kesinlikle büyük rahatlık , biliyorsun eski swiftim vardı babama jazz aldıktan sonra kesinlikle swiftten güzel bir araç bundan emin olabilirsin yoksa tasarım olarak swift ayrı tabi yakışıklı bir araba. |
JAZZ 1.5 HİBRİD*253 NM T*0-100 9,4 S* Ş.İÇİ 3,6 L*S&S ACC*10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ *KOLTUK ISITMA (80. sayfa)
-
-
Biliyorum, fotoğrafı da gördüm, hayırlı olsun. Yeni Swift de güzel, ancak Jazz Crosstar daha kullanışlı bence de.
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence eski kasa swift, son kasadan daha şık
-
Ablamda 2023 model swift vardı GLX sanırım en full paketi idi. Çok şükür sattırıp Juke aldılar.
Bilmiyorum kullandınız mı ama Jazz ın yanında yürüyeren teneke Swift.
Garip bir araç ayağınızı gaz pedalına koyursunuz araba birden fırlıyor sakin ol şampiyon diyorsun sonra o ivmeyi alınca pedala basıyorsunuz tepki yok
İlk fırlama tam bir sportiflik örneği ama gerisi yok. Şehir içi kullanımda bile CVT hır hır bağırıyor. Gerçi Jazz da elektrikli motor olmasa bizimki de bağırırdı.
Yine de gerek iç hacmi olsun gerek performansı olsun, gerek teknolojisi olsun parasının hakkını veren bir araç değil.
Ehliyeti ben daha 2-3 sene önce aldım kursda da kullandığım araç eski kasa swiftti. Hani şimdi düşününce o daha güven veren bir araçtı.
Şimdi aklıma geldi yeni swift ile hasta taşıdım tümseklerden falan geçerken o kadar dikkatli girmeme rağmen arka koltuktakileri zıplatıyordum yani neresinden tutsanız elinizde kalır yeni swift.
-
Söylediklerinizin hiç birine katılmıyorum. Jazz ile karşılaştırma yapmıyoruz, 2020 Swift'im var, çok memnunum. İç hacmi, performansı, özellikler ve sağlamlığı ile çok iyi bir araç.
-
bence de swift güzel bir araç. o motora o performans iyi bile denebilir bence 82 hp sonuçta
-
Orasida oyle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yani swift sizi mutlu ediyorsa jazz da mercedese geçmiş gibi hissedeceksiniz.
-
Teşekkür ederim, kısmet olursa geçerim, o zaman hislerimi de yazarım kıyaslama yapıp.
Bu arada yeni Jazz kullananlara bir sorum daha var. Arabadaki ekran android mi, yani uygulama marketinden istediğiniz uygulamayı indirebiliyor musunuz, ben aktif olarak Spotify kullanıyorum, indirip kullanan var mı acep? Teşekkürler.
-
Ekran bir tur android ama android auto calisiyor sadece, ondada Spotify var zaten ben kullaniyorum. Ama misal disney netflix indirip kullanamiyorsun. Markette olmayan riskli programlarla yapilabiliyormus ben denemedim. Tum fabrika cikisi sistemler boyle sadece android auto ve carplay calisiyor. Togg da baska seylerde var galiba ama cok emin degilim.
Android sesli komutlari destekliyor, mesela direksiyondaki ilgili tusa uzun basili tutup 20 hangi ilin plakasi diyorsun denizli diyor, veya yarin hava istanbulda nasil olacak diyorsun soyluyor
Yada spotifyda xxx şarkısını cal diyorsun caliyor.
Ama camlari filan açıp kapatmiyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 22 Kasım 2024; 10:2:54 >
Onlar zaten android autonun icinde var
Swift daha yakışıklı ama bu arada araba benim değil o yüzden sayılmaz bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes yüzbinlerce lira harcadığı araç için senin gibi kazım yedim yazamaz.
Biraz da anlıyorum sonuçta bir gün onu satacağı için hakkında kötü konuşmak istemiyor.
Swfit olsun Jazz olsun clio olsun. + sı var - si var.
Sana neler lazım senin ihtiyacın ne onu bilmek lazım ona göre karar vermek lazım.
Amaç ayağımı yerden kessin beni A noktasından B noktasına götürsün dedin mi tüm araçlar iyidir.
Benim tek önceliğim yakıt tasarrufuydu o yüzden yolum Jazz ile kesişti yoksa istediği kadar gelişmiş araç olsun, sınıfının standartlarını zorlayan bir araç olsun. Bu kadar piyasası olmayan B segment bir araca bu para verilmez.
Jazz ile yol yapmayacaksanız alınmaz. Yol yapmayacaksanız tam hibrite ekstra para vermenin anlamı yok.
Bende tam elektrikliye geçmeyi planlıyorum ama birazda kararsızım.
Jazz ı bugün satsam özleyeceğim tek bir konu var.
Klima önündeki bardaklıklar.
Çığır açan teknoloji yemin ediyorum böyle bir pratiklik böyle bir üstün japon teknolojisi yok
Aracın 40 tane özelliğini sayarsınız ama uzun yolda içeceğinizi soğutur, bebenizin sütünü ısıtır, eşya koyar gözlük koyar telefon koyarsınız. Tek kelime ile teknoloji harikası o bardak gözleri.
-
Yazdığınız ilk cümle hariç hepsi doğru. Ben arabamı araştırarark, bakarak, inceleyerek aldım ve memnunum. Kazık falan yemedim yani. Suzuki Swift grubumuz var, orada da Swift'i değiştirirsem ancak Jazz olur demiştim, sevdiğim incelediğim, bildiğim bir araba. Misal Subaru Crosstrek de beğendiğim bir araba.
Söylediğiniz gibi her arabanın artısı eksisi olur, zaten eksi tarafı olmasın desek büyük rakamlara doğru gitmek gerekiyor, o da zor malum.
Jazz'daki bardaklıklar bence de çok iyi, katlanan arka koltuklar da. Düşünülmüş, hesaplanmış kullanıcı dostu arabaları seviyorum. Aslında Türkiye'de pek sevilmeyen / olmayan MPV araçları seviyorum, her açıdan güzel oluyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adepex -- 26 Kasım 2024; 13:53:53 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X