Şimdi Ara

JAZZ HYBRİD 1.5*253 NM T*0-100 9,4 S* Ş.İÇİ 3,6 L*S&S ACC*10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ *KOLTUK ISITMA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.609
Cevap
54
Favori
75.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

Yokuşta benzin motoru çok mu ses çıkarıyor? Misal 15 yaş atmosferik bir araçtan daha mı çok sesi:((

plaka masrafı değil de acep sizden vekalet noter vs adı altında mı aldılar o parayı..motor sesi yüksek ise bizi bi düşünme aldı şimdi..olmazsa test aracını bi sıkıştıralım..

Crosstar var mı yok mu ancak cumartesi öğrenip yazabilirim..gelecek araçlar var demişti..

Arkadas 80 km demis, arac 80-120 arasi normal benzinli bir arac zaten yazdiklarimi okumadiniz mi?

elektrik motoru 80-120 arasi devre disi. Arac agir 1300kg . Atmosferik motor da yokus yukari 80 le giderken izin verin de bagirsin.

Bu araci amacina uygun kullanacaksin o yokusta 60-70 le ciksaydi hem daha torklu hem daha sessiz buyuk ihtimalde bedavaya cikabilecekti.

Bu araci kullanmadan once hybrid sistemin hangi sartlarda ne yaptigini iyice bellemek lazım yoksa araca da paramiza da yazik olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 14 Ağustos 2024; 0:37:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turgut reis

üstad makyajlı yaris cross u incelemişsinizdir görüşlerinizi merak ediyorum

Butcemi astigi icin hic bakmadım, normal yarisi de bayilerde bulamadim surmek icin
  • Güzel görünüyor, hayırlı olsun
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

anladım üstad..80 km olayı..ankarada cinnah caddesi tırmanılacak her gün..ama orada zaten sürat 80i bulmaz..eyvallah..

• 2008 model 2 adet jazz'ım kullandım. ikinci araç olarak halen jazz kullanmaktayım. Severek ve zevkle biniyorum arabama. 2024 model kasalarının tasarımına gözler aşina olmasada teknolojik ve yakıt olarak çok ilgimi çekiyor. Gözüm kapalı uzun yolculuğa çıkacağım markalar arasında Honda ve Toyota gerçekten ön planda yer alıyor. 

• Kendi yakıt tüketim değerlerini vermemişsin ana yazıda, aşağıda verdin mi bilmiyorum benim için tekrar yazabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: ofs911_1

Kendi yakıt tüketim değerlerini vermemişsin ana yazıda, aşağıda verdin mi bilmiyorum benim için tekrar yazabilir misin?

Araci henuz teslim almadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

Yokuşta benzin motoru çok mu ses çıkarıyor? Misal 15 yaş atmosferik bir araçtan daha mı çok sesi:((

plaka masrafı değil de acep sizden vekalet noter vs adı altında mı aldılar o parayı..motor sesi yüksek ise bizi bi düşünme aldı şimdi..olmazsa test aracını bi sıkıştıralım..

Crosstar var mı yok mu ancak cumartesi öğrenip yazabilirim..gelecek araçlar var demişti..

Müzik açıkken duyuluyordu. 4000-5000 devirde gidiyormuş gibi ses çıkarıyordu. Yokuş bitince kesildi hemen.

Ekstradan para almadılar. Plakayı çıkarttılar, ruhsat tescil belgesini verdiler. Buraya kadar sorun yok. Ruhsat için notere gidip çıkartmamız gerekiyor. Bunun ücretini bazı bayiler müşteriye iade ediyorlar. Mesela alttaki videoda 12. dkdan sonra hyundai bayisi iade ettiklerini söylüyor.

Hondanın sitesinde "Trafik tescil ve ruhsat işlemleri resmi bedelleri (plaka bedeli, ruhsat bedeli, ruhsat tescil bedeli) tavsiye edilen satış fiyatına dahil olup zorunlu trafik sigortası poliçe bedeli araç sahibine aittir." yazıyor.

kamertubeyoutube
    HYUNDAİ TEST SÜRÜŞLERİ KAMER PLAZADA NASIL https://www.youtube.com/watch?v=VveGfJTKsrE ÖTV GÜNCELLEMESİ AĞUSTOS 2021 https://www.youtube.com/watch?v=N4k7uBtejtQ SIKÇA SORULAN SORULARLA ÖTV MUAFİYET SÜRECİ https://www.youtube.com/watch?v=EQKQGoPRfoY YENİ TUCSON ALMAYA GELDİ ESKİ TUCSON VERDİK ÇÜNKÜ https://www.youtube.com/watch?v=V01cT2pr4oc&t=4s TUCSON TRAKTÖR YOLUNDA https://www.youtube.com/watch?v=7vZlKJstVgg&t=1s #KamerPlaza, #SıfırAraçAlımSüreci, #Kamertube,
    https://www.youtube.com/watch?v=LBRdW9jroKI

Çıktığım yol aşırı dik bir yokuş değildi. Yokuşa 70 km civarı girdim. 82 ye kadar çıktım O sırada bağırmaya başladı. Sanırım o sırada bataryayı da dolduruyordu. Yokuş bitince göstergede ev işareti çıktı yani elektrik motora geçti kısa süreliğine.

