Şimdi Ara

2020 Model Skoda Superb Arızası (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
3
Favori
26.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
93 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bak bu yorumunun üzerinde taze bir video var. Bu şanziman sorunlu. Eveleyip gevelemeye gerek yok. İnsanlari kandırmayın burada .Doğruları yazin

Ben zaten bile bile lades yapacak kadar aklımı yitirmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 24 Aralık 2020; 23:47:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milyonlarca satılan, 10 yılı aşkın süredir tüm Avrupada kullanılan şanzımanın sorunlu olduğu için asla alınmayacağı burdaki uzman yorumlarıyla ortaya çıktı.

Milyarlık şirkette siizn kadar akıllı mühendis olmadığı için bu şanzımanı yapmışlar ve utanmadan yeni çıkan araçlarına da koyuyorlar siz kalkıp gidin Almanyaya şu cahillere bir yol gösterin de cvt taksınlar artık yeter ya nedir bu kardeşim dsg bozuk işte neden milyonlarca insan kullanıyor almayın yav şunu çıldıracağız

• Öncelikle geçmiş olsun. Tahminim garantiden çözülecektir. Araba işi şans işidir. Canınızı sıkmayın.

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt

Arkadaş hastamısın ?

sana kullandıgım ve sorun yaşamadıgım araclarımı yaZdım .

2016 polo

2017 jetta

2018 golf

2020 tiguan

hepsi dsg li ve bana sorun yaşatmadı. Neden sana yalan söyleyim , yada gercekten sorunlu olsa ve sen alsan , bana ne faydası var.

zamanında 1000 km de direksiyon kutusu değişen , 5000 km de , silindir blogundan piston kolu cıkan Focus araclarımız oldu , şirkette. Şimdi gidip ford kötümü diyeyim sana . Desem sanane, bak işte kendi tercihlerine.

• garantiye girmiyor mu bu DGS sorunu ?

Bak güzel kardeşim, sen yazmışsın . Problem yaşamadığı söylüyorum. Bu marka ile bir bağım yok. Yaşarsam da söylerim zaten. Eger arıza cıkarsa , tüketici haklarımı sonuna kadar ararım , olmazsa , Almanya merkezine yazarım , ararım .. Hakkımı savunurum . Sen Lütfen karşındakinin kim olmadığını bilmeden , nickine bakarak yorum yapma . Üzülürsün sonra.

Esas sen nasıl bir Trolsen , nasıl bir cıkarın varsa hem beni , hem markayı sucluyorsun. Kimsin sen ? Nesin ?

Agzından cıkanı , lütfen kulagın duysun . Seviyeye dikkat edelim ki , tartısma ve forum ,içerğine uygun , sohbet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckystar -- 25 Aralık 2020; 16:59:32 >
  • Adamlar DSG ile kan davası güdüyor. Komedi ya. Bir insan neden bir şanzımana düşman olur ki :))

Elalem yapmış isteyen alır istemeyen almaz size giren çıkan ne ki ipi kopmuş gibi saldırıyorsunuz, beğenmiyorsanız kendinize almayın

• luckystar kullanıcısına yanıt

Hocam aslında sorun dsg nin bozulması değil. Doğuşun müşterisini dındızlak ortada bırakması. Dünyanın bir çok ülkesinde dsg garantisinin süresi uzatılmışken Türkiye de normal garanti süresi dışında ücretli iyi niyet garantisi adı altında sövüşlüyor. Bence insanların tepkisi buna. Yoksa her çift kavrama sorun çıkarmaya müsait. Daha çok konuşulmasının sebebi de dsg nin diğer markalara göre yollarda daha çok oluşundandır.

• sml_akyz S kullanıcısına yanıt

Tabi ki , ülkemizdeki servislerin yaklaşımı çok önemli. Beni servis memnuniyeti için aradıklarında, çay kahve ikram edip , gösterişli showroomların maliyetlerini bize yansıtmadan servis ücretlerini düşürseniz daha iyi olur şeklinde geribildirim veriyorum. Doğuş olmasa, bir başka grup olsa , belki daha kötü, belki daha iyi olur. Neyse bunların hepsi tercih meselesi. Her firmanın , müşteriye bakış acısı farklı olduğu gibi, müşterinin değeri de farklı .

DSG işine gelirsek. Her üründe kronik sorunlar olabilir. Önemli olan tüketicinin, davranış modelidir. Herkes kendi tercihinden sorumludur. Mesela ben. Bilerek isteyerek son 5 yılda , 4 tane DSG li aracım oldu. Kardeşimdeki 2015 Passat da dahil edersek 5 tane. Hiç birinde sorun yaşamadım, yaşamadık.(hepsi 0 alındı) Şimdi ne deyim ? sorun yaşamadığım halde , DSG yi kötüleyim mi? Esas bu davranış, aklı başında kimseye yakışmaz. arıza olsaydı, burada emin olun ona göre konuşur ve hakkımı arardım. Emin ol , eğer benden kaynaklanmayan bir hata varsa , 1 kuruş ödemem . Hakkımı ararım. Arıza yaşayan arkadaşlara da aynısını tavsiye ederim.

