Şimdi Ara

2020 Model Skoda Superb Arızası (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
3
Favori
26.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

forumda bir kural vardır. no ss no güven. konu dsg olunca kimse ss sormamış 2020 Model Skoda Superb Arızası 

• Japoncuların yüzünü güldüren intikam konusu açılmış haydi saldırın

• düşünsenize 400 bin tl veriyosun eziyet çekiyosun :D

400 bin tl yi bi düşünün :D

• quote:

Orijinalden alıntı: jetgil

Kapora verdim hocam. Garantisini 4 sene yapmak için 6 bin tl istiyorlar sanırım

ben 30bini doldurdum ve garantiyi de uzatmadım, tık etmedi daha. türkiye'deki 1 numaralı passat'çı taner göde'ye danıştım, ben garanti uzatmadım ve 5 seneye geldim, bir sorun olursa da iyi niyet garantisi var dedi. ben de ona uydum. yeni nesil dsg'ler sorunlu değil, bence garanti uzatmana gerek yok.

• Çakma çelik, büzülüyo, göçüyo dediğiniz CVT Honda ve Toyotaların değerini bilin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuversus -- 23 Aralık 2020; 14:3:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimileri al garanti uzat bin falan yazmış. İyi hoşta siz bu araçları hiç mi satmayacaksınız? Açıkcası alan adam acaba bu arabanın dsg si patlar mı diye düşünmeyecek mi?

• break. kullanıcısına yanıt
    • DCT (Çift kavramalı) otomatik: Porsche modellerinde kullanılan 7 ve 8 ileri PDK şanzımanlar
    • 8 ileri tork konvertörlü otomatik (Arkadan çekişli veya 4×4): Alfa Romeo Giulia ve Stelvio, Audi Q7 ve RS5, RS6 ve RS7, VW Amarok, bazı Aston Martin modelleri, tüm BMW modelleri, tüm Jaguar modelleri, Dodge Charger ve Challenger, Maserati, Land Rover Discovery, Range Rover, Jeep Grand Cherokee, Bentley Bentayga, Rolls Royce
    • 9 ileri tork konvertörlü otomatik: (Önden çekişli veya 4×4): Fiat 500X, Honda CRV, Range Rover Evoque, Land Rover Discovery Sport, Jeep Cherokee, Jeep Renegade

• teteni T kullanıcısına yanıt

vay arkadaş. adamlar elde kalmış ve ucuz diye dsgleri bize gazlayıp üzerine garantiden kazanıyor demek ki. amerikada işi garantiye almışlar tüketici haklarına önem veriyolar diye. bu itiraf com gibi olmuş.

• Cok Enteresan Sans Isi

Esime Sifir Golf Aldim hic sorunsuz 33000 de sattik

Kendim Kuru kavrama TTS sifir aldim 40000 de sattim

Hala 2007 Q7 aracimiz var banamisin demedi 160.000 de...

• quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

Cok Enteresan Sans Isi

Esime Sifir Golf Aldim hic sorunsuz 33000 de sattik

Kendim Kuru kavrama TTS sifir aldim 40000 de sattim

Hala 2007 Q7 aracimiz var banamisin demedi 160.000 de...

Q7 dsg olmaması lazım

• REM kullanıcısına yanıt

Dogru olabilir ; genel olarak marka acisindan yazdim yani kotulemeye cok gerek yok biraz sans isi demek istedim aslinda...

Yanliz 2.0T olan A4 umuzde DSG arizasi olmustu bir ara yolda kaldik; onu da garantiye sokmuslardi bitmis olmasina ragmen.

• Arac 8-10 yasinda olsa neyse de daha bakima girmemis okadar para verdigin bir ürünün kisa surede sorun olarak karsina cikmasi üzücü. Yinede bu sorunlari kendinizi üzecek şekilde buyutmeyin
  • Bu arada araçları 2. el alıp DSG yağının değişmesi gerektiğini bilmeyen ya da uyarınca pahalı bulduğu için değiştirmeyen hayvanlar da var. O zaman şanzımanın cenaze namazını direkt kılabilirsiniz.

Başka konularda da yazmışımdır; zaten yeterince sorunlu çünkü problem tek bir noktadan kaynaklı değil. Bir tarafı sağlam kalsa başka tarafı bozuluyor.

• Vag grubu mu tövbeler olsun 130 bindeki araçta 2 kere yaşadım daha da kapıya araba diye koymam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnHerbokolog -- 23 Aralık 2020; 15:37:36 >
  • Geçmiş olsun hocam. 4 adet 2015 model jetta sahibi olarak 35.000km kadar kullandım hiçbir sorun yaşamadım. Autohold dahi yok jettada. Daha sonra 2 adet passat sahibi oldum onlarda da sorun yaşamadım şu an 2017 superb var 5.000kmdir kullanıyorum çok şükür onda da sorun yok. Araçlarımın hepsi 2.eldi. Biraz şans işi mi demek lazım bilmiyorum ama 0 araçta böyle olması tabii ki can sıkıcı bir durum. Umarım tekrar yaşamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyons. -- 23 Aralık 2020; 19:17:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onatba

DQ381 - DQ500 4 çeker sistemi olan araçlarda var. 2 çekerlerde DQ200 var.

hocam herkes başka bişey söylüyor durum karışık. diğer arkadaşlar bizim ülkemize gelen 2 çeker 1.5tsi-150hp tiguan içinde DQ381 var diyorlar. siz sadece 4x4 versiyonlarında var diyorsunuz hangisi doğru bilemedim.

bu konuyla benzer olarak yeni makyajlı passat konusunda ss'teki arkadaş en doğru cevabı vermiş herhalde dsg hakkında, haykırdım resmen 2020 Model Skoda Superb Arızası 

2020 Model Skoda Superb Arızası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 23 Aralık 2020; 20:31:40 >

• 2017 A3 1.6 TDI Sportline aracım Megachips'den yazılımlı, hem bu ayar yapıldı hem de soft değerler olan +35hp/50nm yapıldı. Vites geçiş anlarında tork'u dibe çekicek şekilde de ayarlandı. Gerçek anlamda sert kullanırım aracı uzun yol olsun şehir içi olsun, 120.000'e yürüyorum şu an tık yok çok şükür, vuruntu titreşim vs.Sadece hafiften 4. ve 6. viteslerde kavrama başladı gibi sadece hafif sıyırıyor yokuşlarda veya sert yüklenince, bu da normalde bu araçlarda yumuşak kullanımda bile 100.000'den önce kendini gösteren bir problem.

• Ww Dsg de Toyota atmosferikte neden bu kadar ısrar ediyorlar anlamış değilim biri tam otomatiğe diğeri turboya geçse yok satacaklar

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.