bi forum değil kusura bakmayın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O da dream Paket geliyordu sanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |