Şimdi Ara

2019 ve üzeri Ford focus tutulmadi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, dikkatimi ceken bir şey var yeni kasa ford focus bir megane, toyota gibi tutulmuyor mu ?

Fordlar saglam ama ic dizayn bana cok küt geliyor. Sanki halana 2014 2015 yıllarında gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloudsa -- 14 Ekim 2021; 18:33:21 >

• Alınabilir modelleri hep üst vergi diliminde kaldı. Anca benzinli trend x inin fiyatı uygun. Onda da otomatiğinde şanzıman nedeniyle aşırı yakıt tüketimi var. İç tasarımının da boş pakette hiç bir albenisi yok. focusun boş paketi yerine corolla civic megane almak daha mantıklı geldi çoğu kişiye.

Doluları ve dizelleri de passat fiyatına satamadılar tabiki. Ayrıca, ford ticariye fazla yöneldi. Bireysel satışı umursamıyor gibiler.

• Tutmadı değil, Otosan'ın saçmalıklarından dolayı tutulmadı. Doğru dürüst araba getirmediler, gelenleri de saçma sapan fiyatlandırdıkları için çok satılmadı. Bir de Ford'un içi çok klostrofobik geliyor bana  

• Tutulmuyor.

Corolla ,Civic, Megane ve Egea varken kim ne yapsın Focus'u ?

İlk çıktığında fiyatıyla rakiplerinden pahalıydı. Yüzüne bakılmadı. Öylecede kaldı o araba.

Focus efsanesi Türkiye'de Focus 4 ile bitti. Gördüğüm tüm Focus 4'ler neredeyse filo aracı.
  • Megane ve Toyota kadar hızlı yayılmadı ama yinede her geçen gün yollarda gezen Focus4 sayısını artar buluyorum.

• Alınabilir modelleri hep üst vergi diliminde kaldı. Anca benzinli trend x inin fiyatı uygun. Onda da otomatiğinde şanzıman nedeniyle aşırı yakıt tüketimi var. İç tasarımının da boş pakette hiç bir albenisi yok. focusun boş paketi yerine corolla civic megane almak daha mantıklı geldi çoğu kişiye.

Doluları ve dizelleri de passat fiyatına satamadılar tabiki. Ayrıca, ford ticariye fazla yöneldi. Bireysel satışı umursamıyor gibiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scherzz -- 14 Ekim 2021; 19:15:3 >
  • Fp modeli pahalı olduğu için tutmadı. Mesela leon veya golf fiyatına 1.5 Tdci st line focus hb 'yı tercih ederdim
    Fakat başlangıç seviyesinde ki trend x donanım ve 1.5 atmosferik motor oldukça verimsiz olduğu için rakipleri daha çok sattı
  • Pahali da ondan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 polo mu 2012 civic mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tutulmadı değil. Çok iyi araba ama fiyatları çok yüksek.
  • tonodias kullanıcısına yanıt
    Haklısınız aslında tipi cok guzel
  • İlk ciktiginda emsallerinden cok pahaliydi. Sinifinin en pahalisi golften bile pahaliydi ve mantiksizdi. Focus 1 den sonraki her focus gibi filolarin mezesi oldu.
  • 3.5 efsane kasa olacak herhalde.
  • Pahali da ondan.

Filolar elden çıkarınca temizinden almayı düşünüyorum bakalım.
  • 3 - 3.5 ben çok beğenirdim. Kalite olarakta gözüme hoş gelirdi.

Ama içini b segment gibi dar bulurdum. Focus 4 atmosferik motor baz donanım kimse almak istemiyor. Üst donanım ise pahalı ve seçenek çok.

Bu durumda ölü doğmuş oldu ama şirketlerin elemanlarına vermesi piyasada gözüme çarpıyor.
  • hayvan gibi pahalı fordun binek arabaları.

• Merhaba, ben 2020 yılında sıfır km aldım Cam tavanlı dolu bir Focus lansman rengi, Bir önceki kasaya göre çok daha oturaklı ve direksiyon hissiyatı sınıfının en iyisi haline gelmiş aracimi cok da beğenerek kullanıyorum. Hatta az olması hoşuma da gidiyor.
    Not; Bir önceki kasadan geçtim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meric ozturk -- 14 Ekim 2021; 23:25:38 >
  • Guzel araba ama millette yol tutuş direksiyon hissi ve kalite gibi seylere verecek para yok. Egea parasını zor denkleştiriyor millet. Yoksa sevdiklerinden değil yani... Ehonomimiz sağolsun.
  • Ford focus c segmentinin sefiridir. Gerek iç mekan, gerek konfor, gerek sürüş dinamikleri, gerek performansı olsun kesinlikle harika bir araçtır. Focus 5 de harika gözüküyor. Maalesef fiyatlar çok yüksek. Fakat 200000tl fazla verip passat alacağıma kesinlikle focus alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekar55 -- 15 Ekim 2021; 9:28:39 >
  • C-sedan rakipleri olan Megane, Corolla, Civic (düne kadar), Egea hepsi TR'de ucuz işçilik ile üretiliyor. Focus ise Almanya'da pahalı işçilik ile üretiliyor. O yüzden Focus bu modellerle fiyat/performans rekabetine giremedi, hep pahalı kaldı onlara göre.

%50'lik dilime giren dizel seçeneği olmadı hiçbir zaman.

C-sedan segmentinin en iyi arabası bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.