Şimdi Ara

2017 Ramazan Bayramı Tüketim Değeri Araştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ramazan bayramı tatilinde yolculuk yapacak arkadaşlar zahmet olmaz ise yakıt tüketim incelemesine destek verebilirler mi?
    Yapacağımız ölçüm, inceleme ve fotoğraflama ile araçlarımızın gerçeklikti tüketimlerini ortaya çıkarmak için fırsat olacağını düşünüyorum. Bu kapsamda katılım gösterecek arkadaşların:
    Araç marka model ve motor/ şanzıman bilgileri
    Gidecekleri yol güzegahını
    Yolcu sayısı, yük durumunu bildirerek konuya ekleme yapmalarını ve hayırlısı ile dönüşlerinde ise
    Yol durumu, yolculuk süresi, ortalama sürat ile nihai yakıt tüketimlerini litre cinsinden yazarlar ise harika bir daha oluştururuz.
    Gönderilerinize gittiğiniz ya da içinden geçtiğiniz şehirlerin tabelalarını da eklemeyi unutmayın.

Ben başlatayım
    Hyundai Accent Blue 1.6 crdi AT
    Kocaeli-İstanbul-Kırklareli-Edirne-Çanakkale-Balıkesir-Bursa-Yalova-Los Angeles-Kocaeli
    Toplam 2 kişi, yük yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaguler -- 17 Haziran 2017; 13:19:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalovadan los angeles a arabalı feribot varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankara-trabzon yapma durumum var. mesajım kolay bulunsun, gelişmeleri yazmaya çalışırım...
  • istanbul içinde yapacağım değerleri paylaşayım bende. İstanbul desemde Maltepeden Büyükçekmece'ye ve Gümüşyakaya gitme durumları da var.
  • Mesajım bulunsun, ama az yakarsa paylaşmam

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Mesajım bulunsun, ama az yakarsa paylaşmam

niye?.

• Bayram sonu İzmir-Bolu-Malatya-İzmir gibi uzun bir rota yapabiliriz, kısmet olursa ve yol bilgisayarını sıfırlamayı falan unutmazsam paylaşırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zonguldak-Kastamonu-Sinop olucak nasip olursa...
  • Gelibolu-Simav arası yol yapacağım ,mesajım bulunsun, tüketim değerini paylaşırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • başakşehir-bakırköy-eminönü-eyüp-sultangazi-başakşehir yapacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaeli-istanbul-tekirdag-ipsala-alexandropoli-komothini-xanthi-thassos ve ayni rotayi geri donecegim. Yakit degerlerini paylasirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobra41 -- 17 Haziran 2017; 22:0:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Mesajım bulunsun, ama az yakarsa paylaşmam

niye?.

Dedikodu oluyor Hem virajlı, hem çoğunluğu tek şerit, hem bayram dolayısı ile nispeten yoğun ama güzel bir yolu kullanarak yaylaya gideceğim. Bende merak ediyorum aslında:)

• Istanbul-Konya-Nevşehir-Nigde-Antalya-Kahramanmaras-D

bakır.

Kısmet olursa...

• bayram kısa büyük ihtimal evde kalıcaz.yakıtı takip edecekseniz otobüs kullanın

hızlandırılmış trende olabilir

• Ramazan'a kalmadan pazartesi aydin-burdur-antalya-aydin yapacağım sonuçları paylaşırım

• İstanbul karabuk istanbul yapacagim. Ben de paylasirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hepimiz aynı yere tatile gidelim. Dönüşte de hep beraber döner, yakıt karşılaştırması yaparız. Forumdaki 1.2 mi, 1.0 mı, atmosferik mi, turbo mu, dizel mi benzinli mi vb. sorularına da faydası olur

• Bayramda arabayı kullanırsak yazarım. Geçen bayramda 720 litre benzin harcamış. Bu bayramda kullanırsak ona benzer bir tüketim çıkar.

• Araç 2012 Fiesta 1.4 TDCİ Gelibolu-Simav güzergahı toplam katedilen mesafe 353 km,iki kişi ,arka koltuklar dahil bagaj full dolu,klima açık,ortalama 110km hız sonuç olarak 5.1 lt  2017 Ramazan Bayramı Tüketim Değeri Araştırması  2017 Ramazan Bayramı Tüketim Değeri Araştırması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufradirisi01 -- 23 Haziran 2017; 17:10:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bayramda değil ama bayram sonrası 3.500 km'lik rotam var.
    Tekirdağ-Bursa-Antalya-İskenderun-Göreme-Amasra-Tekirdağ
    Ben şimdiden tahminimi yazayım sonra gelir editlerim.
    9 litre yakacak. Basmadan bitmez bu yol çünkü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.