Şimdi Ara

25.000-30.000 aralığında ne tavsiye edersiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. 25.000-30.000 arasında hatta 32.000 liraya kadar çıkabilirim. Bu fiyat aralığında ne araç tavsiye edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk8001

Arkadaşlar merhabalar. 25.000-30.000 arasında hatta 32.000 liraya kadar çıkabilirim. Bu fiyat aralığında ne araç tavsiye edersiniz?

2012 Cruze alınabilir.
  • o segmentte araç çok. siz hangi özellikleri arıyorsunuz
  • Beklentiler nedir? Hangi sınıf araç bakıyorsunuz? Yıllık kaç bin km yapıyorsunuz? Bunları yazın ki cevap verebilelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu paraya en güzel b segment düşük km benzinli alınır sıfır gibi binilir.
  • Bende bu aralıkta bir araç bakıyorum(maksimum 35000 TL) . Aylık 500-600 km yaparım, aile geniş konforlu,güvenli bir araç olursa iyi olur, en az 3 sene falan götürecek, yedek parçası servisi uygun tavsiyeleriniz nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Beklentiler nedir? Hangi sınıf araç bakıyorsunuz? Yıllık kaç bin km yapıyorsunuz? Bunları yazın ki cevap verebilelim.

Öncelikle ilk arabam olacak. Sınıf olarak ne alacağımı bilmiyorum hangi araba hangi sınıfta bilmiyorum ama ford fiesta , focus; hyundai i20,i30 olabilir. Öğretmenim hafta sonraları bineceğim. Yazın çok binerim herhalde. Yılda maximum 10.000 ancak yaparım herhalde.
  • peugeot 206,207 geldi aklıma nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapid Step -- 19 Mart 2015; 20:24:20 >
  • Dizel linea

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam düşündüklerin arasından fiesta olur, clio olur, punto olur, b sınıfı hatchback bakıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

hocam düşündüklerin arasından fiesta olur, clio olur, punto olur, b sınıfı hatchback bakıyorsun

İllaki hb olacak diye bir şey yok benim için. Sedan kasalarda olur aslında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.