Mesele Golf'un multimedia ekranında , piksel kaybı vardı. Servise gösterdiğimde , nasıl anladığımı anlamadılar. Çok dikkatli olmanız gerekli dediler. ve ekranı değiştirdiler. Gecen yıl 10k gibi bir fiyatı vardı ekranın. Şimdi , Vag grubunun multimedia ekranları kötü , alınmaz mı diyeyim. Aklın yolu bir.

Hayatında hiçbir ürünü ,acaba arızalanır mı diye almadım. Bana ve aileme iyi hizmet etsin niyeti ile aldım. Şu anda bir sorunum yok , olursa başka marka da alırım, hiç takıntım yok. Fiat da alırım, BMW de sorun yok.

Son olarak , burada ileri geri konuşan arkadaşlar var. Kimin ne olduğunu bilmeden, kulaktan dolma bilgilerle ve en önemlisi bu araçlara sahip olmadan kötüleyenler var. Bu kişileri anlamıyorum. Sana ne , adam dsg alıyorsa, bırak alsın, sen alma. Bak işine .

Bu forumda maalesef bu tipler çok türedi ve eski tadı kalmadı buranın. Örneğin , adam hayatında İphone almamış, ama sanki adam yemin etmiş Apple ı kötülemeye . Bırak kardeşim bak işine . aynı şekilde DSG ve Vag grubu içinde geçerli. Birçok benzer örnek var.

Allah bu forumda , aklı başında arkadaşlarla sohbet, tartışma hatta sözlü kavga nasip etsin .Ama ne dediğini bilmeyen , saygısız, suçlayıcı ,saçma sapan , bilimden ,matematikten ,ekonomiden, siyasetten anlamayan kişilerden de Allah korusun :)

• Kardesim diye kardeşine söylersin

Yorumlarının gerçeklikle alakası yok .Gerçekler iste başlık sahibinin yazdigi gibi ortada .

Sen havanda su dövmeye devam et .

Kendin gibilerle muhatap ol hadi

Aynen haklisin , aklın sıra herkese posta koy. Malesef loser sin .

hayatta başarılar.

parama gecer hükmüm . Para benim , istediğimi alır, keyfini sürerim . Sende kemikle oynar gibi agzında geverlersin DSG diye.

ben sahlp oldugum aracları saydım , sen neye sahip oldun acaba ?

kardeş derken , seni kırmamak adına yazdım . Polimiğe girme istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckystar -- 25 Aralık 2020; 21:15:0 >

Demişsin ki gercekle alakası yok , sana yaşadığımı anlatıyorum.

sorun yaşamadım . Gercek bu . Senin de diğerleri gibi , psikiyatri doktoruna görünmen gerek.

olmayan seyleri oluyormus gibi görüp, üstüne birde bunu savunuyorum dersin doktora .

• Melikşah_38 M kullanıcısına yanıt
    Bazı adamlarda ipi kopmuş gibi dsg yi savunuyor saldıranın sebebi var yolda kalmış saatli el bombası dsg si patlamış onu herkes anlar :) ama ipi kopmuş gibi dsg savunanları kimse anlamıyor :)))
  • miravoğlan M kullanıcısına yanıt

Saldıranın tasması kopmuş sadece, dsg ile uzaktan yakından alakası yok.

Zaten bu sitede dsg kullanmayanların dsg ile sorunu var genellikle.

• miravoğlan M kullanıcısına yanıt

arıza yaşayanlar , hakkını arasın geçmiş olsun.

Ben sorun yaşamıyorum. Savunmuyorumda. D ye takar giderim. Neyi savunacam. Para vermişim, karşılığını bekliyorum . Başka markayı kötülemiyorum.

Lütfen arkadaşlar, sapla samanı ayırt edin lütfen.

Kimse , kimseyi kırmasın .

• Melikşah_38 M kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun savunmak için gelirken dsg yi tasmaları kopmuş haklısın yani ee yani en iyi teşhisi insan kendine kor
  • Dsg= ÇÖP !!!

• Herkese hayırlı günler forumu takip edemedim is yogunlugumdan
    Konunun bu kadar ilgi çekecegini hiç düşünmemistim. Destek mesajı atan herkese teşekkür ederim . Servis yaptiğı incelemeden sonra aracın sanzimaninda herhangi bir sorun olmadiğını sorunun egzoz basinc sensorunden kaynaklandiğıni ve bu parcanin garantiden degistirilecegini soyledi. Şu an araci teslim almiş bulunmaktayım. Hala egzoz basinç sensorü hatasinda neden araç vites atmadi titreme yapti bunu anlamis degilim. Herkese kazasız surusler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

ben 30bini doldurdum ve garantiyi de uzatmadım, tık etmedi daha. türkiye'deki 1 numaralı passat'çı taner göde'ye danıştım, ben garanti uzatmadım ve 5 seneye geldim, bir sorun olursa da iyi niyet garantisi var dedi. ben de ona uydum. yeni nesil dsg'ler sorunlu değil, bence garanti uzatmana gerek yok.

Alıntıları Göster

Taner üstat napıyor ya bir ara Passat Variant vardı onda, severek takip ederdim. Adam tam bir VW hayranı, ama kötüye kötü diyecek objektif biriydi.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.