Çok geçmiş olsun. Benim önceki arabama, duran arabaya telefonuna bakarak giden bir çarpmıştı ve araba pert olmuştu. İnsanların trafikte yaptığı mantıksız davranışları cidden anlayamıyorum. |
HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B-C-D SEGMENTİ OTOMOBİL (68. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Gün ışığı beyaz Crosstarı olan var mı? Bir kaç adet fyort mavi buldum fakat gün ışığı beyaz için Kasım'ı beklemek gerekiyor. Maviyi alıp geçsem mi beyazı mı beklesem bilemedim. Zam gelir mi acaba.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zam kesin gelir bence riske atmayın biz beyaz almıştık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AA and the smartphone language have to be set to English. App language can be set to any language you like. I use AA with Samsung S22 and Samsung Note 8. This is the only solution. I'm sorry for English. I'm the foreigner.
*Google Translate:"AA ve akıllı telefon dili İngilizce olarak ayarlanmalıdır. Uygulama dili istediğiniz herhangi bir dile ayarlanabilir. AA'yı Samsung S22 ve Samsung Note 8 ile kullanıyorum. Tek çözüm bu. İngilizce için özür dilerim. Ben bir yabancıyım."
-
Merhaba, herkese. Bende crosstar ile aranıza katıldım. Herkese kazasız sağlıklı günler dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrNo -- 28 Ekim 2024; 11:40:38 > -
hayırlı olsun güle güle kullanın.
wp grubuna katılmak isterseniz özel mesajla adınızı telefonunuzu yazın ekleyeyim.
-
mavi de kendine özgü bir renk.
elegance da olsa belki onu alırdım.
tabi zevk te size ait, olası zammın riskine girmekte.
-
ptt hayri isimli kullanıcı; özel mesajdan verdiğiniz telefon yanlış olabilir mi acaba?
-
Hayırlı olsun
2022 model t-cross life manuel den geçesim var ama hanımı nasıl ikna edecegim :)
İstediğim tüm özelikleri bu araca koymuşlar.
Dur kalk özellikli acc / şerit ortalama / otomatik / eller serbest.
Bu araç için indirim vs yok sanırım. Liste fiyatımı geçerli
Hayırlı olsun
Fiyat ve bölge neresidir acaba ?
malesef paspas hediye alan kendini şanslı görüyor, bayiine göre liste fiyatından fazla isteyen fırsatçılarda mevcut.
ama işini düzgün yapanlarda var tabi.
hayırlı günler.
-
Herşeyi geçtim o yakıt tüketimini görünce zaten direk geçer senin hanım
Hanım şirket aracı kullanıyor.
Ve yakıt hiç umrunda değil.
10 lt 15lt yakmış hiç takılmaz.
Bu hesapları hep biz erkekler yapıyoruz.
Her iki guneslikte de ayna var ve isikli, belki bu ilgisini ceker
Ayrica kisin ilik yazin soguk su/kahve icebiliyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 28 Ekim 2024; 18:29:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunlarla da kandıramayız.
Artık hafta sonu araca bakmaya gidelim.
Bir görsün , belki fikri değişir patronun :)
rast gelsin ne diyeyim :)
-
Çoktan çözdük o sorunu. Teşekkürler gene de.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel msj göndermek istiyorum ama hata alıyorum;
"Özel mesaj özelliğiniz kullanıma kapalıdır. Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen Forum Destek ile temasa geçiniz."
ayarlara baktım açık ayarlar sınırlama yok
-
Liste fiyatı. İzmir Çamkıran bayii. Tamamen tesadüf eseri buldum. Telefon açtım az önce birisinin kredisi onaylanmadığı için beyaz crosstarın boşa çıktığını söyledi. hemen kaporayı ertesi günde kalan miktarı gönderdim. 1 haftada gümrük çıkışı ve tescil işlemlerinden sonra teslim aldım. Burdan kendilerine teşekkür ediyorum yardmları için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrNo -- 1 Kasım 2024; 8:55:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X