• quote:

Orijinalden alıntı: Casper100

Çıktığım yol aşırı dik bir yokuş değildi. Yokuşa 70 km civarı girdim. 82 ye kadar çıktım O sırada bağırmaya başladı. Sanırım o sırada bataryayı da dolduruyordu. Yokuş bitince göstergede ev işareti çıktı yani elektrik motora geçti kısa süreliğine.

Sahsen surmedigim icin farazi konusuyorum, ama imkaniniz varsa benzer bir yokusu 60-70 km hizla cikabilirmisiniz ne tepki veriyor.

Anlatiminiz benim teorimi dogrular sekilde 80 i gecince duydum diyorsunuz motor sesini.
  • Üstadım sizi eskiden beri ismen de olsa bilirim. İlk Colt konusunda görmüştüm sanırım.

Jazz düşen fiyatı ile benim de ciddi radarımda şu anda. Hibrite bakış açısı Toyota'dan iyi geldi bana. Millet batarya ömrü falan diyor da kaç kişi kaza haricinde batarya değiştiğini gördü acaba.

Benim kafamı kurcalayan konular şu,

Öncelikle Honda'nın buradaki uygulamalarından çok rahatsızım. Pandemide başlayan elden para almalar, aksesuar dayatmaları (adamlar bana zorla tampon aldırmaya kalkmıştı) vs. bunlar hep Honda Türkiye'nin bilip göz yumduğu şeyler. Bayime karışamıyorum diyor.

Bakım ücretleri yüksektir akrabanın Civic'ten biliyorum.

Bakım sıklığı gereksiz, 10 binde diyor ki kafadan 20 bin olması lazım.

Araç güzel, benim gibi aile babası için biçilmiş kaftan. Fakat işte Honda kafamı kurcalıyor sadece.

• deserthawk D kullanıcısına yanıt
    Valla her guzelin bir kusuru var, benim aldigim bayi ekstra bir para almadi, istemedigim şeyleri de zorla satmaya calismadi, istanbul cem honda,

Arac guzel, servislerle de kismetse yag değiştirmeye gideceğiz zaten katlanilabilir .
  • Hayırlı uğurlu olsun hocam, tekerinize taş değmesin. Bayon kullanıcısıyım, geçen sene aralıkta almıştım, daha kredisi bile bitmedi. İlgimi çeken bir araç değil, kendi aracımdan oldukça memnunum. Ama konu güzel olmuş, araç da güzel. Hayırlı olsun tekrardan.

• 1 Yıl Hibrit hrv kullandım, ses yalıtımı konusunda şikayetçiydim, başka bir sorunum olmadı. Makyajlı jazzı sürmedim ama showroomda inceledim, fiyatının daha da düşmesi gerektiğini savunuyorum, çünkü parayı motora ve altyapıya veriyorsunuz ve birazcık da iç mekan genişliğine. Eski Jazzların alt yapısı yıllarının çok ileri seviyesinde idi yüksek güçleri kaldıracak araçlar idi son kasanın altyapısını araştırmadım.

Motor özelinde konuşmak istiyorum, uzun yol pek tatmin etmeyecektir ki ben performanslı kullanıyordum uçmakderede gazlamaya bile götürmüştüm, ben 11 ayda 50k km yol gittim, şehiriçi sakin kullanımda standart kullanıcıyı "fazlasıyla" tatmin edecektiktir tüketim ve performans konusunda. Ben şehiriçinde sert kullanmama rağmen 4.8 genel ortalamayı geçemedim, konforu fena değil.

Eğer aracın altyapısını eski jazzlar mantığıyla yaptılar ise aracın üstüne azıcık bindiğinizde Hothatch tepkisi almanız muhtemeldir.

Ek olarak 2000den beri çıkan bütün civicleri , mk1 mk2 jazzları, mk2 HRV mk3 HRV ve mk4 CRV kullanmış biri olarak anlatıyorum

Yakın zamanda Jazzı test edeceğim

• thiler kullanıcısına yanıt
    Konuya katkiniz icin tesekkur ederim. Ses yalitimi japon araclarinin genel rahatsizligi Aten ama bu jazz da bunun daha iyi yapildigi soyleniyor

Araştırdım, güncel hrv ve jazz aynı alt yapıyı paylaşıyormuş. Yalıtım açısından büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum (umarım vardır). Pişman olmayacağınız araba almışsınız hayırlı olsun

• thiler kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim, evet hrv ile jazz
    Ayni altyapiyi kullaniyor, ayni fabrikada uretiliyor. Motorları da ayni dediginiz gibi.
  • ofs911_1 O kullanıcısına yanıt

kurumda 3 toyota hybrid sedan var.. ankara şehir içi trafiği 5,6 diyorlar.. jazz daha az olabilir..

• Casper100 C kullanıcısına yanıt

anladım.. ben focus aldım kendime.. anlaşmalı noterleri varmış, oraya git dediler.. ücret ödememiştim..

• deserthawk D kullanıcısına yanıt

kız kardeşe nasipse cumartesi jazz bakacağız.. bakım ücreti yüksektir muhtemelen.. honda burnundan kıl aldırmaz.. fakat bende focus 1.0 benzinli var.. ankara'da 4 servis aradım dün.. polen filtresiz 7600 lira ücret söylediler.. honda 10 alıyorsa normal diyeceğim sanırım..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.