< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2025 c-suv tavsiyesi

2025 c-suv tavsiyesi
(En Son Oy Tarihi: 14.4.2025)
-
-
https://forum.donanimhaber.com/c-suv-tavsiyesi-2025--161120308
Su konuyu bi silelim de önce,ankete oy veririz kolay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
X1 veya 230e plug in hibrit kovalanabilir
Tiguan net. Test sürüşü yapın
- Austral Techno Esprit Alpine Full Hybrid E-Tech 200 hp ₺ 2.993.000
Gırtlağına kadar dolu ve güzel bir SUV ama bu fiyata tercih edilir mi emin değilim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 12 Nisan 2025; 20:7:15 > -
Tiguan çok ferahtı deneme şansım oldu ama bütçe ancak life pakete yetiyor maalesef
O fiyata değmez kesinlikle ama çok şık araç, Renault sürekli suvlarda isim değişikliğine gitmesi de eksi bir özellik
10 sene öncesinin iç mekan esintilerine dayanabilecekseniz corolla cross, değilse tiguan...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: king in the northTiguan çok ferahtı deneme şansım oldu ama bütçe ancak life pakete yetiyor maalesef
Elegance ve Life paket arasında görünüş olarak çok fark maalesef. Vag grubu standartlarına göre Life bile artık dolu olsa da o paraya hem görünüş, hem güvenilirlik hem de donanım olarak iyi secenekler var.
R line ya da güzel opsiyonlar eklenen Elegance alacağına da insanın aklı az kullanılmış BMW X1'e kayar.
Bunlar arasında Kia Sportage & Hyundai Tucson mantıklı seçenekler. Hele bunlarin arasında Skoda Kodiaq gibi artık senelerdir aynı araç fln dusunmek yerine yine life Tiguan alınır
İç tasarım olarak Corolla Cross bence fena değil sade biraz bu araçta tek düşündürücü olan yokuş performansı deneme şansım oldu gerçekten yokuşta bayılıyor gibi araba, Karadeniz’de yaşadığım için bu konuda sıkıntı yaşarım gibi geliyor
Corolla cross için sade iç tasarım deyip tiguan için geçen yüzyıldan kalma diyorsanız benim diyecek başka sözüm yok....
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Meraktan ve bilgim olmadığından dolayı soruyorum, Tuscon, VW araçlardahan daha iyi mi şu anda? Bildiğiniz gibi bir algı var ya "Hyundai sorunsuz ama konforsuz, düşük performanslı".
Fikirleriniz nelerdir burada?
-
Tiguanın life paketi için geçerli dediklerim r- line olsa uzay mekiği derdim ne kadar ekmek o kadar köfte misali
Bir hususu duzelteyim psa ve vag ta bildiğim tam hibrit arac yok.
O bakimdan japon hibritleri ( honda -toyota) ile de alakalari isim benzerliginden öteye gecemiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yakıt tüketiminde zaten Japon hibritleri çok daha başarılı dediğiniz gibi Fransız hibritleri isimden öteye geçemiyor
Listeden alacağım 3 araç olurdu. Tiguan, Tuscon ve Sportage.
Tiguan piyasanın çok üzerinde, gereksiz yüksek fiyatlı. Alınır ama bu sebepten dolayı tercih dışı kalıyor.
Tuscon izmir bayiilerinde dizel test aracı var (saçma bir durum. açıklama bulamıyorlar) Bundan dolayı elemiştim. 2024 modellerini satmaya çalışıyorlar.
Sportage zaten tucson'un amca çocuğu fakat popülaritesi bir tık düşük. 160 beygir 265 torluk yarı hybrid turbo motoruyla test sürüşü yaptım. Hissiyat güzel. Kokpiti premium havası veriyor. Arka koltuklar geniş. Bagaj hacmi gayet iyi. Ancak mevcuttaki kasasında bazı eksikler gördüm. Bunları makyajlı kasasında düzeltecek gibiler. Dolayısıyla acelem olmadığı için makyajlı sportage bekliyorum.
İkinci el bu fiyatlarda temiz x1 de kovalanabilir.
-
Maliyetlendirme, ihtiyaclar listesi, kayip kazanim hesaplari yerine oylama uzerine arac secimi sizi mutlu etmez.
Etrafindaki herkesin dayatmasiyla 2 cocuguyla corsa alan arkadasimin hayatinda en mutlu 2 gunu olmustu. Biri corsayi aldigi gun, 2. Si ise sattigi gundu. Bu 2 gunun arasindaki tum gunler gercekten mutsuzluk ve kabusu yasatan cinsten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- seyir halinde aracın stop etmesi
- bor motor katkısı zararları
- fiat fiorino otomatik vites sorunları
- kolonya lekesi nasıl çıkar
- honda accord yorum
- lexus gx
- hızlı ve öfkeli supra
- fiat egea sıfır fiyatı
- byd 7 kişilik
- dacia fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X