Şimdi Ara

25 binlik sistem ile oyun oynanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 104 bine macbook pro aldım geçenlerde. tüm işlerimi bununla hallediyorum, yazılım öğrencisiyim. 2k ekranlı oyuncu monitörü de aldım. fakat alet güçlü de olsa platform için doğru düzgün native oyun yok. ben de 25 bin civarına bir cihaz almaya karar verdim. hem de c programlama için macbook sıkıntı yaratıyordu, ileride linux kullanmaya karşın da bir windows pc olsun dedim.

bu bütçe ile hikaye tabanlı AAA oyun oynanır mı yoksa biraz daha mı biriktirsem? aslında ps5 alacaktım da, windows pc de lazım (okul/yazılım işleri için) olabilir diye kasa toplamaya karar verdim.

sanırım 4060lı bir sistem toplanabiliyor. işlemciyi de amd almayı düşünmüyorum.

• 1080p 60fps oyununa gore is gorur.

Amd ryzen 5600 veya intel 12400f var o butceye hemen hemen ayni islemciler.

30-35 bin butceye ddr5 7500f+4060ti/7700xt gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 10 Şubat 2025; 12:38:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran Kartı ; RTX 4060 Tİ 8GB (550W)

Ekran Kartı ; Radeon RX 7700 XT 12GB (700W)

ile 2K oynarsın

* İpuçları ile 5 seviye, 5 kategori ve 5 fiyat noktasında en iyi PC oyun sistemi tavsiyeleri | DonanımHaber Forum

• Bekleyebiliyorsan 6 ay kadar bekle derim. Nvidia ve AMD yeni nesil grafik kartlarını çıkaracak; o yüzden piyasada ciddi bir kart sıkıntısı var, dolayısıyla eski modellerin fiyatı da şişti. Yeni nesil kartlar zaten anında bitirilip kara borsada birkaç katı fiyata satılır. Dolayısıyla şu an sıfır sistem almak için en kötü zaman. Ben de yeni sistem toplamayı düşünüyordum, ama mecburen bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 10 Şubat 2025; 14:33:26 >
  • Ayarları azcık kısarsan 4060 da yeter 2560x1440 için. Ama tabi şimdi ben 60 frame üstü istiyorum ayarları da kısmam high veya ultra takılacağım dersen de 4060 tabi zorlanır. 4060ti bakabilirsin tabi ama fiyatlar yükseliyor.

www.incehesap.com
    Nihilstein Bronze | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4060 8 GB | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/nihilstein-bronze-hazir-sistem-fiyati-42678/

Böyle iş görecek kadar bir pc var. AM4 soketli olanları uygun tabi ama am5 daha iyi işlemci de iş yapar güncel bir sistem.

• 1080p oynasan rahatça bulunur o bütçede ama 2k için zor gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El bu pc alınır mı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.