Şimdi Ara

HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B-C-D SEGMENTİ OTOMOBİL (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.899
Cevap
69
Favori
104.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Onu yaptım ama telefonu ingilizce yapmadan sanırım o kopma sorununu çözme imkanı yok şuan için güncelleme gelir umarım bu orta ekrani ses tuşuna basılı tutuncami reset yapılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reset atmana gerek yok ki? bir çözüm sunmuyor.

tek çözüm telefonu ingilizce yapmak boşa uğraşma.

özelden telefonunu ver sorularını daha hızlı cevaplayalım wp grubuna alayım seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 12 Ekim 2024; 13:38:49 >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt
    Perşembe günü paylaştım bayide teslime hazır crosstar var diye. Belki çok adetli gelmiyordur ama bulunabilirlik konusunda gerçek alıcının ulaşabileceği bir model bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt

elegance dan yana sıkıntı yok zaten; crosstar da sıkıntı var.

ikiside yaklaşık aynı araba aslında hani bir bayon-i20 veya ibiza-kamiq gibi belirgin farkı da yok.

ama işte şu suv modası yok mu :)

hayırlı günler.

Evet biraz cevre bayi arayip satisci gonlu yapmak lazim HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B-C-D SEGMENTİ OTOMOBİL 

Ben kia ya uğradım hemen yanında Honda bayisi var. Baktım crosstar var içerde. Dedim satıldı mı hayır dediler. Hemen teslim olarak alınabiliyor mu dedim evet dediler.

Bendeki durum bu

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Ben ilk defa crosstar gördüm. Birkaç ay önce gittiğimde sadece elegance vardı. Renkten mi bilmiyorum ama fena gelmedi crosstar. Ama yinede tercihlerim arasında en üstlerde olmaz.

Yakiti cok iyi ya bide arka koltuk mevzusu

HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B-C-D SEGMENTİ OTOMOBİL

Ön koltuklar çok inceymiş bu arada

• masterap M kullanıcısına yanıt

jazz ın koltuk tasarımı kendisine özgü; özel bir iskelet ve dolgu malzemesi kullanılıyor.

bu sayede b segmentinde d segmenti konforu yakalanmış durumda. ben demiyorum honda öyle diyor.

kişisel görüşüm ise şu ana dek oturduğum en rahat koltuk olduğu yönünde ama ben hep b segment sürdüğüm için çok bir anlam ifade etmez tabi

HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B-C-D SEGMENTİ OTOMOBİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 12 Ekim 2024; 16:39:41 >

• masterap M kullanıcısına yanıt

Baya rahat bu arada lansman videosunda anlatan adam Accord ile aynı koltuk dolgusu olduğunu anlatmıştı keşke otv biraz düşük olsa hibritte böyle güzel bir araca bir çok insan ulaşsa

• Jazz'ı çok araştırmış, arabadan da anlayan biri olarak yazayım.

Jazz'ın koltukları bir üniversitenin (ki tıp üniversitesi diye tercüme etmişler, muhtemelen eksik tercümedir ve orijinal metni göremedim yoksa kendim tercüme ederdim) tıp fakültesinin ilgili bölmü ile çalışılarak geliştirilmiş. Uzun yolculuklarda bile yormayacak sırt ve baldır desteği olduğunu söylüyorlar ve Crosstar'da deri kumaş su geçirmez koltuk var. Kaldı ki bu katlanan koltuk sistemi uzun yolculuklara gidip ıvır zıvır alıp dolduran, arabayla bir şeyler taşıyan insanlara, ailelere bulunmayacak bir nimet.

Arkadaş anlatmaya çalışıyor görüyorum ancak herkes tam görmüyor maalsef, Jazz ve teknolojisini benzeri bilinen araçlarla karşılaştırmak bile bence mantıklı değil.

• adepex kullanıcısına yanıt

heh teşekkürler bunu bende bilmiyordum.

insanlar da haklılar; çevrelerinde tecrübe edebilecekleri hatta görebilecekleri bile jazz yoktur. ben 2 ayda trafikte 2 kez anca görebildim.

öyle olunca da jazz ı clio polo i20 gibi sıradan bir b segmenti sanıyorlar. neyse ben tanıtmaya devam ediyorum.

hayırlı günler.

• Bizdeki almantaparlık olduğu sürece polo güzelllemesi ve piyasası sözde yakıt verimliliği olduğu sürece jazzı takan olmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • en azından takmaya niyeti potansiyeli olupta araçtan haberdar olamayanlara bakın böyle bir alternatif var diyerek faydamız oluyor; konuyu açtığımdan beri vesile olduğum kişi sayısı 10 a yaklaşıyor.

hayırlı günler.

• Böyle donanımlı bir araba için fiyat çok iyi. Araba Honda tr kurbanı olmuş resmen. Güle güle kullanın

• en1gma kullanıcısına yanıt

teşekkürler.

• HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B-C-D SEGMENTİ OTOMOBİL

Can alici soru, hangisi daha ferah daha genis ic hacimli?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Jazz daha ferah ama bi cam tavan efsane olurmuş jazzda

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.