Şimdi Ara

22 bine alınık araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maximum 22 bine clio 3 megan 2 hatcback veya orta kasa 1.3 yaris bakıyorum elinde olan varsa mesaj atsın lütfen... Yalan dolan ile işi olmayan içinde allah korkusu olan satıcılardan mesaj bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatberrak -- 5 Nisan 2016; 9:34:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• inşallah dilediğin aracı bulursun ama bu fiyatlara zor hocam ikinci el piyasası almış başını gitmiş malum yazda geliyor araçlar tavan yaptı 2004 2005 200.000 km üzerinde chevroletler bile 23 24 den aşşağı yok kaldıki megane 2 clio3 yaris mümkünatı yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenga_68 -- 7 Nisan 2016; 13:09:12 >
  • Valla yok hocam en azından temizi yok... E peki ne alıcaz 22 bine ne var en sonunda vazgeçicem nedir bu 2. El rezilliği.. Herkes mi yalan söyler aga...

• Fist sıfır faiz kampanyası var. Beni gıdıklamaya başladı. 22 varsa 24 oradan gelir toplamda 46 bine Linea olabilir. Sıfır. Veya aylık 2000 ödeyebilirim derseniz 30bin 15 ay. 22den bir kısmını sigorta ve diğer masrafları ayırmış olursunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.