Şimdi Ara

220.000 Km Volvo S60 Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eşimde 2011 bmw 1.16 benzinli var. Araç yağ yakıyor gereğinden fazla. Nedense çekiniyorum bu araçtan 140.000 km de olmasına rağmen.Acil değişmem lazım. Galerici arkadaşla görüştük elinde s60 var;

- Volvo S60 2015 D2 1.6 Dizel Otomatik
    - Km: 220.000
    - Aracı kullandım. Vites geçişinde vuruntu yok.
    - İç Kozmetiği: Temiz kullanılmış cam açma düğmeleri dışında sıkıntılı bir şey yok vites topuzu göğüs tertemiz

Araç sahibi 90.000 TL 2023 de masraf yapmış şanzımana (Tahminimce kavrama, volant v.b değişmiştir) 80.000 km den beri kendisinde.

USTAMA SORDUM: Ford motoru kullanıyor al problem olmaz dedi. Ustam yaklaşık 6 yıldır tanıdığım ve Ford konusunda 20 yıldır çalışan birisi gerek servis gerek kendi işi.

Siz ne diyorsunuz bu işe ? Enkaz mı alıyorum ? Bmw mi daha riskli s60 mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloudman34 -- 22 Aralık 2024; 9:35:49 >

• Arabadan anlamıyorum diyen birinin 220bin km ye gelmiş dizel otomatik S60 alması göze alınmayacak bir kumar olur
    O sıkıntı olmaz diyen ustayla da selamı sabahı kesin şanzıman hik dese minimum 100 binlik olursunuz dizelin açacağı potansiyel masrafa hiç girmiyorum
    Bütçe belirtin ona göre baş ağrıtmayacak araç önerelim size
  • en1gma kullanıcısına yanıt
    Ben araçtan anlıyorum daha önce ufak al sat da yaptım.

Arabanın sahibi yani galeriye satan çok anlamıyormuş. Telefonda öyle dedi 90.000 TL masraf yaptım şanzıman için dedi.

Aslında beni çeken noktada bu adam şanzıman kısımlarını yenilediyse geri ciddi problem çıkaracak bir yerin kalmaması ?
  • Benim dizel astra 320 binde ben saat gibi biniyorum. Bakim onemli bakim gecmisi onemli. Cok iyi bir iki ustaya goturmek lazim. Havalar soguk. Cold start yapin dalgalanma silkelenme ses var mi iyice bakin. Cogu aracin km dusurulms oluyor zaten. 220bin km dizel icin normal. sanzumani da yokus yukari deneyin. Kaciriyor mu , sarsinti var mi iyice inceleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nzm_turkey -- 22 Aralık 2024; 9:58:0 >
  • Motor Ford, Mazda, Peugeot, Citroen ortak üretimi. Şanzıman da kronik sorunlu Powershift şanzıman. Bir sonraki arızada 90.000 liralık bakım masrafı değil yenisini almanızı ister muhtemelen.
    BMW de ayrı bir canlı bomba. HB arabadan sedana geçeceksiniz segment kriteriniz yok gibi.
    Bütçe ve aradığınız özelliklere göre forumdan daha iyi öneriler gelebilir. Otomatik alacaksanız tork konvertörlü tam otomatik alın. Şehir içi kullanıyorsanız dizele gerek yok. Kalite olarak yüksek, biraz eski araba alacaksanız da özellikle motora dikkat edin, çok masraf açabilir. Dizelin açacağı masraf benzinli motorun 1,5-2 katı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 22 Aralık 2024; 14:39:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloudman34

Ben araçtan anlıyorum daha önce ufak al sat da yaptım.

Arabanın sahibi yani galeriye satan çok anlamıyormuş. Telefonda öyle dedi 90.000 TL masraf yaptım şanzıman için dedi.

Aslında beni çeken noktada bu adam şanzıman kısımlarını yenilediyse geri ciddi problem çıkaracak bir yerin kalmaması ?

Powershift masraf ettim gittiyle çözülecek bir şanzıman tipi değil, ustası servisi dsg gibi her köşe başında yok

En ufak arızası 100 binleri bulur şu şartlarda.

220 bine gelmiş dizel powershift araba sadece haftasonu binmek için alınır,macera aramayın

Tüm bakımları yapıldı al bin git yazılan çok araba 4 5 bin km sonra motor indirdi, herşey satıcının lafıyla olsa ohoo

Zaten bmwde ağzınız yanmış, bütçenizi belirtin tavsiye verelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 22 Aralık 2024; 12:19:53 >

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Haklısınız bmw de yağ eksilme sorunu kronikmiş biz de bakalım ne alacağız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende dizel v40 cc var aynı motor memnunum hocam kavrama kiti arızası kronik bunlarda araç 2013 model 160000km ben memnunum kullanım amacına göre alınabilir 90000₺ ye tamir mi ettirmiş yeniletmiş mi kavrama kitini 2023 mart gibi 35k fiyat vermişti volvo servis kavrama kiti değişimi için
  • mcdilsiz M kullanıcısına yanıt
    Adama detay soruyorum bilmiyorum anlamıyorum diyor
  • cloudman34 C kullanıcısına yanıt
    Nerede yaptırdığını da mı hatırlamıyor hocam fatura vs almamış mı serviste yaptırmışsa kaydı vardır zaten
    Bunu diyen adamdan şahsen araç almazdım.
    Sorun çıkarmasın diye 220.000 km deki aracı hiç almazdım.
    Hanıma atmosferik-tam otomatik Japon~Kore gurubu alın kafanız rahat etsin.
    Bu ülkede sanayiye düşmemek gerekiyor.

Bütçe belirtmemekte ısrar ettiğiniz icin araç öneremiyorum,iyi günler

Hoş olmayan hareketler 🙂
    Galeriye bırakmasının bir sebebi olabilir.
    Motorda sorun olacağını zannetmem ama şanzıman soru işareti, öte yandan elinizdeki araç daha kolay satılacak bir araç. Nakit satıp başka seçeneklere yönelin bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.