|
Bildirim
5-10 bin indirimle Türkiye'ye yollasınlar bizim millet tek başına 1 milyon araç alır. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vergili fiyatı ne kadara geliyor? %10 bandından getirisin bakalım 50.000 tane satmıyor mu? 200 km menzille ID çatır çatır satılmadı mı ? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
45 bin Euro olduğuna emin miyiz? Sayfasında 2 milyon 801 bin TL görünüyor. Güncel kur ile 76 bin 700 Euro yapıyor. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Satış fiyatına bakmak lazım. Sonuçta vergisiz halinin vatandaşa bir faydası yok, o hali ucuz bile olsa ne yapıp edip vergiyle yine şişiriliyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 10 Ocak 2025; 13:53:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam sayılara baksanıza en fazla satış asya tarafında. oradaki potansiyel çok fazla nüfustan dolayı. dünyanın yarısı orada yaşıyor. sadece çin özelinde değil diğer ülkeleri de katarak söylüyorum. oradaki %1 düşüş bile vw'i çok ciddi etkiliyor. |
Yaklaşık 700 bin çalışanı olan, 250 milyar USD gelir açıklayan, dünya savaşını kaybedip batmayan firma mı batacak? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2009'dan beri aynı Golf'ü makyajlayan tasarımcılara milyonlar saçarsa kârlılık çakılır tabii. VW tasarım olarak çok çirkinleşti. Bir 2015 arabalara bakıyorum bir 2025 arabalara bakıyorum tamamı bir öncekinden daha çirkin. Golf'ün içi iyiydi ona da TV ekranı koydular. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 10 Ocak 2025; 20:9:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayırlı olsun . Volkswagen de işe başlamışsın anlaşılan . Zaten son zamanlar da sürekli vw guzellemesi yapıyordun sebebi belli oldu :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 10 Ocak 2025; 20:6:11 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |