Şimdi Ara

2017 Volkswagen Passat sedan mı yoksa 2017 Škoda Superb mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ötv indiriminden yararlanarak araç almayı düşünüyorum Passat 1.6 TDI BMT 120 PS Manuel yada Superb 1.6 TDI Green Tec Manuel / 120 PS mi dürüstçe cevap verirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Insignia, ikisinide tokatlar

• ayni gurubun araci bunlar neredeyse her seyi ayni

kişisel olarak suberbi daha guzel buluyorum az daha geniş bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Mayıs 2017; 11:11:5 >
  • Superb denilir passat alınır.
  • wv grubu kendi içerisinde wv > skoda > seat diye gruplanıyor. Sizce wv aynı sınıftaki bir skoda'yı ya da seat'ı wv den daha iyi yapar mı?
  • Her açıdan superb bence,daha geniş,daha kullanışlı ve daha gösterişli olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat alirsan satarken rahat edersin..Yok onemli değil dersen hangisinin tipini begeniyorsan onu al cok ta farketmez iki araç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 polo mu 2012 civic mi?
    3 yıl önce açıldı
    2017 Passat vs 2021 Octavia
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence 5 yıl kullancaksanız passat alın piyasası her zaman var.
  • Passat yeterince geniş bir araç. Ben Passat diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıllıçoççuk

Insignia, ikisinide tokatlar

Nicki değiştir Şakacı çocuk yap

• Superb'nin arka koltuk diz mesafesi ve genis bagaj hacminin passatini onunde olgunu dusunuyorum. Yakit tasarrufu ve surus keyfininin ise passatla ayni. Yani superb bir tik onde..

• K@sToR kullanıcısına yanıt
    Hocam o sınıflandırma daha çok VW>skoda=seat şeklinde değil mi aslında? Vag grubu sanki bu iki firmayı farklı araç sınıflarına yönlendiriyor gibi. Seat b(ibiza) ve c hb(leon) sınıfında çok satış yaparken Skoda c sedan(octavia) ve d(superb) sınıfında satış yapıyor. Hani aralarında bir hiyerarşiden çok farklı müşterilere hitap etme amacı var gibi. VW ise hepsinde çok satıyor:)

Konu sahibi vaktin varsa yeni Insignia Grand Sport'u bekle derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 2 Mayıs 2017; 17:49:13 >
  • donanım fiyat superb derim çeker giderim
  • Superb

• konfor ve iç mekan superb

yol tutuş passat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brskcr

Hocam o sınıflandırma daha çok VW>skoda=seat şeklinde değil mi aslında? Vag grubu sanki bu iki firmayı farklı araç sınıflarına yönlendiriyor gibi. Seat b(ibiza) ve c hb(leon) sınıfında çok satış yaparken Skoda c sedan(octavia) ve d(superb) sınıfında satış yapıyor. Hani aralarında bir hiyerarşiden çok farklı müşterilere hitap etme amacı var gibi. VW ise hepsinde çok satıyor:)

Ben Insignia'yı pek araştırmadım. Bana geniş bagaj hacimli ve konforlu bir araç lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yamong -- 4 Mayıs 2017; 19:5:16 >
  • Bu ikisi arasında SuperB.

Insignia'nın ikisinden de iyi olduğu yönler de var fakat SuperB, Passat'tan daha mantıklı bir seçim olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yamong

quote:

Orijinalden alıntı: Brskcr

Bene Insignia'yı pek araştırmadım. Bana geniş bagaj hacimli ve konforlu bir araç lazım.

Anladığım kadarıyla (engelli)
    bagaj önemli.
    bence liftback tasarımı nedeniyle süperb tercih edilmeli.

http://www.skoda.com.tr/sitecollectiondocuments/00000yeni-superb-my-2016-2.pdf

2017 Volkswagen Passat sedan mı yoksa 2017 Škoda Superb mi?

2017 Volkswagen Passat sedan mı yoksa 2017 Škoda Superb mi?2017 Volkswagen Passat sedan mı yoksa 2017 Škoda Superb mi?

• Passat>Superb. Taklitler aslını yaşatır
  • ben 2016 model superb kullanıyorum. 2017 de değişiklik oldu mu bilmem ama almadan önce bende bu ikileme düşüp hem fiyatı hemde daha fazla artısı olduğunu düşünerek superb tercih etmiştim. para sorunu yoksa tabiki passat daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.